Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

Asics Metarun løbesko: en allroundsko

Denne førsteklasses sko er designet til landevejen og tilpasser sig din individuelle løbestil. Denne allround-løbesko kombinerer mange innovative teknologier. Takket være FLYTEFOAM™-teknologien i mellemsålen giver Asics Metarun dig en behagelig blød løbeoplevelse fra det første skridt til tåspidsen. GEL™-teknologien i hælområdet sikrer ultimativ og varig stødabsorbering. I.G.S™ (Impact Guidance System) understøtter din naturlige løbestil og stabiliserer din gangart. Overdelen i jacquard mesh omfavner din fod og giver dig masser af støtte. Asics Metarun er en effektiv og optimal løbesko til både nybegyndere og erfarne maratonløbere.

Asics Metarun-kollektionen omfatter:

  • Asics Metarun løbesko
  • Asics Metarun-løbeskjorter
  • Asics Metarun løbeshorts
  • Asics Metarun løbeshorts
  • Asics Metarun løbetights
  • Asics Metarun løbejakker
  • Asics Metarun løbe toppe
  • Asics Metarun Sports BH

Asics Metarun løbeshorts af høj kvalitet

Er du på udkig efter et funktionelt løbeoutfit? Det japanske premium-mærke tilbyder et bredt udvalg af førsteklasses løbetøj. Uanset om det er shorts til varme sommerdage eller termiske leggings til løbeture gennem hvide vinterlandskaber, kan du finde det ideelle outfit til din løbetur i Asics Metarun-kollektionen. De avancerede løbe leggings blev udviklet på ASICS Institute of Sport Science i Japan. De er udstyret med tre typer af smart placerede kompressionsområder, som er integreret problemfrit i materialet. De hjælper dig med at spare energi ved at reducere muskelvibrationer, så du får en mere effektiv træning.

Asics Metarun løbe toppe

Løbetrøjerne og overdelene i Asics Metarun-serien overbeviser også på hele linjen. Den sømløse konstruktion reducerer friktion og hudirritation. Mesh-indsatser på ryggen og under armene sikrer optimal luftcirkulation og skaber en konstant behagelig komfort. Find dit ideelle løbeoutfit nu i det store udvalg af Asics Metarun i Keller Sports online shop.