Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

ASICS GEL-NIMBUS: HISTORIE OG NAVN

ASICS GEL-Nimbus er ikke uden grund en af de bedste langdistanceløbesko på markedet. Den kan allerede se tilbage på en lang historie og er konstant blevet videreudviklet. Tro mod mottoet "Kaizen", som betyder "konstant forbedring", er ASICS GEL-Nimbus blevet mere og mere funktionel. Den allerførste Nimbus blev udgivet for ca. 20 år siden. I 1999 introducerede det japanske løbesko-mærke ASICS GEL-Nimbus I. Selv dengang var løbeskoene absolut allroundsko og blev godt modtaget. Derfor har ASICS revideret GEL-Nimbus hvert år ved hjælp af nye materialer og teknologier.

Men hvis vi ser på navnet, kan vi også se skoens funktionalitet og forholdet til ASICS GEL-Cumulus. Nimbus er den latinske tekniske betegnelse for en skyformation. Bogstaveligt oversat betyder Nimbus simpelthen "mørk sky". Løbeskoene giver løberen følelsen af at løbe på skyer. Blødt dæmpet, perfekt pasform og reaktivt indtryk fra jorden. Hvad mere kan du ønske dig, når du løber?

Norio Takaoka, Executive Office Performance Running Footwear hos ASICS, siger følgende om ASICS GEL-Nimbus 21: "Da GEL-Nimbus er vores flagskib inden for neutral langdistanceløbesko, var det vigtigt at udvikle en sko, der hjælper løbere med at gå længere og forblive konkurrencedygtige i komfort. Vi søger altid at hæve barren inden for performance running, og med GEL-NIMBUS-serien, der har en over 20-årig historie, var det afgørende at udvikle en sko, der hjælper løbere med at nå deres mål."

TEKNOLOGIERNE I ASICS GEL-NIMBUS LØBESKO

Tilbage i 1990 åbnede ASICS et forskningscenter i Kobe, Japan. Her arbejder atleter, forskere og trænere sammen om at forbedre sportsudstyr. Dette arbejde har resulteret i forskellige store og små udviklinger inden for materialer og teknologi. Efter omfattende testning blev de nye teknologier derefter anvendt på de kendte skomodeller, og løbeskoene blev således forbedret. Vi vil gerne præsentere nogle af de vigtigste teknologier i ASICS GEL-Nimbus for dig her.

  • AHAR+: Forkortelsen AHAR står for ASICS Anti High Abrasion Rubber. Det er en gummiblanding, der anvendes i ydersålen. Dens opgave er at give et pålideligt greb, når du løber i ASICS GEL Nimbus. For at kunne gøre dette på en pålidelig og holdbar måde har ASICS tilføjet Kevlar til gummiet. Kevlarfibre er kendt for deres holdbarhed, bl.a. fra skudsikre veste. Kevlarfibrene gør ydersålens gummi hårdt og modstandsdygtigt over for slid. Pluskoden bag AHAR står for en ekstra mængde Kevlarfibre, som garanterer optimal holdbarhed og funktionalitet.
  • Cluth Counter System: Denne teknologi blev først brugt i ASICS GEL-Nimbus i 2011. Clutch Counter System eller Heel Clutching System beskriver hælkappen og dens konstruktion og forbindelse til resten af løbeskoen. Det, der gør hælkappen speciel, er, at den ikke er fastgjort internt som mange andre løbesko. Clutch Counter på ASICS GEL Nimbus sidder på ydersiden af hælen, hvilket giver den ekstra stabilitet. På grund af den innovative konstruktion sparer den meget vægt uden at skulle gå på kompromis med stabiliteten. En anden fordel er den øgede bærekomfort, fordi der ikke er nogen friktion på indersiden af hælen.
  • FluidFit: Den første ASICS GEL Nimbus med FluidFit blev udgivet i 2015. Teknologien er placeret i overdelen og består af en kombination af elastisk og ikke-elastisk materiale. Som følge heraf passer overdelen perfekt til foden og rynker heller ikke, når den rulles. Den anden egenskab ved teknologien er, at den er gjort sømløs. Det betyder, at der ikke er nogen ubehagelig friktion på foden, og at du nyder godt af den høje bærekomfort selv efter mange kilometer løb.
  • FlyteFoam: FlyteFoam-teknologien fik sin debut i mellemsålen på ASICS GEL-Nimbus i 2017. Det lette FlyteFoam Lyte-materiale giver pålidelig dæmpning med lav vægt. En FlyteFoam-sål vejer i gennemsnit 55 % mindre end en traditionel EVA-mellemsål, men dæmper foden endnu bedre. FlyteFoam Propel er også blevet integreret i ASICS GEL-Nimbus. Det gør dit fodaftryk dynamisk og energisk. Stødet fra landingen absorberes og returneres til foden som energi. For første gang blev FlyteFoam-teknologien introduceret under sloganet "Don't run, fly". Er du klar til at lette med ASICS GEL-Nimbus?

BESTIL ASICS GEL-NIMBUS ONLINE HOS KELLER SPORTS

Vi har ASICS GEL-Nimbus i forskellige versioner, farver og størrelser til mænd og kvinder i vores Keller Sports-sortiment. Så du er sikker på at finde ASICS GEL-Nimbus til den bedste pris til din bedste løbetur i vores ASICS Running Shop. Bestil din størrelse, og begynd at løbe. Uanset om det er til afslappede træningsløb eller hurtige lange løb. ASICS løbesko kan gå enhver distance med dig. Det er ikke for ingenting, at ASICS GEL-Nimbus er en af de bedst sælgende løbesko på markedet. Overbevis dig selv om den komfortable neutrale løbesko med perfekt pasform.