Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

ASICS GT-1000: Indgangen til mere stabilitet

Historien om ASICS GT-1000 følger ikke nødvendigvis en lige linje. For ASICS begyndte det hele, stadig under navnet Onitsuka Tiger, på basketballbanen. Det var her, de første sneakers med de længe berømte Tiger Stripes blev fundet. Street og running kom senere - men har for længst præget brandets image. På få årtier er fem bogstaver plus tigerstriber blevet synonymt med højteknologiske løbesko. Og derfor maler navnet ASICS i dag næsten uundgåeligt billeder af optimalt dæmpede løbesko på vores indre lærred.

Og det med rette. Mærket har nemlig ikke kun udviklet den innovative Gel-dæmpning, men har frem for alt skabt en løbesko-portefølje, hvis sortiment er svært at slå. Der er noget for enhver smag. Selv for overpronatorer. ASICS har udviklet sin GT-serie til dem. Løbere, der kompenserer for indadgående bøjning med ekstra stabilisering. Dette bør til gengæld ikke kun være forbeholdt passionerede løbere.

I tvivlstilfælde har begyndere også brug for en løbesko, der giver dem den nødvendige stabilitet - og det er præcis, hvad ASICS GT-1000 er udviklet til. I stedet for at give afkald på tekniske innovationer som Gel, FlyteFoam eller DuoMax kombinerer premium løbeskoen dem med essensen og lykkes med sit koncept. Gennem årene har mærket udviklet sit GT-1000-koncept, tilpasset overdelen og dæmpningen og er skridt for skridt kommet tættere på det optimale for en stabilitetsløber.

ASICS GT-1000 - Stabilitetssko med gel-dæmpning

Overpronatorer har en tendens til at bøje fødderne indad, når de løber. Det kan føre til problemer i det lange løb. Medmindre du bruger en løbesko, der kompenserer for overpronation. ASICS har designet GT-1000 til at hjælpe dig med at finde den rette balance. Det er mærkets effektive DuoMax-beskyttelsessystem, der er ansvarlig for dette. Gel-teknologien og FlyteFoam-dæmpningen giver ekstra komfort. Samtidig sikrer denne kombination en effektiv energiudnyttelse.

Tåboksen på ASICS GT-1000 er nu bredere, så du kan finde nok plads selv med bredere fødder. Desuden har den nuværende version en revideret overdel i mesh, hvilket også øger komforten. Det samme gør den komfortable Ortholite-indersål. Hvis du kan lide at løbe i al slags vejr, fås ASICS GT-1000, der kan købes online hos Keller Sports, også i en GT-version med GORE-TEX-membran.

Fordelene ved ASICS GT-1000

Gel er en af ASICS' vigtigste teknologier, men det er ikke den eneste dæmpning i GT-1000. Derudover er der den nødvendige støtte og et nyt overmateriale. Følgende teknologier gør dit løb mere behageligt:

  • Overdel i omarbejdet mesh: Støtte uden at stramme eller gnide. Det er den store kunst i den øverste produktion. Derfor reviderer mærket overdelen af ASICS GT-1000 fra generation til generation og præsenterer nu en mesh-lignende konstruktion, der tilpasser sig din fods form. Den er også behageligt blød og giver dig den nødvendige støtte omkring mellemfoden. Pasformen er lidt strammere i starten. Men takket være dens tilpasningsevne passer overdelen hurtigt til din fod. Strategisk placerede forstærkninger på overdelen af løbeskoen giver ekstra støtte.
  • DuoMax mod overpronation: ASICS har gjort skummet på den mediale side af mellemsålen tættere i GT-1000. På den ene side øger dette koncept stabiliteten, og på den anden side modvirker det fodens tendens til at rotere indad, dvs. overpronation. ASICS' DuoMax-teknologi giver ikke efter og giver derfor stabilitet omkring dæmpningen til enhver tid.
  • Dæmpning og energigenvinding takket være Gel og FlyteFoam: ASICS GT-1000 er ikke designet til højteknologi. Den ønsker dog ikke at undvære sin Gel- og FlyteFoam-teknologi. Den absorberer trods alt effektivt stød og returnerer dem derefter i form af energi for at sætte fart på dine skridt.
  • AHAR-ydersål for intensivt greb: ASICS har udviklet sin ASICS High Abrasion Rubber - AHAR forkortet AHAR - til sine løbere. Som kulstofgummi giver det greb på både våde og tørre overflader. Samtidig er den robust og holdbar.

Afslappede løbeture med ASICS GT-1000

ASICS GT-1000 overlader den lange tur til andre. Løberen ønsker at gøre det lettere for dig at komme i gang med at løbe. Til overpronatorer, der har besluttet sig for at løbe mere fremover. Til overpronatorer, der i stigende grad går efter at løbe efter arbejde eller i weekenden. Her giver ASICS GT-1000 kvinder og mænd en stabilitet, der kommer bedst til sin ret på vejen og på distancer på mellem fem og ti kilometer.

ASICS GT-1000 Shop hos Keller Sports

ASICS GT-1000 er den berømte begyndelse. Herefter følger 2000, 3000 og 4000, og stabiliseringsteknologien bliver stadig mere intens i de efterfølgende modeller. Du kan bestille alle versioner, herunder ASICS GT-1000, online hos Keller Sports. Der findes naturligvis også GT-1000-modeller med GORE-TEX-membran samt forskellige farver af ASICS GT-1000 til kvinder og mænd.

Informationer om teknologier og deres fordele, som du kan finde i ASICS GT-1000 Shop hos Keller Sports, spreder teorien foran dig. Du kan dog kun finde ud af, hvordan Gel og FlyteFoam fungerer i praksis, når du bestiller ASICS GT-1000 online. Vi tilbyder attraktive GT-1000-tilbud, som du nemt kan kombinere med vores premium-rabat.