Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

Asics Glideride - fremragende til lange distancer

Hvis du træner lange distancer eller udholdenhedsløb, er Asics Glideride den ideelle ledsager. Denne effektive sko er udviklet til løbere, for hvem ingen distance er for lang. Det japanske premium-mærke kombinerer det højeste niveau af funktionalitet med optimal komfort og skaber med Glideride en række effektive løbesko af høj kvalitet, som du ikke vil have lyst til at tage af.

Teknologiske højdepunkter i Asics Glideride:

  • OrthoLite®-såler
  • TRUSSTIC™-teknologi
  • AHARPLUS™-teknologi
  • GEL™-teknologi
  • FLYTEFOAM™-teknologi
  • GUIDESOLE™-teknologi

Asics Glideride: Teknologier og funktionalitet

Asics Glideride-serien bruger forskellige teknologier, der gør skoen til en effektiv løbepartner. Med GUIDESOLE™-teknologien har løbeskoen en ergonomisk formet sål, der forbedrer løbeeffektiviteten. Den letter fremadgående rulning og støtter således foden under fremadgående bevægelse. Kombinationen af FLYTEFOAM™ dæmpningsteknologi i mellemsålen og FLYTEFOAM™ Propel-teknologien i bundlaget giver en blød støddæmpning og et responsivt tilbageslag. Den strategisk placerede GEL™-teknologi fremmer yderligere stødabsorbering. Den midterste del af sålen er forstærket med TRUSSTIC™-teknologi - det forhindrer skoen i at vride sig og giver dig stabile bevægelser. AHARPLUS™-ydersålen forbedrer holdbarheden og forlænger skoens levetid.

Asics Glideride - komfort og pasform

En god løbesko skal ikke kun støtte din gang, men også garantere langvarig komfort. Takket være den innovative overdel i mesh tilpasser Asics Glideride sig din fods naturlige bevægelser. Takket være materialets høje åndbarhed giver skoen en fremragende luftcirkulation og holder dine fødder behageligt kølige og tørre. Takket være sin lette vægt og sit faste greb om foden giver Glideride en optimal løbeoplevelse på lange distancer.