Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

adidas løbejakker: klar til at gå for evigt

Uanset om du er en løbeentusiast, der løber en tur hver dag, eller om du er en mere afslappet jogger, der en gang imellem løber en tur rundt i byparken, er en god løbejakke et must for enhver atlet. En god løbejakke er et must-have for enhver atlet. Og selvfølgelig skal din jakke ikke kun opfylde minimumskravene, men i bedste fald endda overgå dem. Du er kommet til det rette sted: Takket være højteknologiske materialer giver adidas løbejakker den bedste beskyttelse og den ideelle luftcirkulation til alle dine løbeture.

Løbejakker fra adidas - funktion og komfort

Men du bør ikke være nødt til at ofre bevægelsesfriheden, når du løber. Derfor er de fleste adidas-løbejakker fremstillet af et strækbart stof. Det betyder, at din løbejakke vil følge alle dine bevægelser uden problemer. Takket være deres lette vægt vil jakkerne ikke tynge dig ned på vej til den næste toppræstation. Tværtimod: Takket være de åndbare materialer ledes sved og fugt direkte væk til ydersiden. Mange modeller er også udstyret med vand- og vindafvisende teknologier til ugunstige forhold, og vintermodellerne er endnu bedre. Med disse modeller kan du fortsætte din løbetræning til enhver tid, selv i den kolde årstid. Med det vindtætte ydermateriale, det varmende meshfor og den funktionelle og åndbare ansigtsbeskyttelse vil du simpelthen være ligeglad med vejret og udendørstemperaturerne under din løbetræning.

Synlig i mørket: adidas løbejakker

Sikkerhed er også vigtig, når du løber. Derfor sikrer reflekterende elementer på jakkerne, at du bliver set i trafikken selv i skumringen og i vintermørket. adidas løbejakker fås naturligvis i mange forskellige farver og stilarter. De mest kendte modeller er for det meste ensfarvede, men er stadig sportslige: De ikoniske tre striber - som adidas er kendt for verden over - giver selv enkle modeller en unik stil, der passer til ethvert løbeoutfit. Jakkerne er afrundet med praktiske indlagte lommer til penge, mobiltelefon og nøgler.

adidas løbejakker - vigtigste funktioner

  • Åndbar

  • Fri bevægelighed

  • Reflekterende elementer

  • Praktiske lommer

  • Letvægt

  • Kan vaskes i maskine

Bæredygtighed kombineret med funktion

adidas har i nogen tid nu også ønsket at sætte et eksempel mod miljøforurening forårsaget af plastaffald. Derfor er mange af premium-mærkets løbejakker fremstillet af genbrugsmaterialer, som adidas kalder Primegreen og Primeblue. Det er højtydende genbrugsmaterialer, der delvist er fremstillet af Parley Ocean Plastic. Med disse løbejakker har du ikke kun en funktionel løbekammerat, men du yder også et lille bidrag til miljøbeskyttelse.