Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

  • 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
295, 274, 288

ADIDAS TENNISSKO - OG DU VINDER TERRÆN

adidas tennissko giver dig altid den rigtige materialesammensætning for de bedste egenskaber med hensyn til stabilitet - uanset hvilken bane din næste kamp skal finde sted på. Fordi en fast sål er kendetegnende for tennissko. Sålen er fremstillet på en sådan måde, at den er optimalt egnet til brug på alle underlag. Dette er også grunden til, at ydersålen har mønstre eller en glat overflade. Men i begge tilfælde har sålerne en stabil form med et udvalg af materialer, der sikrer høj holdbarhed. Dette giver dig i sidste ende en sikker holdning og grundlaget for at sprinte fra grundlinjen til nettet. adidas tennissko giver dig de bedste forudsætninger for et godt fodarbejde i din yndlingssport. Så slutresultatet i kampen vil være på din side!

SCORE MED OVERMATERIALET PÅ ADIDAS TENNISSKO

Lige så vigtigt som en stabil sål er et overmateriale af høj kvalitet. Også her taler skoene et klart sprog. Med en blanding af læder og tekstil har du f.eks. på den ene side alle fordelene ved stabilitet til rådighed, og på den anden side nyder du godt af åndbare stoffer, der gør selv et længere ophold på banen til et let spil. De fleste modeller fra adidas er holdt i klassisk hvid. Keller Sports online shop tilbyder dog også attraktive farver, som giver dig mulighed for at sætte friske accenter.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.