Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

ASICS Running: Den perfekte løbeoplevelse

I modsætning til andre store sportsudstyrsproducenter har ASICS fra starten fokuseret på salg og konstant udvikling af løbesko og løbetøj - med stor succes. I dag er det japanske mærke en af de fem største sportsudstyrsproducenter og verdensmarkedsleder inden for løbesko. Så du kan virkelig være sikker på at få det maksimale ud af dig selv med produkter fra ASICS Running.

ASICS Running-produktudviklerne har trods alt i årtier vidst, hvilken indflydelse det rigtige udstyr har på den optimale løbefornemmelse. Fra en række forskellige kollektioner kan du derfor vælge præcis de produkter, der passer bedst til din løbestil og dine ambitioner. Samtidig eliminerer ASICS' løbeprodukter unødig friktion og giver dig mulighed for at fokusere al din energi på at løbe - uden at blive distraheret af stød eller skrammer.

Fordelene ved ASICS' løbeprodukter

Derfor finder du i vores ASICS-løb online shop alle de ASICS-løbsprodukter, du har brug for til en perfekt løbeoplevelse. ASICS løbesko, løbetøj og løbetilbehør, der giver dig mange fordele, som også øger din løbepræstation:

ASICS løbesko

∂-tegnet og de ikoniske tigerstriber på siderne har i mange år været synonymt med ekstremt høj kvalitet og en ideel pasform til din fod. ASICS løbesko kan klare alt fra sprint og løbebåndstræning til trail running og maratonløb. Takket være intensiv forskning og videreudvikling af teknikker tilbyder ASICS løbesko en optimal pasform og fremragende dæmpning på alle underlag. Det sikrer dig en behagelig og effektiv træning i alle vejrforhold og under alle forhold.

ASICS løbesko inspirerer ikke kun med deres høje funktionalitet, men også med deres design: trendy, friske farver møder stærke mønstre og sporty snit. På denne måde lykkes det det japanske mærke at kombinere funktionelle aspekter med moderigtige krav på en fantastisk måde. Med denne perfekte blanding af funktionalitet og stil tilbyder ASICS løbesko i sidste ende komfort, stabilitet og dæmpning til enhver (løbe)lejlighed.

ASICS løbetøj

ASICS Running's premiumprodukter er alle designet til atleter, der sætter de højeste standarder for sig selv og deres tøj. Bag dette ligger intensiv og løbende forskning samt et konstant samarbejde med topatleter. Det omfattende og sofistikerede udvalg af ASICS løbeudstyr støtter dig hele vejen igennem: uanset om du træner på løbebåndet, løber i parken eller deltager i et 10-kilometerløb. De forskellige løbe-trøjer, langærmede trøjer, sports-bh'er, tights, jakker og løbeshorts fra ASICS Running har et ikonisk design og højtydende materialer (hvoraf nogle er fremstillet af 100 % genbrugsmateriale).

De holder dig kølig, komfortabel, tør og trendy i alt slags vejr. Uanset om det er MotionDry-teknologien, der holder din krop kølig, når du løber i varmen, eller MotionProtect-teknologien, der er vand- og vindtæt, så du er beskyttet, når du løber i koldt vejr. ASICS løbeudstyr vil altid hjælpe dig med at optimere din præstation, uanset hvordan vejret er udenfor.

ASICS tilbehør til løb

ASICS' innovative løbetilbehør sikrer, at du kan have dine nøgler, din mobiltelefon eller dit bankkort med dig under din træning. Med ASICS-armbåndet med telefonlomme kan du f.eks. bære en smartphone under tøjet, så du ikke behøver at holde telefonen i hånden under træningen, så du kan koncentrere dig fuldt ud om at lytte til dine yndlingsnumre eller podcasts. Det motiverer! ASICS' væskebælte er derimod den perfekte måde for løbere at holde dig hydreret under din næste træning. Det opfrisker! Så uanset om du skal ud at løbe en hyggelig tur eller vil løbe mange kilometer, er ASICS løbeprodukter altid nyttige ved din side.

Stort udvalg af ASICS løbeprodukter i onlinebutikken

Foretrækker du at købe dit ASICS løbeudstyr online? Så er du kommet til det rette sted! For her i ASICS Running Store hos Keller Sports finder du ikke kun et stort udvalg af lækre løbesko, løbetøj og andet løbeudstyr fra ASICS, men også gode ASICS Running-tilbud. Derudover giver vi dig omfattende tips og oplysninger om vigtige emner som f.eks. materialekvalitet, pasform og udstyrsdetaljer. Især når det gælder præstationsorienterede løbeprodukter, er de tekniske specifikationer særligt vigtige.

Derfor er der en detaljeret beskrivelse af hvert enkelt produkt i vores ASICS-løbebutik. Og det bedste er: Takket være den hurtige forsendelse når vores levering frem til dig i løbet af få dage, og du kan starte din næste tur med det samme. Forresten: Hvis du vil vide mere om det rigtige ASICS-løbeudstyr, kan du få hjælp i vores artikler i Keller Sport Guide. Her tester vi altid nye ASICS-løbsprodukter og giver dig nyttige tips om især praktiske funktioner.