Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

adidas Ultraboost: Performance møder streetwear

I 2015 præsenterede den Herzogenaurach-baserede virksomhed sin første adidas Ultraboost med banebrydende innovationer som en premiere inden for løbesko. Mærket havde trods alt aldrig før lavet hele mellemsålen på en løbesko af Boost. Desuden blev Primeknit, en innovativ vævet konstruktion baseret på NASA-teknologi, for første gang brugt som overdel på en løbesko med tre striber. Meget nyt, men kun lidt støj. Adidas præsenterede sin nye performance runner relativt stille og roligt. Mærket skruede først senere op for lydstyrken.

Bevidst eller ubevidst bragte adidas Ultraboost høj ydeevne sammen med street style. Kombinationen af minimalisme og komfort gjorde hurtigt løberen til en populær følgesvend i hverdagen. Primeknit og Boost gjorde den til gengæld egnet til omfattende løb på gaden. Den innovative dæmpning havde allerede gjort sit første indtog to år tidligere, men den har ikke mistet en millimeter effektivitet siden udgivelsen af addidas Ultraboost. Energiabsorption og dæmpning er næsten uovertruffen.

Ultraboost er tilsvarende populær, hvilket ikke har forhindret adidas i at udsætte sin premium runner for forskellige udviklingstrin. I mellemtiden var der en Uncaged-model, som uden det støttende bur omkring buen var endnu mere rettet mod street style. Og som løbesko fortsætter adidas Ultraboost, der fås online hos Keller Sports til mænd og kvinder, med at udvikle sig fra generation til generation. Hver ny har mere boost end nogensinde før.

Komfort og energisk dæmpning: adidas Ultraboost

Grundlæggende er Boost-dæmpningen lidt blødere end andre varianter. Ikke desto mindre formår adidas altid at give den nødvendige stabilitet uden at miste dæmpning og reaktionsevne i Ultraboost. En anden afgørende faktor er adidas' Torsion-teknologi. Det gør skoen lidt stivere, hvilket igen harmonerer perfekt med Boost-dæmpningen.

Yderligere støtte leveres af buret omkring vristen, som understøtter styrkerne i Primeknit-overdelen på den bedst mulige måde: Skoen tilpasser sig din fod, men på trods af den soklignende pasform føles den ikke svampet. Desuden er overdelen af den nyeste adidas Ultraboost i vid udstrækning fremstillet af genbrugsmaterialer. Du kan nyde godt af greb, selv på våde overflader, takket være Continental-ydersålen af høj kvalitet.

Samtidig er den let buet, hvilket skal fremme rulleadfærd. Grundlæggende er Ultraboosts opsætning rettet mod komfort. Primært til din løbetur, men også til din bytur - som du kan se på de forskellige farvevarianter i vores adidas Ultraboost-shop.

Først dæmpning, så meget mere: fordelene ved adidas Ultraboost

Fokus er naturligvis på boost-teknologien. Den danner grundlaget for - og supplerer perfekt alle de andre tekniske innovationer, som adidas har givet sine Ultraboost-modeller:

  • Som en stabil sok takket være Primeknit+: Uden at det skurrer, omslutter overdelen af adidas Ultraboost din fod. Den griber godt fast, men snærer ikke ind. Det giver komfort og stabilitet på samme tid. Alle disse teoretiske modsætninger er forenet af adidas' innovative Primeknit+-teknologi.
  • Boost - unik dæmpning: Boost er udviklet af BASF og er baseret på en særlig form for termoplastisk polyurethan. Det forarbejdes af adidas til små kugler, der let deformeres i alle retninger, men som straks og eksplosivt vender tilbage til deres oprindelige form. Denne opsætning gør det muligt for boost-teknologien først at absorbere energien fra dine skridt og derefter konvertere den direkte tilbage til fremdrift. Du vil sjældent finde mere reaktiv dæmpning i en løbesko med skum.
  • Genbrugte Primeblue-materialer: For et par år siden indledte adidas sit samarbejde med Parley. Det resulterede i sko og tøj fremstillet af genanvendt havplast. Primeblue, som du kan finde i mange Ultraboost 21-modeller, er delvist fremstillet af Parley-havplast. Dette skaber en højtydende genbrugsoverdel med høj ydeevne.
  • Continental-ydersål for pålideligt greb: Det virker ikke at skifte dæk hurtigt, fordi der er ved at komme en regnbyge. Gummiblandingen i en løbesko skal derfor kunne klare både tørre og våde forhold. Og det er præcis derfor, at adidas har arbejdet sammen med Continental i årevis om Ultraboost. Dækproducenten leverer gummiblandingen til ydersålen og sørger således for, at du kan tage af sted på din løbetur efter arbejde selv under ugunstige forhold. Og det uden at glide væk på en våd vej.

Dynamisk løber: adidas Ultraboost

Takket være den energigivende dæmpning giver adidas Ultraboost et dynamisk løb. Både i træningsfasen, eller blot i slutningen af dagen eller i en afslappende ånd. Du kan løbe realxt eller udnytte boost-dæmpningen til at øge din hastighed løbende. Løberen er bedst egnet til brug på vejen eller på faste stier.

adidas Ultraboost hos Keller Sports

Absorbering af energi for at returnere den så effektivt og eksplosivt som muligt til fordel for et hurtigere skridt er grundlæggende for adidas Ultraboost. Selvfølgelig giver vi dig sådanne oplysninger og mange flere tekniske detaljer i adidas Ultraboost Store på din beslutningsvej. Men vi stopper ikke her. Vi tilføjer en smule praksis til den rene teori. Derfor har vi testet adidas Ultraboost 21 Performance Runner grundigt i vores Keller Sports Guide.

På denne måde kan indtryk direkte fra vejen også påvirke din købsbeslutning. I vores adidas Ultraboost Shop kan du nemt bestille løbesko til mænd og kvinder online. Og hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil vi altid holde dig opdateret med de seneste adidas Ultraboost-tilbud.