Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

Nå dine mål med Asics Novablast

Leder du efter en løbesko, der ikke kun hjælper dig med at nå dine træningsmål, men som også hjælper dig med at nå dem? Asics Novablast støtter dig i dine atletiske bestræbelser. Som sædvanlig satser det japanske premium-mærke på en vellykket kombination af maksimal komfort og den nyeste teknologi til sine løbesko. Premium løbeskoen dæmper din gang blødt og bringer dig fremad fuld af energi.

Højdepunkt af Asics Novablast:

  • FlyteFoam™-teknologi
  • FlyteFoam™ Blast-teknologi
  • GUIDANCE LINE™-teknologi
  • AHARPLUS™-teknologi
  • Stabilisator til hælen

Asics Novablast: Teknologier og funktionalitet

Hvis du er på udkig efter en responsiv og komfortabel løbesko, kan du være sikker på at finde den her. Asics Novablast er udstyret med en slidstærk AHARPLUS™-ydersål, som garanterer en dynamisk fornemmelse, der driver dig fremad med en trampolin-effekt. FlyteFoam™-dæmpning giver en ekstra blød støddæmpning og en energisk tilbagevenden ved hvert skridt. Den brede og høje sål giver dig fremragende komfort på lange distancer, mens overdelen i jacquard mesh giver optimal støtte til foden. Den er også ekstremt åndbar, så dine fødder altid forbliver kølige og tørre, selv under krævende løbeture. Hælstabilisatoren stabiliserer også dine fødder og sikrer et afbalanceret skridt. Asics Novablast er fyldt med innovative teknologier, der støtter dig i din træning.

Til udholdenhed og hurtighed: Asics Novablast

Vil du gerne slå din personlige rekord? Er du klar til den næste udfordring? Så har du brug for en løbesko af høj kvalitet til at skubbe dig fremad. Asics Novablast er et ideelt valg for alle neutrale løbere, der fokuserer på både hastighed og udholdenhed. Løbeskoene af høj kvalitet fra den japanske producent fås i mange farvevarianter til mænd og kvinder. Du kan helt sikkert finde den rigtige model i det store udvalg i Keller Sports online shop.