Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

ALE: MODET TIL DESIGN KONVENTIONER AT BRYDE

I mere end 30 år har virksomheden produceret høj klasse APG cykling tøj. Først agierend selv rent producent og leverandør til andre mærker, ønskede virksomheden at reorganisere i 2013 og kaldte sit eget mærke til livet. Dette bør efterfølgende være til rådighed for high-end produkter og dristige design. Ale blev født og dens navn, der minder om det franske ord Allez, lært, at der er kun én retning: fremad!

Til dato tøj kom mere værdigt for cyklister, sad stille farver. En konvention med Ale produkter styrtdykkede fra nu af det samme. Branden forudsat cykelverdenen design teknologi med lyse, fluorescerende farver på hovedet. Kombinationen af ??enestående kvalitet og spændende udseende kunne Ale trøjer og bukser hurtigt videre til et rigtig vinder. Dette afspejler sig også i dagens tal: Den dag Ale producerede, som har 30 km syd for Verona, afgjort, nu omkring 3.000 klæder.

ALE ARTIKEL: "MADE IN ITALY" SOM TEGN PÅ HØJESTE KVALITET

Mange tøjfirmaer kan produceres i Asien deres produkter. Af indlysende grunde: produktionsomkostningerne er lavere end i Europa mange gange. Ale denne tendens ikke vil forbinde, men fortsætter med at fokusere på kvalitet og segl "Made in Italy". "Dette giver os mulighed for at holde hele produktionskæden i tankerne, og alle de skridt selv styrer," forklarede Ale designer Arianna Scarduelli en gang i samtale med "Cycling Weekly" og tilføjer: "Vi producerer alt in-house Dette bidrager til at forbedre kvaliteten .. "

De fleste af de der anvendes til produktion af skjorter, bukser og handsker, ved den måde materialer er også fra Italien. Kun få materialer er indkøbt fra andre lande: "Vi bruger for eksempel meget specielle, vandafvisende materialer fra Japan," Scarduelli forrådt på. Men ikke kun de materialer, er kritiske i Ale produkter. Selvfølgelig er det nødvendigt at behandle disse også mulig. Derfor anvendes kun erfarne syersker og syning til Ale artiklen.

PÅ ET HURTIGT BLIK

  • Grundlagt: 2013

  • Grundlægger: APG srl.

  • Headquarters: Bonferraro, Italien

  • Antal Medarbejdere: K. A.

  • Årsalg: K. A.

  • Websted: alecycling.com/de/

  • Sports: Cykel

3 GODE BEGRUNDELSE TIL ALÉ

  • Egen Produktion: For at sikre kvaliteten, produkter fremstillet på selskabets hovedkontor. Fremstillet i Italien!

  • Til Hobby & Professionel Sport: Tour de France-vinder eller hobby cyklister: Ale produkter nyder alle meget populære.

  • Multi-Funktionalitet: Ale skinner især med smarte designs. Italienerne giver anledning til kedsomhed.

ALE SHOP AT KELLER SPORTS

Du er cyklister fra lidenskab og kærlighed til det usædvanlige? Så du har ret med os. Ale Opbevares ved Keller Sports tilbyder dig et stort udvalg af Ale-produkter. Uanset om du er på udkig efter en kort eller langærmet cykeltrøje til sommer eller vinter. Uanset om du er på udkig efter en cykel jakke eller takket være ERGO RF-system komfortabelt polstret og perfekt montering cykling bukser brug for fra Ale butik kan du finde de bedste produkter i Ale online. I den farverige valg for damerne mest iøjnefaldende designet som for mændene, vil du helt sikkert finde. Kast også et kig ind i Ale salg Keller Sport, som altid er spændende Ale tilbud venter på særligt attraktive priser til dig.

ALE: I FODSPORENE AF EDDY MERCKX

Eddy Merckx er en absolut cykling legende. Med god fighterånd og masser af lidenskab, belgierne i hjerterne på racing fans gik rundt om i verden, vandt titlen hattrick af Tour de France, Giro d'Italia og vej VM. Den ukuelige vilje til at vinde "Cannibal", som Merckx blev kaldt, også har til Ale skrevet på flaget. Efter Merckx Ale den "GranFondo Ale Merckx" bragt til live, de tusinder årligt cyklister til Verona lokker til at gå med Eddie selv til stor cykeltur. Men ikke kun med folk som dage gået Ale nyder at arbejde sammen og stramme. For at sikre kunderne altid den ultimative kvalitet, udviklingsafdelingen med de bedste ryttere i verden koordinater. Så du hele tiden får for Ale Artikel Tips fra de nuværende professionelle cykelryttere til at fuldføre disse bjergetape som vinder.

ALE SHORTS: ARRIVEDERCI BALDER PAIN

Vi ved alle, det: Efter den lange tur, især gør ondt balderne. Ale den ubehagelige smerter er for længst erklæret krig, og udviklet en meget komfortabel siddepude med ERGO HF. Betrækket er åndbart og tørrer hurtigt. Men vigtigst af alt, takket være den høje tæthed af materialet beskyttes direkte kontakt punkt i balder ideelle med sadlen. Så det er nu oftere takket være Ale artiklen: Arrivederci rygsmerter!