Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
1116

ALPINA - PIONEER I SAFETY

Når det kommer til stærkt innovative udstyr i fritids- og professionel sport, er der ingen vej forbi navnet Alpina. Især inden for funktionel sikkerhed tilbehør gør Alpina med sine ski og cykel beskyttelsesbriller og ski hjelme har altid været meget banebrydende. Virksomheden lægger særlig vægt på kvalitet, gæster opholder sig regelmæssigt med høj ydeevne teknologi - Sikkerhed "lavet i Bayern".

Når en start baseret i Sulzemoos i Bayern, modig og entusiastisk, sportsudstyr producenten erobret hele verden med en idé. Alpina blev grundlagt i 1980, på det tidspunkt, men stadig temmelig spektakulært præsenteret i et katalog og en kort tid senere på sports messen ISPO i München. Samlingen? Håndterbar. Ikke dog troen på sine egne produkter og til deres egne ideer. Drevne værktøjer udviklet Alpina på bare to år, det første produkt i verdensklasse: beskyttelsesbriller Turbo. En sand klassiker til et klart billede på pisterne - og fortsat i dag. Det samme gælder for 1985 introduceret på markedet Alpina Ski & Surf, nu kendt som SWING. De bedst sælgende sports briller i verden.

NEUREUTHER, HUL, SHIELD - ATLETER TIL ALPINA HJELM & GOGGLES

Alpina har lyttet i alle disse år de bedste atleter i deres respektive fag og altid kæmpet med et tæt samarbejde med de bedste. Ved OL blandt andre Felix Neureuther, Felix Loch og Marlies Schild startede med sikkerhedsrelaterede produkter fra Alpina. Alt så i sidste ende, ikke kun de atleter, men også dig og andre atleter drage fordel af det. Som en fem mærker Alpina tilhører Uvex gruppe. Deres opgave er klart defineret: Protecting People. Innovativ arbejde, ind på din beskytter eventyr i sneen og på cyklen perfekt.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1980
 • Grundlægger: Werner Grau
 • Headquarters: Sulzemoos
 • Antal Medarbejdere: 60
 • Årsalg: 126 millioner euro
 • Websted: alpina-sports.com
 • Sports: Vintersport, Cykel

3 GODE BEGRUNDELSE TIL ALPINA

 • Faglige Input: Top atleter som Felix Neureuther eller Felix Loch dele deres produkt erfaringer med Alpina.
 • Teknologi: Alpina installeret i ski hjelme Hi-EPS - absorbere et materiale med luftkamre, der falder sammen.
 • Awards: 2016 vandt den eftertragtede ISPO Alpina Kommunikation Award for fremragende produkter inden for sport.

ALPINA HJELME, SKI & CYKEL BRILLER MED KELLER SPORTS

Hos Keller Sport kan du finde et bredt udvalg af Alpina produkter. Ligegyldigt hvor dybt sne eller hvordan stejle bjerget, her får du det rigtige udstyr, du garantere den størst mulige sikkerhed. Hjelme med de nyeste og sikreste teknologier, der er på toppen af ??det komfortable og stilfuldt. Det samme gælder for ski beskyttelsesbriller, som du kan holde gang i al slags vejr. Og hvis du har brug for en ny hjelm til cykling og matching briller Alpina til Du er selvfølgelig rigtige adresse!

VÆRE SYNLIG - KAMPAGNE FOR SIKRERE

#bevisible med kampagnen ønsker Alpina henlede opmærksomheden på de farer, hvis man er svært at se vejen farten. Specielt Alpina hjelme har udviklet sig i den være synlig variant. Forøg holdt i lyse gule, de cykelhjelme i løbet af dagen din synlighed på cyklen - hvad enten på vej til arbejde, til sport eller cafe. Desuden har de reflektorer og en batteridrevet LED baglygte for endnu større sikkerhed på vejene.

MERE INDSIGT TIL DIG: SKI & CYKEL GLAS ALPINA

Et andet eksempel på innovative produkter Alpinas selvtilfredse? Alpina har udviklet teknologien Quattroflex for hans briller. Med det, er den blå del af det synlige lys reduceres betydeligt, og kontrasterne i sneen skal øges for selv i dårlig sigtbarhed. Resultatet: større sikkerhed. Refleksioner og refleksioner er mindre, udsigten bedre, og du kan, hvis det er nødvendigt hurtigt til en farlig situation reagere.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.