Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

ASICS GT-2000 - HVAD NAVNET PÅ LØBESKOENE BETYDER

ASICS GT-serien har eksisteret i en række år i forskellige kvaliteter. GT står for Grand Tourismo. Tilføjelsen Grand Tourismo beskriver normalt meget komfortable og velmotoriserede modeller. Det er præcis tilfældet med ASICS GT-serien. ASICS GT-2000 ligger mellem den lidt mindre dæmpede GT-1000-version og GT-3000- og GT-4000- løbeskoene. De største forskelle mellem de enkelte sko er dæmpningen og pronationsstøtten.

Alle GT-modellerne, herunder ASICS GT-2000, er perfekte til lange løbeture på asfalt og lette stier. Især for løbere, der har tendens til at vippe anklen indad under løb, er ASICS GT-2000 ideel. Dens forskellige teknologier gør den stærk med hensyn til komfort, stabilitet og holdbarhed. Det er også derfor, at det er en af de mest solgte løbesko fra ASICS.

TEKNOLOGIERNE I ASICS GT-2000

ASICS er kendt for konstant at udvikle deres løbesko. Med nye teknologier og materialer bliver skoene således konstant opdateret for at opnå det mest perfekte resultat. Når det gælder de støttede sko, spiller stabilitet og komfort de vigtigste roller. Her vil vi gerne præsentere dig for de fire vigtigste teknologier, der gør ASICS GT-2000 til den løbesko, den er.

  • Dynamic Duomax: Som nævnt ovenfor er ASICS GT-2000 udstyret med Dynamic Duomax pronationsstøtte. Det er en tydelig bue på indersiden af foden. Den er mindre udtalt end den rene Duomax-støtte, der f.eks. er indbygget i ASICS GEL-Kayano. Dynamic Duomax-støtten fungerer mere som en træthedsstøtte. Efter et par kilometer bliver anklerne og ledbåndene lidt mere ustabile. Det er netop her, at pronationsstøtten sikrer, at du bevarer din lige og dynamiske rullebevægelse.
  • AHAR-ydersål: Ydersålen på en løbesko, der er beregnet til lange distancer, skal være stabil, skridsikker og holdbar. I ASICS GT-2000 er det det såkaldte AHAR-materiale, der tager sig af dette. AHAR er en forkortelse for ASICS Anti High Abrasion Rubber. Det er en gummiblanding, der er forstærket med Kevlarfibre og derfor er særlig modstandsdygtig. I det særligt belastede hælområde anvendes endda AHAR+. Her er Kevlar-indholdet endnu højere end i AHAR-materialet. Kevlarfibre er ellers kendt fra skudsikre veste. Hårdt slidstærkt er en underdrivelse.
  • Mellemsål af SpEVA og FlyteFoam Lyte: Mellemsålen er vigtig for at lade foden lande blødt og tage energisk af sted, når du løber. Comform og reaktivitet er de to nøgleord. I ASICS GT-2000 anvendes to materialer til at sikre dette. SpEVA er en videreudvikling af ASICS' sædvanlige EVA-materiale og står for Special EVA. Den har de samme dæmpende egenskaber som EVA, men øger reaktiviteten betydeligt ved at tilføje små gummikuglelignende elementer. FlyteFoam Lyte er også en videreudvikling af EVA-materialet. Der er blevet tilføjet nanofibre. Dette har ændret materialets struktur og gjort det mere holdbart og behageligt at løbe i. Materialerne alene er et bevis på ASICS' store opfindsomhed.
  • TPU Trustic System: TPu Trustic System består af et meget stabilt TPU-element under mellemfoden. Det holder sålen sammen, giver mindre vridning af mellemsålen og giver et mere dynamisk indtryk af underlaget. Takket være TPU Trusitc System i ASICS GT-2000 har du desuden mere stabilitet under løb. Det giver dig mulighed for at tilføje flere kilometer til din løbetur.

ASICS GT-2000 - MÆRKEVARER TIL GEL-BASEREDE LØBESKO TIL MÆND OG KVINDER

ASICS GT-2000 har naturligvis en lang række andre teknologier. Som de fleste ASICS-løbesko har GT-2000 den verdensberømte GEL-dæmpning i hælen og forfoden. I mange år har det været ASICS' varemærke, ligesom Air cushion hos Nike eller BOOST-materialet hos adidas. GEL giver en blød landing ved hvert skridt og gør dine led smukke under træning eller konkurrence.

Det er præcis det anvendelsesområde, som ASICS GT-2000 løbeskoene har. Et ekstra tip: ASICS GT-2000 er ikke kun god til overpronatorer. Som neutral løber kan du træner dine små fodmuskler på en ny måde i en sko med støtte i ny og næ. Du nyder godt af den lidt mindre udprægede Dynamic Duomax-støtte. Du bør dog gennemføre hovedparten af din løbetræning i neutrale løbesko.

Uanset om du er på løbebåndet, på landevejen eller på grusveje, vil ASICS GT-2000 følge dig hver eneste kilometer og tage dig og din løbetræning til et nyt niveau. Prøv det. I vores Keller Sports ASICS butik finder du GT-2000 løbesko i forskellige størrelser, farver og designs til mænd, kvinder og børn.