Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

Forbedre din udholdenhed med Asics Metaride

Din standardafstand er ikke længere nok for dig. Du vil gerne løbe mere, længere og længere. Asics Metaride hjælper dig med dette. Med sin ergonomisk formede sål skubber den dig fremad og forhindrer muskeltræthed. En effektiv og neutral løbesko fra den japanske producent, som har vist sig at forbedre udholdenhed og ydeevne. Fordi du sparer energi for hvert skridt, har du mere energi til rådighed til hele løbeturen. Derfor er Asics Metaride bedst egnet til lange distancer og udholdenhedsløb.

Teknologiske højdepunkter i Asics Metaride:

  • GEL™-teknologi
  • FlyteFoam™-teknologi
  • FlyteFoam™ Propel
  • GUIDESOLE™-teknologi
  • HEEL CLUTCHING SYSTEM™

Asics Metaride: innovativ sål for ekstra fremdrift

Hjertet i Metaride er den innovative GUIDESOLE™-teknologi. Den består af tre lag: En særlig blød og en fastere FLYTEFOAM™ skumenhed samt det dæmpende GEL™-lag i hælområdet. Mens det øverste skumlag skaber en fjedrende effekt, styrker FLYTEFOAM™ Propel-laget dit spring og giver trækkraft, mens GEL™-teknologien også tjener til at dæmpe dine skridt. Tilsammen resulterer dette i en buet sål, der skaber en vippebevægelse på din forfod under løbeturen, så du bliver drevet støt og roligt fremad. Nogle modeller i Metaride-serien er også udstyret med HEEL CLUTCHING SYSTEM™. Denne teknologi reducerer belastningen på foden som følge af overpronation.

Asics Metaride: Komfort og design

Asics Metaride imponerer ikke kun med innovative teknologier, men også med sin fremragende bærekomfort. Overdelen i CIRCULAR KNIT er åndbar og sikrer luftcirkulation i skoen, hvilket holder dine fødder behageligt kølige og tørre. Takket være den bløde gel-dæmpning vil du bogstaveligt talt svæve over jorden i disse sportssko. Du kan finde Asics Metaride i flere forskellige farver til mænd og kvinder i vores Keller Sports online shop.