Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

  • 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
295, 274, 285

ADIDAS TENNISTØJ: FUNKTIONALITET ER TRUMF PÅ VÆGTSKÅLEN

Den nyeste teknologi er et vigtigt emne, især inden for sportstøj. Især tøj fra de store mærkevarehuse, som vi sammensætter til dig, følger med den seneste udvikling i forskningslaboratorierne. Dette gælder for hele tøjet, og nøgleordet her er funktionelt tøj. Målet er at gøre dit spil på banen så behageligt som muligt og beskytte dig mod forstyrrelser. Hvis kampen skal vare længere, bruger adidas tennistøj f.eks. luftgennemtrængelige materialer.

Dette sikrer en optimal temperaturbalance, hvor fugten transporteres fra indersiden til ydersiden. Men mønstrene tilbyder dig ikke kun moderigtige aspekter, med hvilke du altid er på tidens puls med hensyn til stil. adidas tennistøj giver dig mulighed for at gøre endnu mere: Den høje bærekomfort understøtter dine bevægelser under benarbejdet og under slaget. Dette giver dig mulighed for at opnå den ideelle balance mellem din over- og underkrop under hele spillet. For din træning betyder det, at du kan fokusere på at forbedre dit spil.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.