Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
2261

STELLA MCCARTNEY - OVER LONDON OG PARIS TIL HERZOGENAURACH

Stella McCartneys måde er en kunst i sig selv. Det fører arven fra den berømte far fortsatte, uden at ville fylde dens spor. I stedet for at hoppe ind i musikbranchen til at drage fordel af, hvad Fader Paul opbygget med The Beatles, Stella McCartney kanaliseret deres kreativitet mod en anden kunstform. Den mode det skal være. Alder af tolv, designet hun sin første imiteret læder jakke, senere studerede i London kunst og design, afsluttede praktikophold med berømte skræddere og modedesignere.

Og Stella McCartney mix schund af klare mønstre, fokus på kvindelighed og naturlig selvtillid indtryk. Selv Chloe kaldte. Blot to år efter endt uddannelse tog McCartney posten som kreativ direktør for det berømte parisiske modehus - og gik en anden fire år senere, al den succes på trods af nye måder. Statskassen skal være. Stella McCartney grundlagde sit eget mærke, men beholdt den åbenhed over for andre projekter. Partner fornøjelser i stedet for individuel fighter. Herzogenaurach i stedet for Paris. I 2004 Stella McCartney gået sammen med Adidas for at samle den linje adidas by Stella McCartney på vej?

TRE STRIBER TIL MODEIKON: ADIDAS BY STELLA MCCARTNEY

Højt dekoreret designer møder legendariske sports brand. Succes lover udtalt. Succes løfte holdt. Mode og sport fusionerede - som Adidas vis grad fulgt en kærlig lidenskab vundet. Med den første store udråbstegn som leverandør af den første tyske verdensmester hold i 1954, den succeshistorie af branden startet fra Herzogenaurach. Utallige kapitel kom over årtier og slukkes af boldbaner, domstole og racerbaner tilføjet. Brænder for at bringe denne adidas sportstøj og street style sammen. Søn Kør DMC var superstjerne direkte ind i pop kultur.

Der er også legendariske yderligere samarbejder, ikke mindst Ultra Boost, den suveræne mellem sport og mode pendling frem og tilbage. Lige der er der, hvor adidas by Stella McCartney. Stjernen designer giver adidas' stilarter mere Modeappeal. Høj mode for den daglige træning yoga session, flugt, den tenniskamp. Selvfølgelig altid sker: de tre striber. Adidas' ikoniske logo hører også et stativ, når ilden samarbejder med en stjerne designer. Obligatorisk for hver adidas by Stella McCartney Sale er også et centralt budskab: branden er rettet direkte mod kvinder, der ønsker at støtte dem på en positiv, sportslig tilgang og opmuntrer.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 2004
 • Grundlægger: Stella McCartney og Adidas
 • Headquarters: Herzogenaurach (Adidas)
 • Antal Medarbejdere: > 57.000 (Adidas)
 • Årsalg: > 21 Mill. EUR (Adidas)
 • Websted: adidas.de/adidas_by_stella_mccartney
 • Sports: Fitness, Løb, Tennis

3 GODE BEGRUNDELSE TIL ADIDAS BY STELLA MCCARTNEY

 • Bevaring: For Wimbledon 2019 adidas by Stella McCartney vendte tilbage fra genbrugsmaterialer outfits lavet.
 • Fairness: Til beskyttelse af arbejdstagerne adidas introducerede sin egen "Arbejdsplads Standard" for sin forsyningskæde.
 • Til Hobby & Professionel Sport: adidas by Stella McCartney produkter er egnede til topatleter samt amatører.

STELLA MCCARTNEY ADIDAS BY KELLER SPORTS

Til hendes kollektioner, Stella McCartney Adidas' knowhow serveret, innovative materialer og teknologier, der anvendes ved ilden, for at fortolke dem i den forstand modeverdenen. Ultra Boost, hvis banebrydende løft dæmpning stød effektivt til energi til en eksplosiv trin konverterer den stjernedesigner savnet en umiskendelig stil. Din uddannelse jakker hun skræddere mens de ventede på deres tur på catwalken i Paris, Milano eller New York, men glemmer ikke funktionen.

Sådan bruger adidas af Stella McCartney produkter vandafvisende CLIMASTORM, du beskytte Kør som mod regn og vind. Der er også praktiske detaljer, der øger komfort - og med os får du adidas by Stella McCartney online. Jakker. Toppe. Shirts. Sport bh'er. Shorts. Toppe. Tennis Apparel. Runner som Ultra Boost. Alt dette kan du finde i adidas by Stella McCartney Store fra Keller Sports.

ADIDAS BY STELLA MCCARTNEY: FASHION TIL TOPATLETER

Med opstart fremmet Stella McCartney det fashionable tilgang ind i midten af ??sportens verden. Rekreative atleter bære afslappet, elegant design med yoga, løb, træning eller tennis. Men selv topatleter gerne glide ind i mix af high fashion og high tech. Så Stella McCartney designet de officielle outfits af det britiske hold til OL i 2012 og gentog deres design feat i 2016 det samme igen. Selv nogle af de bedste tennisspillere i verden, herunder Angelique Kerber, Garbine Muguruza og Dominic Thiem allerede styrtede i adidas by Stella McCartney artikler om de store domstole af planeten.

BÆREDYGTIG STYLE

Bæredygtighed spiller både Stella McCartney og Adidas til en afgørende rolle. Begge er bevidste om deres miljømæssige og sociale ansvar. Begge er derfor på udkig efter måder at gøre mode mere bæredygtigt - og finde dem. For Wimbledon 2019 adidas by Stella McCartney skabte en hel samling af genanvendt plast og genbrugte tøj. Til farvning ilden også tog "Dope Dye Teknologi", som sparer vand ved farvede stykker tidligt i fremstillingsprocessen. har båret de bæredygtige Styles blandt andre Alexander Zverev og Angelique Kerber, Stefanos Tsitsipas og Caroline Wozniacki.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.