Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

Historien om ASICS GEL-Sonoma

Først basketball, så en olympisk karriere og en fusion, til sidst innovation. Sådan så vejen fra grundlæggelsen af Onitsuka Tigers til omdøbningen til ASICS og endelig til GEL-teknologien ud - meget kortfattet, naturligvis. I 1986 revolutionerede mærket løbeindustrien med introduktionen af sin nye dæmpningsteknologi. I det mindste har ASICS ydet sit bidrag. Fordi GEL leverede dæmpning og komfort, stabilitet på samme tid - og blev.

Indtil i dag - også i ASICS GEL-Sonoma til mænd og kvinder. Processen med at opnå fuldkommenhed var og er aldrig afsluttet. Kravene er også ændret. ASICS har længe brugt sin GEL-dæmpning til mere end almindelige løbere. Stien fik også opmærksomhed. Derfor har ASICS udviklet GEL-Sonoma, en trail runner, hvis opsætning også er fantastisk velegnet til lette vandreture. Grundlaget er naturligvis den engang innovative, i dag stadig yderst effektive dæmpning.

Derudover er der en intensivt profileret sål og et godt greb på stier. Mærket har også tilpasset pasformen på ASICS GEL-Sonoma i løbet af generationerne for at give endnu mere komfort. Denne outdoor-allrounder, der nu er i sin sjette generation, tager dig med helt ind i hjertet af naturen og passer perfekt ind i ASICS' tradition for profitabel forandring.

Dæmpning til udendørs udflugter - ASICS GEL-Sonoma

Lavet til den ikke så flade vej. I GEL-Sonoma tog ASICS udgangspunkt i kravene til trail running og skabte en sko, der komfortabelt tager dig gennem ujævnt terræn, samtidig med at den påvirker din præstation positivt. Som et resultat heraf er ydersålens profilmønster designet til at give multidirektionel støtte, der fungerer på en række forskellige typer terræn. ASICS kombinerer denne komponent med et robust gummi, der også kan klare de hårde krav i naturen, på stien eller under vandreture.

Komforten leveres af GEL-teknologi samt en Ortholite-indersål og ASICS' Amplifoam-mellemsål. Sammenlignet med sine forgængere har ASICS GEL-Sonoma 6 også en mere rummelig tåboks. Samtidig bevarer skoen en runner-silhuet og ser derfor aldrig voluminøs ud på foden.

GEL og Amplifoam - teknologien i ASICS GEL-Sonoma

ASICS' dæmpningslegende er kun begyndelsen. GEL tilføjer endnu en dæmpningsinnovation til mærket. Derudover er der andre komponenter, der understøtter dit trailrun på den bedst mulige måde. Teknologierne i ASICS GEL-Sonoma i et overblik:

  • Komfort takket være GEL-teknologien: I årenes løb har ASICS gentagne gange revideret sin legendariske dæmpning. I dag tilbyder den derfor også i GEL-Sonoma en endnu mere effektiv beskyttelse mod stød, plus naturlig komfort og forbliver samtidig stabil. Den strategiske placering er vigtig: hvor påvirkningen er mest intens på fødder og led under løb. Densitet og struktur påvirker flere behageligt bløde skumlag. På denne måde fremmer ASICS GEL-Sonoma også en naturlig løbestil og giver både komfort og stabilitet.
  • Endnu mere komfort med Amplifoam og Ortholite: Til sine løbere supplerer ASICS GEL med yderligere skumforbindelser i mellemsålen. Amplifoam anvendes i GEL-Sonoma. Materialet giver en behagelig blød dæmpning, men har en højere tæthed end andre varianter og er derfor mere robust. Perfekt til vandreturen. Især fordi en Ortholite-indlægssål gør følelsen af at løbe på sporet med ASICS GEL-Sonoma endnu mere behagelig.
  • Robust ydersål for intensiv støtte: Så snart du forlader asfalterede stier, vil du støde på bump, rødder, små sten og glatte og ru overflader. Din trail løbesko skal kompensere for alt dette på den bedst mulige måde - og derfor har ASICS givet GEL-Sonoma en intensivt profileret ydersål. Den er designet, så du føler det nødvendige greb i forskellige retninger, så den også holder længe under intensive løb i stedet for at blive hurtigt slidt op.
  • Ny form for endnu mere komfort: ASICS har tilpasset formdesignet igen til den nyeste GEL-Sonoma. Især omkring midtfod og hæl. Skoen sidder nu endnu mere behageligt der. Samtidig giver mærket dig en mere rummelig tåboks, mens de syntetiske sømme i overlaysene binder foden komfortabelt til skoen. Samtidig er de så faste, at du ikke glider rundt. ASICS GEL-Sonoma er også optimeret til neutral pronation.

ASICS GEL-Sonoma - Optimal til trail running og lette vandreture

Selv om den åndbare overdel minder om en løber, kommer ASICS GEL-Sonoma virkelig til sin ret udendørs. Når du føler dig tiltrukket af naturen, uden for de slagne veje, vil det støtte dig effektivt. Takket være den robuste, stærkt profilerede ydersål er GEL-Sonoma designet til trailrunning og lette vandreture. Til særligt ugunstige vejrforhold kan du også finde modeller med en ekstra GORE-TEX-membran i vores ASICS GEL-Sonoma Shop.

ASICS GEL-Sonoma Shop hos Keller Sports

Selv det er ofte kompliceret at tage trail runneren med ud i naturen, før du træffer din købsbeslutning. Ikke desto mindre får du de nødvendige indledende oplysninger. For hos Keller Sports tester vi trail løbesko som ASICS GEL-Sonoma intensivt og opsummerer vores erfaringer til dig. ASICS har for længe siden opdaget trail running for sig selv. Så du er godt forberedt på det store udvalg i vores ASICS GEL-Sonoma Store.

Du kan bestille ASICS trail løbesko online hos Keller Sports. Du kan få ASICS GEL-Sonoma i forskellige farver, både til kvinder og mænd. De er også udstyret med en GORE-TEX-membran. Vores nyhedsbrev holder dig opdateret om nye ASICS GEL-Sonoma-tilbud, som du kan kombinere med vores populære premium-rabat.