Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

ASICS TRÆNINGSTØJ - TIL TRÆNING, HOBBY OG KONKURRENCE.

Funktionelle tekstiler, kropsnære snit, der giver fuld bevægelighed - det er nogle af de største fordele ved ASICS' sportstøj. Især træningstrøjer og -bukser er ofte udstyret med funktionelle stoffer, der giver din krop en fremragende temperaturbalance under alle aktiviteter: De understøtter transporten af fugt til ydersiden. Det betyder for dig, at de holder dig tør, selv under længere træningspas og træningssessioner. På denne måde giver fugthåndteringen dig en stor fordel under længere træning eller kampe. ASICS træningsjakker giver dig mulighed for at træne i overensstemmelse med din aktuelle træningsstatus eller din ugeplanlægger, selv om det er blevet lidt køligere. Du skal ikke gå på kompromis med din træning, du skal bare tage det rigtige fitnessbeklædning og komme af sted! De opvarmende egenskaber vil være nyttige, selv hvis du bare varmer op og ikke vil risikere at få en forstrækning af en muskel. Når det begynder at blive køligt udenfor, bør du have tøj på, der er lavet af vejrbestandigt materiale, så du kan komme igennem skoven og engene. Dette stof er modstandsdygtigt over for fugt udefra og vindstød - så du er perfekt forberedt til at undgå at skulle gå glip af en masse træning i den kølige årstid.

ASICS SPORTSTØJ - TIL ALLE PRÆSTATIONSNIVEAUER

Hos Keller Sports finder du et bredt udvalg af ASICS sportstøj. I dag vender aktive mennesker i alle aldre sig til ASICS' træningstøj. Det er ligegyldigt, om du har professionelle træningskrav, eller om sport og motion er den perfekte balance for ind i mellem. Tøj af høj kvalitet anbefales altid. Dette gælder også for funktionelle materialer, der tilpasser sig dine bevægelser og dermed styrer og styrker dit bevægeapparat som en anden træner. Sidst men ikke mindst vil den høje bærekomfort i ASICS sportstøj hurtigt vise sig at være et stort plus for dig og give din træning en høj feel-good-faktor lige fra starten. Og med ASICS har Keller Sports tilføjet et mærke til sit sortiment, som er på forkant med udviklingen, når det gælder sportstøj, der passer til alle sportsgrene - fra professionelle til fritidsatleter.

KØBE ASICS FITNESS TØJ ONLINE

Det har aldrig været nemmere at bestille det rigtige fitnesstøj online hjemme fra dit eget hjem. Du skal blot vælge din favorit fra vores udvalg af den aktuelle ASICS fitnesskollektion - og så kan din træning begynde! I øvrigt finder du i ASICS Outlet hos Keller Sports mange gode tilbud på ASICS træningstøj til gode priser - lige fra nedsatte enkeltvarer til reststørrelser og sæsontilbud. Det kan betale sig at være hurtig!