Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
2350

IDEEN BAG FORSTÆRKER,? PRODUCERE VERDENS BEDSTE BESKYTTERE

Passion begunstiget ideer. Idéer skubbe deres egen lidenskab. Et løft for bedste fald. gennemført en fart, at forstærker, produkter på kørsler, stier, veje. Deres cykler og bestyrelser havde ledsaget grundlæggelsen af ??det tyske brand lang. Hertil kom ønsket om at gøre noget for deres egen og stadig gøre deres egen lidenskab lidt sikrere. De nuværende beskyttere?

En god start, men ikke nær nok. Ikke mindre end de bedste beskyttere af planeten forstærker, havde med det blev grundlagt i 2009 i tankerne. Beskyttelse bør levere, for at være behagelige at have på, får bevægelsesfrihed og føler så i sidste ende, at de er næppe mærkbar. havde idé implementeret idé. Vellykket. Med sine beskyttere og rygsække ild fra Bayern vundet flere designpriser i de følgende år og opfinder i dag verden af ??beskyttere igen.

FORSTÆRKER, PRODUKT TESTER LIGE UDEN FOR HOVEDDØREN ALLGÄU

Grundig afprøvning. Her nogle gange bryde noget. Gå tilbage til laboratoriet, violin, reparation, justere. Tilbage test, bare for at gøre det hele tilbage brudt og fremme udviklingen bagefter. Altid med visningen af ??de virkelig store innovation. Noget som udviklingsprocessen er baseret på hver forstærker, artikel. På grund af brand under den teoretiske udvikling spiller en lige så vigtig rolle som mange praksis timer på området. Kun intensive tests bygge fundamentet til at omsætte teoretiske ideer til succesfuld virkelighed.

Derfor AMPLIFIs hovedkvarter, kun fem minutters gang fra Oberstdorf bjergbane er stadig i Allgäu Alperne. Korte afstande favor intensiv test - og som ikke fører ilden gennem alene. De beskyttere og rygsække er også testet af professionelle ryttere af branden før de går til forhandleren forstærker, både produktionen holdet så godt. Dette garanterer kvalitet og fremmer innovation. Således nye teknologier såsom EXOflex. En robust blødt skum protektor i præmie mærkevarer, der ligger for ergonomisk til din krop, effektivt beskytter dig mod stød og også tilgængelige i vores butik er forstærker,.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 2009
 • Grundlægger: -
 • Headquarters: Oberstdorf, Tyskland
 • Antal Medarbejdere: -
 • Årsalg: -
 • Websted: amplifisports.com/
 • Sports: Vintersport

3 GODE BEGRUNDELSE TIL AMPLIFI

 • Fairness: Forstærker, respekterer aktiv på en fair og etisk behandling af fabrikken og øvrige medarbejdere.
 • Bevaring: Mindre affald. Mindre energiforbrug. Miljøvenlig produktion. Core bekymring for forstærker,.
 • Faglige Input: Både design og den pro-holdet tester forstærker, produkter under udviklingsprocessen.

FORSTÆRKER, SHOP PÅ KELLER SPORT

Forstærker, produkter skal du tilbyde beskyttelse uden at begrænse dig. Aldrig dog uden at glemme intensiv beskyttelse - dermed ilden kan lide at bruge skum til deres beskyttere. Med SAS-TEC lykkedes den bayerske selskab endda kombinere det kunststykke, ergonomi, åndbarhed og lav vægt med holdbarhed og pålidelig beskyttelse mod stød. Sikring Honeycomb igen er baseret på en hård teknologi, takket være det specielle design, endnu ekstremt let og sikrer både en behagelig pasform og den nødvendige bevægelsesfrihed.

Disse AMPLIFIs beskyttere kommer i rygsække brand anvendes. Der de slutte til smarte lagringsmuligheder, rum til lavine gear, beskyttelsesbriller eller pluk sløjfer. Med forstærker, får du alt hvad du behøver for vintersport, forstærker, online også på Keller Sports. Fra den behagelig at bære tilbage beskyttere ild til praktiske rygsække til dine udendørs udflugter vil du få i forstærker, butik af høj kvalitet udstyr til skråninger, stier og gade.

TESTET AF PROFESSIONELLE TIL SKRÅNINGER, STIER OG GADE

Udendørs kan ikke reduceres til en enkelt sportsgren. Ski selv gå blot ved karakteren af, hvordan bestyrelsen eller cykel. Derfor afhænger forstærker, der ikke er eksklusivt til piste eller trail venner. For både Touren og afgang samt ned ad bakke eller gaden giver dig den forstærker, Sale beskyttere og rygsække - altid givet nikke af eksperter fra scenen. Så holdet bord, ski og skøjteløb sæt af variabler fra cyklen sammen. All-mountain bike legende Guido Tschugg tæller lige så vigtig som freeskiers Sebi Geiger og snowboarder Ana Rumiha. Alene med udvidelsen af ??de højteknologiske beskyttere, de professionelle, men ikke indhold. De giver aktiv input og så udviklingen af ??nye ideer videre med.

HØJESTE KVALITET - OGSÅ MED HENSYN TIL MILJØET

Sikkerhed uden kvalitet virker lige så godt som den afslappede afgang uden ordentlig obligation. Derfor forstærker, bruger sin erfaring med intensivt samarbejde med forskellige leverandører for at virkelig få det bedste materiale til sin produktion. Kvalitet spiller altid en afgørende rolle. Samtidig har branden arbejdet med produktionen for at reducere spild og lavere energiforbrug. Også bæredygtige materialer vil modtage en stadig større rolle i de enkelte forstærker, produkter.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.