• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

AEVOR - ERGONOMISKE SKOLETASKER OP TIL STILFULDE RYGSÆKKE

Oprindelsen af ??AEVOR gå tilbage til en fødselsdagsfest. I 2008 fejrede Florian Michajlezko, derefter 24 år og elev af business administration, i Berlin Dag ære for en ven. Samtalen vendte sig til skoletasker og en fysioterapeut fortalte, hvordan hun behandlede børn med rygproblemer på grund af sin skoletaske på i deres praksis. De forstår ikke, hvorfor der ikke uendeligt justerbare regnskabsmæssige systemer på markedet er, som de eksisterede længe siden i trekking rygsække. For Michajlezko det var en ide, som han havde ledt efter. Sammen med Sven-Oliver og Oliver Pink Steinki han grundlagde virksomheden "ergobag" som producerer siden bæredygtige ergonomiske skole rygsække. Efter den vellykkede lancering af Köln-baserede selskab blev omdøbt til "Glad for Tasker" af 2010. Den blev efterfulgt af lanceringen af ??seks andre mærker under denne paraply - herunder af AEVOR.

TIL AEVOR TASKER ER PET-FLASKER GENBRUG

Siden 2016 forskellige poser er produceret under navnet AEVOR. Inspireret af cykelbude i New York og London, produkter optimalt egnet til en kreativ, fleksibel og dynamisk liv. I produktionen er meget respekteret i design og funktionalitet. Hvad er specielt ved de rygsække og poser af AEVOR er det materiale kvalitet. Således miljøvenlige etiket for omkring halvdelen af ??de fremmede stoffer brugt sine produkter genbrugt PET-flasker.

Således i 2016 modtog den tyske Sustainability Award og en af ??de mest bæredygtige mellemstore virksomheder i Tyskland siden da kan kaldes. Hertil kommer, langs label arbejder med Fair Wear Foundation for rimelige arbejdsvilkår i det land, Vietnam. Der er også et samarbejde med den bluesign system til at holde giftige stoffer fra produktionsprocessen. Alle AEVOR produkter er også officielt "PETA Vegan Godkendt". Denne pris verificerer, at der ikke komponenter af animalsk oprindelse der bruges i hele produktionen.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 2010
 • Grundlægger: Sven-Oliver Pink, Florian Michajlezko, Oliver Steinki, Juliaan Cazin
 • Headquarters: Köln
 • Antal Medarbejdere: 177
 • Årsalg: 34 millioner euro
 • Websted: fondofbags.com
 • Sports: Outdoor

3 GODE BEGRUNDELSE TIL AEVOR

 • Bevaring: genanvendte PET-flasker anvendes til omkring 50 procent af fremmede stoffer.
 • Awards: AEVOR allerede modtaget adskillige priser, blandt andet i 2016 den "tyske Sustainability Award".
 • Multi-Funktionalitet: Poser af mærket kan være takket være "Kan udvides funktionen" udvide og dermed bruge alsidig.

AEVOR PRODUKTER KELLER SPORTS: EGNE KREATIONER SHOP BAR WARE

Tasker og rygsække i AEVOR er stilfulde funktionalister der udstråler en moderne livsstil. Fleksibel og dermed perfekt designet til en aktiv livsstil. Fritid, studere, arbejde, ikke noget problem. Vores AEVOR butik har de rigtige svar til alle dagligdags situationer. Foranderlighed og små Funktionisideen overbevise i detaljer. Således kan for eksempel, de spænder fra AEVOR no-pind, men reelle kreationer. De mange forskellige AEVOR Artiklen fortsætter i øvrigt også i farve design af branden fortsatte problemfrit. Ved trendy pastelfarver på klassisk sort til prangende lilla AEVOR de rige tilbud.

GLIMRENDE ORGANISATION AEVOR DAYPACK ELLER FALDE PACK

Som AEVOR forhandler Keller Sports Få tilbud mange modeller i sin nuværende AEVOR samling. En absolut rounder er for eksempel snittet i V-form 18L rygsæk. Den er udstyret med mange nyttige funktioner i den perfekte hverdag følgesvend. Den 18 liters kapacitet er opdelt gennemtænkt og du tilbyder takket være forskellige lommer og skær til din gode organisation optioner redskaber. Der er for eksempel et polstret rum og en anden for en vandflaske. En skjult rum på bagsiden er perfekt til dit pas på ferie. Mest imponerende, men den kan udvides funktion AEVOR produkter: Med to enkle trin konvertere 18L-dages pakke en 28 liters rygsæk med enorme lagerplads. Endnu større er den AEVOR tur pack, der gennem sit rolltop-systemet endda op til 33 liter kan øges - og dermed, som navnet antyder, den velegnet til længere ture.

RED DOT DESIGN AWARD TIL AEVOR 18L RYGSÆK

De mange gode ideer produktudviklere AEVOR produkter vinder nye fans. I mellemtiden, rygsække og tasker er tilgængelige i mere end tyve lande verden over. Også uddeler allerede fandtes rigeligt. Så moderselskabet "Glad for Bags" modtaget i 2011 den første Red Dot Design Award. Et år senere, vinde enable2start forretningsplan konkurrence ved begivenheden blev efterfulgt af "Tyskland - Land of Ideas". Selv den tyske Design Award, den tyske Sustainability Award og de tyske iværksættere prisen gik til Køln-baserede selskab. 2017 blev efterfulgt af en anden Red Dot Desingpreis for AEVOR daypack. Juryen roste udtrykkeligt innovativ kombination af design og funktion med den specielle V-form og de unikke metal spænder.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.