Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

Asics GEL-Pulse - ideel til udholdenhedsløb

Er du træt af korte joggingture og korte træningspas? Vil du gerne træne din udholdenhed og foretrækker at være på farten hele dagen? Så er Asics GEL-Pulse lige noget for dig. Disse løbesko er designet til lange træningsløb og giver dig den bedst mulige komfort til et stabilt skridt. Det er ligegyldigt, om du træner i det fri eller på løbebåndet. Asics GEL-Pulse giver fremragende greb på ethvert underlag med det slidstærke AHAR™-ydersålsmateriale.

Højdepunkter i Asics GEL-Pulse:

  • GUIDANCE LINE™
  • AHAR™-ydersål materiale
  • GEL™-teknologi
  • GORE-TEX
  • AMPLIFOAM™-dæmpning

Asics GEL-Pulse: Teknologi og funktionalitet

GEL-Pulse-serien fra den verdenskendte producent imponerer først og fremmest med sin fremragende stødabsorbering. AMPLIFOAM™-mellemsålen sikrer sammen med den smart placerede GEL™-teknologi maksimal dæmpning og et smidigt, men responsivt skridt under langvarige løbeture. Den elastiske overdel i mesh tilpasser sig din fods form og er ekstremt åndbar. Dette skaber konstant luftcirkulation, og dine fødder forbliver altid behageligt kølige. Nogle modeller er også udstyret med en 100 % vandtæt GORE-TEX-membran. Så selv dårligt vejr kan ikke ødelægge din løbeoplevelse, fordi den innovative materialeteknologi pålideligt beskytter dig mod fugt og vådhed.

Asics GEL-Pulse - komfort på lange distancer

Langdistanceløbere skal kunne stole på deres sko. Fordi unødig friktion eller utilstrækkelig støtte hurtigt fører til problemer og smerter under udholdenhedsløb. Asics GEL-Pulse-serien er specielt udviklet til lange distancer og udholdenhedstræning. Disse løbesko giver dig et jævnt skridt takket være fremragende dæmpning og optimal komfort og støtte. For en behagelig løbeoplevelse - kilometer efter kilometer. Find den rigtige Asics GEL-Pulse model i vores Keller Sports online shop.