Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

ALÉ CYKELTØJ KOMBINERER AERODYNAMIK MED KOMFORT OG STIL

Efter mere end 30 års erfaring med produktion af high-end cykeltøj lancerede APG sit eget modebrand Alé i 2013. Den italienske virksomhed havde et lige så enkelt som succesfuldt mål: at erobre branchen med førsteklasses produkter og innovative idéer. På det tidspunkt bestod standardrepertoiret for alle producenter af cykeltøj hovedsageligt af rolige, lyse farver. I dette tomrum har Alé cykelbeklædning dygtigt markeret sig og - ud over at være en nyhed på markedet - samtidig også skabt sit eget varemærke: Cykelbeklædning med lyse, fluorescerende farver. Med sin dristige stil vakte Alé cykeltøj stor opsigt i branchen. I mellemtiden er Alé-cykeltrøjer kendt verden over og er meget populære blandt professionelle cykelryttere såvel som hobbycyklister.

Det er dog ikke kun farverne og prints på Alé cykeltøj til mænd og kvinder, der har inspireret cykelryttere over hele verden i årevis. Den høje kvalitet af deres produkter har også hjulpet virksomheden fra Verona til at udbygge sit gode omdømme yderligere. Alé cykelbeklædning kombinerer materialer af høj kvalitet, teknologisk ekspertise og italiensk sans for stil for at skabe funktionelt tøj, der overbeviser. Mens cykeltrøjer indtil 1960'erne i vid udstrækning var lavet af (træ)uld, anvendes der i dag næsten udelukkende syntetiske fibre - også af Alé. Det skyldes i høj grad, at disse fibre ikke absorberer sved, men transporterer den væk til ydersiden. Materialet understøtter også aerodynamikken og tørrer meget hurtigere end stof fremstillet af naturfibre. Det italienske mærke anvender også syntetiske fibre i stedet for læder til polstringen af Alé-cykelshortsene, da disse ikke kræver regelmæssig pleje.

Alé har i årevis været partner og sponsor for cykelhold og cykelforbund. Senest har mærket fornyet sit partnerskab med det franske cykelforbund. Arbejdet med professionelle sportsfolk er en vigtig del af Alés arbejde. Kritisk feedback fra kørerne er trods alt en af mærkets vigtigste kvalitetstest. Og det er med til løbende at forbedre og udvikle Alé-cykelbeklædning af høj kvalitet.