Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

ASICS GEL-KAYANO

ASICS GEL-Kayano har i mange år været en meget stabil og komfortabel løbesko med pronationsstøtte. Modellen har været på markedet i over 25 år og er blevet udviklet og forbedret konstant siden da. Som en af de såkaldte "Sensational Six" er den en af de bedst sælgende ASICS-løbesko sammen med GEL-Nimbus, GEL-Cumulus, GEL-Pulse, GT-2000 og GT-1000.

HISTORIEN OM ASICS GEL-KAYANO

Løbeskoene har deres opfindelse og navn fra japaneren Toshikazu Kayano. I 1993 fik han til opgave at udvikle den bedste løbesko nogensinde med et hidtil uset niveau af komfort og sikkerhed. Han satte sig for at finde inspiration i ASICS' grundlægger Kihachiro Onitsukas stil og fandt den til sidst i naturen. Den beskedne inspirationskilde var en hjortebille.

Det Kayano kunne lide ved hjortebille var, at den havde sit exoskelet som solid beskyttelse, samtidig med at den var let og hurtig. Med andre ord, præcis hvad der var forventet af den nye ASICS sko. Med denne inspiration gik han i gang med at arbejde på Institute of Sports Science i Kobe, Japan, og forsøgte at anvende inspirationen på løbesko. Sådan blev den første ASICS GEL Kayano med dens karakteristiske støttestrukturer født.

Ud over de synlige støtteelementer blev der også anvendt forskellige strukturer i det øverste materiale på ASICS GEL Kayano. Dette beskytter foden mod stress fra løb og hårdt underlag, selv på lange distancer.

OPLEV KOMFORT PÅ LANGE LØBETURE MED ASICS GEL-KAYANO

Fra maratonløb eller halvmaratonløb til langrendsløb - nogle løbediscipliner stiller de højeste krav til enhver atlet i timevis. Dette gælder også for løbeskoene, som skal tilpasses til en kontinuerlig belastning. Ved at give mere dæmpning beskytter de fødder og led mod smerter på længere distancer.

Med GEL-Kayano tager det japanske sportsmærke ASICS fat på dette problem og tilbyder løbesko med en særlig egnethed til længere løbedistancer. Det aflastende koncept kommer fra den verdenskendte ASICS GEL-teknologi i sålen samt andre funktioner.

KAYANO - GENNEM ASICS TEKNOLOGIER TIL EN AF DE BEDSTE LØBESKO

ASICS GEL-Kayano består af i alt 171 forskellige dele, teknologier og materialer. At opremse dem alle her ville overskride rammerne for denne artikel, så vi vil kun fremhæve de fire vigtigste teknologier i Kayano:

  • DUOMAX Support: Det er den vigtigste forskel mellem denne og andre ASICS løbesko. DUOMAX-støttesystemet er indbygget i mellemsålen på indersiden af foden. Det sikrer, at du ikke bøjer indad, når du ruller din ankel, den såkaldte overpronation. Dette er især nyttigt og skånsomt på lange distancer, når anklerne bliver trætte.
  • FlyteFoam og FlyteFoam Propel: For at blive ved mellemsålen kan du se FlyteFoam skrevet på ydersiden af skoen. FlyteFoam er det letteste og samtidig mest responsive mellemsålsmateriale, som ASICS har designet. Materialet blev udviklet med hjælp fra atleter i verdensklasse på Institute of Sports Science i Kobe, Japan.
  • ASICS GEL-dæmpning: Ud over FlyteFoam Propel indeholder GEL-Kayano også ASICS' karakteristiske GEL-dæmpning. I hælen og forfoden giver ASICS GEL-teknologi ekstra dæmpning til de mest belastede områder. GEL-dæmpningen kommer især i spil under landings- og push-off-faserne.
  • Ekstern TPU hælkappe: Den udvendige hælkappe af det faste TPU-materiale sikrer optimal stabilitet på lange distancer.Ud over stabilitetsfunktionen er der også blevet monteret reflekterende elementer på hælkappen for at forbedre synligheden. Det giver dig mulighed for at fortsætte med at løbe efter mørkets frembrud og fuldføre din runde.

ASICS GEL-KAYANO: KØRT AF PROFESSIONELLE

ASICS har en lang tradition for at udstyre selv de bedste inden for løb med mærkets løbesko. Det samme gælder for ASICS GEL-Kayano. En af de mest berømte og succesfulde fans af den stabile og komfortable løbesko er Daniela Ryf. Den schweiziske triatlet er en sand koryfæ i sin sport med sine fem sejre ved Ironman 70.3-verdensmesterskaberne og fire sejre ved Ironman-verdensmesterskaberne.

Til lange løbeture sværger hun til ASICS GEL-Kayano, som er blevet mere stabil, hurtigere, mere dynamisk, mere beskyttende og ganske enkelt bedre i løbet af 25 års videreudvikling. Den beskytter foden pålideligt selv efter 20, 30 og 40 km. Samtidig styrer den foden i en dynamisk rullebevægelse og forhindrer den i at bøje indad. Der findes næppe et bedre kvalitetsstempel.

BESTIL ASICS GEL-KAYANO HOS KELLER SPORTS

Uanset om din fod har tendens til pronation, eller du generelt forventer maksimal aflastning på lange løbeture - så er GEL-Kayano fra ASICS den ideelle løbesko til dig! Med den konstante videreudvikling af den stærke løbesko har ASICS givet GEL-Kayano endnu mere dynamik uden at gå på kompromis med stabilitet og komfort. Prøv den og få din nye ASICS GEL-Kayano til den bedste pris hos Keller Sports.

ASICS GEL-KAYANO I TESTEN

Ligesom alle førsteklasses løbesko har vi også testet ASICS GEL-Kayano for dig. Vores produktekspert Jan satte ASICS GEL-Kayano 27 på sine fødder og fortæller dig i vores Keller Sports Guide, hvordan løbeskoen klarede sig for ham.