Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

Komfort og støddæmpning: adidas SolarGlide

Hverdagen har ikke brug for teknologier, der gør dig hurtigere. Komforten skal være den rigtige. Det er derfor, at adidas ikke kun bruger sin behageligt bløde Boost-dæmpning i SolarGlide. Mærket kombinerer det med en overdel i blød mesh, der holder din fod tæt og komfortabel på Boost-mellemsålen. Der er også ekstra polstring i hælområdet. Det er meningen, at det skal aflaste akillessenen. Derudover har adidas SolarGlide til mænd og kvinder en bred, godt polstret tunge. Det betyder, at du kan snøre SolarGlide stramt, uden at snørebåndene skærer ubehageligt ind efter et par kilometer. En grippy ydersål giver det nødvendige greb, selv under løbeture i regnvejr efter arbejde. Derudover tilbyder adidas SolarGlide ST-versionen. ST står for "Stability" og henviser til ekstra støtteelementer, der hjælper f.eks. løbere med overpronation. Hvis du kan lide at løbe i alt slags vejr, kan du finde adidas SolarGlide GTX med en vandafvisende GORE-TEX-membran i vores adidas SolarGlide Shop.

Teknologierne bag adidas SolarGlide

Dæmpning er starten på adidas SolarGlide, men det er langt fra slutningen. Stabiliserende elementer. En blød, støttende overdel. Miljøvenlige materialer. adidas leverer hele udvalget:

Reaktiv Boost-dæmpning: små termoplastiske polyurethankugler udgør kernen. Det, der lyder abstrakt, har den fordel, at materialet kan komprimeres og deformeres efter behag. Men frem for alt stræber den eksplosivt tilbage til sin oprindelige position under pres. Dette koncept gør det muligt for SolarGlides boost-teknologi at absorbere energien fra skridtet og returnere den til dig med det samme. Det er, som om din sko aktivt skubber dig op af jorden. Næsten ingen anden dæmpning til løbere er så reaktiv. Ideen bag adidas' Boost-dæmpning blev udviklet af BASF, en af verdens største kemiske virksomheder.

Solar Pulsion Rail giver mere stabilitet: Boost giver eksplosivitet. For at få mest muligt ud af det skal din fod også rulle effektivt. Derfor har adidas udstyret SolarGlide med sin Solar Propulsion Rail. Dette er en skinne, der optimerer fodens rulleadfærd og dermed giver ekstra fremdrift.

Kontinental ydersål for pålideligt greb: Vejret bør ikke være en begrænsende faktor. Men du vil stadig ikke glide i regnvejr. Det er derfor, at adidas har sat SolarGlide på en Continental-ydersål. Gummiblandingen stammer fra den berømte dækproducents pen og giver dig derfor et pålideligt greb selv i våde forhold.

Komfortabelt forstærket overdel af konstrueret mesh: Konstrueret mesh har bevist sit værd. Den binder foden tæt til skoen, hvilket sikrer en behagelig følelse til enhver tid og er desuden åndbar. Stabilitetsaspektet er lige så vigtigt for dit løb. adidas gør dette retfærdighed i SolarGlide med Tailored Fibre Placements. På de steder, hvor overdelen er udsat for de største belastninger, er der påsyede forstærkninger, som ikke forringer komforten, men samtidig øger stabiliteten.

Primegreen for miljøet: Tanken om bæredygtighed har for længst nået selv de store mærker. adidas fremstiller derfor 50 % af overdelen af SolarGlide 4 af sin Primegreen-konstruktion. Det er genbrugsmaterialer, der reducerer løberens økologiske fodaftryk.

Parley Ocean Plastic: Den nyeste generation af adidas SolarGlide 5 er produceret med garn fremstillet af Parley Ocean Plastic, dvs. genanvendt polyester.

adidas SolarGlide 5 løbesko - nyeste generation

Den nyeste generation af adidas SolarGlide 5 løbeskoen kommer til sportsforhandlerne med et nyt design og forbedret teknologi. adidas SolarGlide 5 sko fås i forskellige designs til mænd og kvinder:

  • Overdel i orange mesh, 3 sorte striber, hvid mellemsål (herremodel)
  • Overdel i lyserødt mesh, 3 sorte striber, hvid mellemsål (damemodel)

Teknisk set scorer løbeskoen med kernefunktioner som den gennemprøvede Continental-ydersål, mellemsål med Boost-teknologi og adidas LEP 2.0 Torsion System (til reaktiv energiudnyttelse). Overdelen er fremstillet af Parley Ocean Plastic - et bæredygtigt bidrag til at beskytte miljøet.

Behagelige træningsløb med adidas SolarGlide

Med SolarGlide, som du kan købe online hos Keller Sports, har adidas udviklet en neutral, komfortabel træningsløber, der pålideligt ledsager dig på dine daglige løbeture. Især fordi den har mere støttende elementer end andre modeller, der er mere præstationsorienterede. I sidste ende er det op til dig at beslutte, om du vil løbe en kort tur efter arbejde eller nogle kilometer. Uanset om du ønsker at løbe lidt hurtigere eller bare løbe mere afslappet. Med SolarGlide har du den perfekte allrounder under fødderne - og et stort udvalg i vores adidas SolarGlide Store.

adidas SolarGlide hos Keller Sports

Hvordan fungerer teorien bag adidas SolarGlide i praksis? Hvad er fordelene ved denne opsætning, og hvordan reagerer overdelen og dæmpningen på længere distancer eller ujævne overflader? Er skoen bredere eller smallere? Svarene på disse spørgsmål kan du finde i vores detaljerede produktbeskrivelser og tekniske specifikationer i vores adidas SolarGlide Shop. Når du har fundet den rigtige model og farve, kan du bestille din personlige adidas SolarGlide hjem til dig med få klik med musen.