Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
1693

AKU: ITALIENSKE HÅNDVÆRK TRADITION OG MODERNE TANKE BÆREDYGTIGHED

Hvad for 30 år siden i den italienske Montebelluna begyndte med virksomhedens grundlægger Galliano Bordin, har udviklet sig gennem årtier til en succesfuld virksomhed med øje for innovation og design. Selv meget tekniske bjergbestigning støvler til de krav erfahrenster bjergbestigere kommer fra den kreative værksted AKU og gøre hjerter bjergbestigere slå. Bæredygtighed og autenticitet er meget vigtige for AKU og er skaberne af trekking, vandring og klatring sko en reel arbejdskraft af kærlighed.

AKU TILBUD: LAVET OG DESIGNET I EUROPA

Alle AKU-modeller den nyeste kollektion til 2017 er designet udelukkende i selskabets fabrikker i Europa og fremstillet. Omkring 90% af råvarer og komponenter, der anvendes til båden kan spores på denne måde. Komponenterne i de støvler, der ikke stammer fra europæisk produktion, er geografisk spores til deres oprindelse. Denne gennemsigtighed passer virksomhedens filosofi og etik til produktion af det italienske firma, der lægger de største på produkter med en lang levetid, og dermed ville beskytte miljøet bedst muligt.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1987
 • Grundlægger: Galliano Bordin
 • Headquarters: Montebelluna (Veneto), Italien
 • Antal Medarbejdere: 60-100
 • Årsalg: omkring 17 millioner EUR
 • Websted: aku.it
 • Sports: Outdoor

3 GODE BEGRUNDELSE TIL AKU

 • Teknologi: AKU er en absolut specialist i vandrestøvler, og bruger de mest moderne og høj kvalitet materialer - såsom Vibram såler og GORE® Tex.
 • Fairness: Gør sko findes næsten udelukkende i Europa - især i Italien i stedet - alle råvarer til dette kan spores.
 • Bevaring: AKU anvendt til sko fremstilling genanvendte materialer såsom gummi og EVA mellemsåler.

INNOVATIVE TEKNOLOGIER TIL DIN VEJ TIL SAMMEN

Orienteret til anatomien af ??foden, har det sat sig AKU formål at producere de bedste udendørs sko og arbejde for det med forskellige nyskabelser: ELICA teknologi kaldes systemet repræsenterer en optimal og afbalanceret trykfordeling. Her er slidbanemønster og indersålen af ??skoen lidt skrå designet til at garantere dig mere stabilitet på din tur. Særlig velegnet til lange ture er de AKU vandresko, der er udstyret med denne teknologi. også score sko producenten Multi Terrain. Den AKU Climatica GTX garanterer dig en perfekt greb og derudover er det er vandtæt, robust og ekstremt høj kvalitet i håndværk. Fald i kælderen AKU Sports Online Shop du vil finde disse og mange flere sko stilarter.

AKU STORE: BÆREDYGTIGHED AND AUTHENTICITY

Skaberne af AKU du ønsker at levere holdbare sko, der blev foretaget under miljøvenlige produktionsforhold. Lav Forurening hvad ingredienserne er i forhold til de sko som et emne, der er særlig vægt på det. Som mange genbrugsmaterialer derfor anvendes til fremstilling af sko, for at spare på flora og fauna. De skotøjsæsker og emballage udelukkende består af papir, for at reducere så langt som til den negative påvirkning af miljøet som muligt. Desuden AKU understøtter lokale miljøgrupper og foreninger, såsom Friends of Nature Tyskland eller trekking Italia, for at bringe mennesker og natur tættere sammen. Den passion for bjergene er AKU er bevaret fra begyndelsen og trækker inspiration til at gøre nye modeller fra Alpine verden, der skal bevares for AKU. Oplev det unikke og eksklusive design af mountain støvler AKU Salg og få dig på vejen!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.