Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

Adidas SL20 - Bæredygtighed og funktionalitet

Hvis du ønsker at presse dig selv længere og længere i din løbetræning, er Adidas SL20 skabt til dig. Med denne funktionelle løbesko fra det verdenskendte premium-mærke er du optimalt udstyret til at nå din nye topform. Den ultralette sko er ideel til hurtige træningsløb og halvmaratonløb. Overdelen i mesh med forskellige zoner sikrer et godt greb om foden og dermed tilstrækkelig stabilitet på dine løbeture. Adidas tager også hensyn til miljøet, da overdelen er fremstillet af mindst 50 % genbrugsmaterialer. Det forstærkede tåområde gør også SL20 ekstra slidstærk og langtidsholdbar. En løbesko af høj kvalitet, som du kan stole på.

Adidas SL20: Innovative teknologier

Man opnår ikke nye præstationer fra den ene dag til den anden. Hård træning og en stærk vilje vil føre dig til succes. Med Adidas SL20 har du en ledsager, der støtter dig på vejen mod dit mål. Løbeskoen fra verdensmarkedslederen er udstyret med innovative teknologier. Den ekstremt lette Lightstrike-mellemsålsdæmpning giver en kraftig rulning for et afbalanceret og energisk løb. Continental™-ydersålen giver det nødvendige greb på vejen. Inspireret af højtydende dæk giver det dig optimal trækkraft på ethvert underlag og er desuden ultra holdbart.

Højdepunkter i Adidas SL20:

  • Ultralette Lightstrike-dæmpning i letvægt
  • Continental™ ydersål
  • Delvis genanvendt overdel
  • Bedste bærekomfort

Adidas SL20 - Komfort og design

Adidas SL20-modellen kombinerer de vigtigste funktioner i en god løbesko. Høj fleksibilitet, responsiv dæmpning og overlegen komfort gør din løbetur til dagens højdepunkt. Lad ikke ømme fødder holde dig fra din træning. Takket være den ideelle pasform og den polstrede skokrave hører smertefulde vabler og hudirritationer fortiden til. Adidas SL20 fås i en herre- og en dameudgave samt i forskellige designmuligheder. Du finder med garanti den rigtige model i vores Keller Sports online shop.