• 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

ASICS GEL-CUMULUS - DETTE ER HVAD NAVNET PÅ LØBESKOENE BETYDER

For næsten 25 år siden havde ASICS en plan om at udvikle en neutral løbesko, der bevæger sig naturligt med foden, mens du løber. Ud fra denne vision blev ASICS GEL-Cumulus-serien født. ASICS GEL-Cumulus er således en løbesko, der giver mulighed for en dynamisk rullebevægelse fra landing til aftryk. Sko-serien har sit navn på grund af den bløde dæmpning, hvor du løber som på skyer.

Navnet på løbeskoene ASICS henviser til Cumulus skyerne. De er også populært kendt som fåreskyer. De er svulmende skyer, der ligner en blød pude. Det er præcis sådan, dæmpningen i ASICS GEL Cumulus løbeskoene føles. Du lander blødt og skubber dig af jorden med energi i kilometer og kilometer. Takket være hvilke teknologier ASICS har opnået dette, kan du finde ud af det her.

TEKNOLOGIERNE I ASICS GEL-CUMULUS LØBESKOENE

ASICS er kendt for konstant at forske i nye materialer og teknologier i deres eget ASICS Institute of Sports Science i Kobe. De seneste opdagelser indarbejdes derefter i de kendte skomodeller efter omfattende testning, og disse modeller videreudvikles derefter. Med tiden er de formodet simple løbesko således blevet til højteknologisk sportsudstyr, der er udstyret med et væld af teknologier. Vi vil gerne præsentere de vigtigste teknologier i ASICS GEL Cumulus her:

  • ASICS GEL-dæmpning: Den synlige GEL-dæmpning har været verdenskendt i ASICS løbesko i mange år. ASICS GEL Cumulus har desuden en usynlig GEL-pude i forfoden, som støtter indtrykket fra jorden. GEL giver en blød landing på hælen og en jævn trykfordeling over hele foden på grund af dens elastiske egenskaber. På denne måde forebygger den også skader i foden eller de overliggende led.
  • FlyteFoam Propel: For at kunne skubbe fra jorden med tryk ved hvert skridt skal en løbesko have en god reaktivitet. I ASICS GEL Cumulus opnås dette ved hjælp af FlyteFoam Propulsion-teknologien. Materialet, der er specielt udviklet af ASICS, absorberer energien under landingen og returnerer den til foden under afsætningen. Du nyder således godt af en stærk fremdrift, når du løber med ASICS GEL Cumulus. I kombination med GEL-dæmpningen har ASICS GEL Cumulus alt, hvad du har brug for til en energisk, lang løbetur. Derudover er FlyteFoam Propel også med til at beskytte foden.
  • Dæmpet ankelbeskyttelse: Det er ikke rigtig en proprietær teknologi, men det er en opdatering, som ASICS har indarbejdet i de nyere ASICS GEL-Cumulus løbesko takket være feedback fra deres atleter. Omkring anklen har ASICS tilføjet ekstra polstring, der beskytter anklen mod ubehagelig friktion. Med et stramt snøresystem omslutter polstringen anklen, så du kan løbe mange kilometer uden at blive generet.
  • Guidance Line: ASICS Guidance Line er en teknologi, der anvendes i forskellige ASICS løbesko. Du kan genkende Guidance Line som et flexudspring på sålen. Den er buet fra hælen til storetåen. Guidance Line sikrer, at ASICS GEL Cumulus støtter dig i din normale rullebevægelse. Når hælen rører jorden, ruller du foden fremad langs Guidance Line i en dynamisk bevægelse over storetåen. Især efter mange kilometer løb, når fødderne langsomt bliver trætte, har du en tendens til at få en rodet rulleproces. ASICS Guidance Line forhindrer dette.

LØB MED ASICS GEL-CUMULUS

Med ASICS GEL-Cumulus er det lykkedes det japanske mærke at udvikle en neutral løbesko, der er optimal til enhver løbetur. De neutrale løbesko understøtter din dynamiske løbestil og driver dig fremad over mange kilometer, uden at dine fødder mærker det. ASICS GEL Cumulus er designet til at yde sit fulde potentiale på vejene, men er også fantastisk på løbebåndet eller på stierne.

Den amerikanske langdistanceløber Sara Hall siger om ASICS GEL-Cumulus-løbeskoen: "GEL-Cumulus er tro mod sit navn og er mit valg for maksimal sky-lignende dæmpning. Den er let nok til at løbe hurtigere i, men holdbar nok til lange løbeture, og den holder mine fødder i en neutral position, mens jeg bevæger mig. De er også gode, når mine ben er særligt trætte, og jeg løber kilometer efter kilometer under træning. Jeg har haft GEL Cumulus på i 14 år. Det var de første sko, jeg fik og trænede i som professionel løber, og jeg er kommet langt med dem siden da.

Vi kan især anbefale løbeskoene til personer, der har tendens til at bøje udad med anklen. Løbere med såkaldt oversupination har ikke brug for ekstra støtte i skoen, som det er tilfældet med overpronatorer. De bør dog være særligt opmærksomme på blød dæmpning og god stabilitet i foden for at undgå skader.

BESTIL ASICS GEL-CUMULUS ONLINE HOS KELLER SPORTS

I vores ASICS-sortiment finder du ASICS GEL-Cumulus i mange forskellige farver, størrelser og modeller til mænd, kvinder og børn. Med de forskellige modeller kan du også få gode tilbud på prisen. Du skal dog huske på, at ASICS løbesko udvikles og forbedres med hver version.

En særlig version er ASICS GEL-Cumulus GTX. I denne model er den velkendte vandtætte og åndbare Gore-TEX-membran blevet brugt under overmaterialet. Så hvis du ofte løber gennem meget våde enge, eller hvis selv kraftig regn ikke afbryder din løbetræning, bør du se nærmere på GTX-modellerne. Alt i alt kan neutrale løbere ikke gå galt i byen med ASICS GEL Cumulus.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.