Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

  • 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
296, 275

ASICS FITNESS: ET MERE SPORTSLIGT OG SUNDT LIV

Uanset om du dyrker indendørs sport eller udendørs - ASICS Sport støtter dig i alle dine aktiviteter. Og det er helt rigtigt, at du ikke skal skære ned på træningen, men løfte dig selv op på et nyt niveau. Regelmæssig træning kan have en positiv indvirkning på dit helbred. Motion betragtes medicinsk som en forebyggende foranstaltning mod sygdom. Statistiske tal viser, at folk, der dyrker mere motion, lever længere. ASICS Fitness følger også denne fremgangsmåde. Vi giver dig det absolutte grundlag for afslappede løbeture og tilbyder dig komplet udstyr fra top til tå til dit besøg i fitnesscenteret.

PERFEKT UDSTYRET MED ASICS TRÆNINGSKOLLEKTIONEN

Træningssko er grundlaget for mange sportsgrene. Få adgang til sofistikeret teknologi med dæmpningssystemer og letvægtsoverdel med sko fra ASICS. Overmaterialer som f.eks. T-shirts giver stor bevægelsesfrihed. Især til sport, der involverer overkroppen, vil du drage fordel af ærmeløse trøjer fra ASICS, som er et alternativ til særligt varme dage. ASICS Fitness-jakker er derimod designet til hurtig brug, når det bliver lidt køligt under en træningspause, eller når der kommer en frisk brise under en løbetur i skoven. Ingen sportspræstationer uden shorts: mærket har et bredt udvalg af forskellige farver og former klar til dig.

ASICS FITNESS HOS KELLER SPORTS

Keller Sports er klar over, at et omfattende sortiment ikke er nok i sig selv. Der opstår hurtigt spørgsmål om, hvilken sko der er den rigtige for dig, og hvilken sport der kræver hvilket materiale. Højteknologiske materialer er særligt velegnede til meget specifikke discipliner. Til dette formål bliver de fleste ASICS fitnessartikler testet af vores Keller Sports Pros. Vi undersøger, hvilke funktioner der er de mest overbevisende for dine behov inden for vores sortiment. Du kan finde rapporterne fra Keller Sports Pros i vores Keller Sports Guide.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.