Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

Historien om adidas SOLARBOOST

I begyndelsen var der dæmpning. Også i adidas SOLARBOOST. Den overtog endda den revolutionære ledelse. Med præsentationen af Boost-teknologien i New York i 2013 åbnede adidas øjnene - og styrede udviklingen af dæmpning til løbere i en helt ny retning. At lagre energi for at give den tilbage til foden for at opnå endnu mere fart var et velkendt koncept. Men der blev ikke lagt vægt på Boost-dæmpning. Deres opsætning. Dens effektivitet. Alt dette åbnede op for nye perspektiver. Især fordi adidas også gav sin dæmpningsrevolution Energy Boost-skoen til at følge med den.

Det skulle være en præstation fra sålen til dæmpningen og overdelen. Grundlaget var født. SOLARBOOST blev født ud af Energy Boost i maj 2018. Revolutionen blev fulgt op af den næste udviklingsfase. adidas skabte en ægte allroundsko, hvis fundament stadig er baseret på en unik dæmpning. Desuden er der stabiliserende elementer, mens sømmene gradvist forsvinder i baggrunden. adidas SOLARBOOST er nu i sin tredje generation. Udviklingen skrider fremad - men kun fordi dæmpningen er blevet sat i revolutionens tjeneste.

adidas SOLARBOOST: Løbesko med optimal dæmpning og stabilitet

Det er ikke alle sko, der passer til alle løbere. Ikke alle fodanatomier er ens. adidas har derfor skabt SOLARBOOST til at være den gyldne middelvej mellem dæmpning og neutrale sko. Selv flere år efter introduktionen dæmper Boost-teknologien stadig effektivt energien fra dine skridt og returnerer den til dig med det samme. Da Boost ofte er lidt blødere end andre opsætninger, giver mærket også adidas SOLARBOOST en slags stillads omkring mellemsålen, der lover mere lateral støtte.

Derudover er der en let, åndbar overdel af konstrueret mesh og en ydersål med Continental-gummi. Det giver dig det nødvendige greb selv i vådt føre - uden at det hurtigt bliver slidt op. Løbere har løbet over 1.000 kilometer i SOLARBOOST, og ydersålen har nemt holdt til det. Som en del af adidas' Primegreen-serie er SOLARBOOST også fremstillet af en række genbrugsmaterialer. Den fås i monokrome og diskrete farver samt i lyse og prangende farver, så du kan matche løberen med din stil.

Boost - og meget mere i SOLARBOOST fra adidas

En fremragende dæmpning alene gør ikke en fremragende løbesko til en fremragende løbesko. Derfor har adidas givet SOLARBOOST andre topinnovationer, der gør dit løb mere behageligt, sikkert og effektivt.

  • Boost dæmpning med LEP Torsion System: Det hele startede hos BASF. En af verdens største kemiske virksomheder udviklede grundlaget for Boost-dæmpning og gav det videre til adidas - og mærket bruger konceptet på den bedst mulige måde, bl.a. i adidas SOLARBOOST. Den er baseret på utallige små kugler af en særlig termoplastisk polyurethan. De kan deformeres efter behag, men vender så lynhurtigt tilbage til deres oprindelige position. På denne måde lagrer en Boost-mellemsål energien fra stødet, når du løber, for at konvertere den direkte og give den tilbage til dig i form af ny energi for hvert skridt. Takket være denne opsætning er Boost et af de mest reaktive dæmpningssystemer i løbebranchen. Den giver også en behagelig pude, der effektivt beskytter dine led under løbeturen.
  • LEP Torsion og Solar Propulsion Rail giver mere støtte: adidas' LEP Torsion-system anvendes mellem ydersålen og SOLARBOOST-dæmpningen. Den øger stabiliteten effektivt uden at være mærkbar under løb. Til dette setup tilføjer adidas sin Solar Propulsion Rail, som løber en gang rundt om mellemsålen og støtter foden sidelæns.
  • Engineered Mesh-overdel: Overdelen af adidas SOLARBOOST er fremstillet af 50 % genbrugsmaterialer for at sikre åndbarhed og holdbarhed. For at give dig ekstra stabilitet bruger adidas Tailored Fibre Placement ved at sy forstærkninger direkte på overdelen på områder, der er særligt sårbare.
  • Stretchweb-ydersål med Continental-gummi: adidas SOLARBOOST guider dig sikkert over vejen. Ikke kun på grund af dens innovative dæmpning. Takket være Stretchweb-sålen kan du også rulle komfortabelt i disse førsteklasses løbesko og glider ikke, selv under våde forhold. Continental-gummiblandingen sikrer trækkraft selv under ugunstige forhold og er også holdbar.

adidas SOLARBOOST: til neutrale løbere på landevejen

Multidimensionel balance. Det er, hvad du får med adidas SOLARBOOST. Løberen dæmper ekstremt effektivt, giver dig energi tilbage og giver dig samtidig en høj grad af stabilitet. Overdelen er komfortabel og samtidig støttende, og ydersålen er designet til løb på landevejen. Det er her, SOLARBOOST føler sig mest hjemme. Det er ligegyldigt, om du lige er begyndt at løbe eller allerede arbejder hårdt på mere udfordrende løbeprojekter. adidas SOLARBOOST, der kan købes online hos Keller Sports, er egnet til alle niveauer. Du kan også tilbagelægge længere distancer med løbeskoen uden problemer.

adidas SOLARBOOST Shop hos Keller Sports

adidas udstyrer en hel armada af sine løbere med den bedømte Boost-dæmpning. adidas SOLARBOOST er derfor kun begyndelsen, eller rettere slutningen. Det er adidas' premium runner. I adidas SOLARBOOST-butikken hos Keller Sports tilbyder vi dig et bredt udvalg af farver til denne løbesko. Her finder du også løberen i en Primegreen-version, som er fremstillet af 100 % genbrugsmaterialer.

Alle adidas SOLARBOOST-modeller til mænd og kvinder har naturligvis altid de ikoniske tre striber fra Herzogenaurach, som på dygtig vis fremhæver alle SOLARBOOST-farver. Hvis du ikke vil gå glip af nye versioner eller attraktive tilbud omkring adidas SOLARBOOST, anbefaler vi, at du tilmelder dig Keller Sports' nyhedsbrev. På den måde er du altid opdateret!