Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
296, 273, 281

ASICS LØBESKO - SPORTSSKO MED TIGERSTRIBER

Det, der startede i 1949 under navnet "Onitsuka Tiger" i Japan, hedder nu ASICS og er et af verdens mest kendte sportsskomærker. "ASICS" står for "Anima Sana in Corpore Sano". Det latinske ordsprog siger, at en sund krop rummer et sundt sind. Den japanske virksomhed udvikler og producerer teknisk avancerede løbesko baseret på innovative idéer. ASICS har altid udviklet sig siden starten i den japanske by Kobe, men det, der er forblevet, er tigeren. Du kan genkende det japanske mærkets løbesko på de dynamiske tigerstriber samt på bogstaverne med det karakteristiske "∂" (udtales: Del).

ASICS LØBESKO TIL PROFESSIONELLE

ASICS løbesko er specielt designet til ambitiøse atleter. For at kunne opfylde de høje krav arbejder forskerne fra det asiatiske mærke meget tæt sammen med topatleter fra hele verden for at imødekomme de høje krav. De nye modeller testes grundigt i praksis og revideres om nødvendigt flere gange - indtil alt passer og sidder rigtigt. ASICS lægger stor vægt på en korrekt bevægelsessekvens. Den anatomiske analyse er en af de vigtigste komponenter i forskningsarbejdet. På baggrund af dette udvikler eksperterne innovative teknologier for konstant at forbedre komforten, især med hensyn til stabilitet og dæmpning under løb.

LØBESKO FRA ASICS MED OG UDEN STØTTE

ASICS tager hensyn til, at der er forskellige løbeformer ved at tilpasse skoene optimalt. Hvis din fod hælder lidt indad, når du løber, er en stabilitetssko med maksimal støtte den rette for dig. I dette tilfælde forhindrer støttematerialet på indersiden, at din sål ikke bukker sig. Jordkontakten er stadig meget god med disse modeller. De strukturerede, polstrede modeller giver lidt mindre støtte. Disse lette sko giver dog en fremragende dæmpning. Godt dæmpede sko er især vigtige, hvis du er overvægtig og løber meget på hårdt underlag. Lette løbere uden pronation eller med en let udadbøjet fod køber gerne neutrale sko. De giver maksimal bevægelsesfrihed og er godt polstrede, men har ingen ekstra bevægelseskontrolfunktioner.

ASICS GEL LØBESKO - I EN KLASSE FOR SIG SELV

Kan du lide at løbe meget lange distancer og bevise din udholdenhed i maratonkonkurrencer? Så har du brug for en særlig model til langdistanceløbere. Hvad med Gel-Nimbus-modellen? Denne innovative sko har særligt gode rebound-egenskaber. Overmaterialet af luftgennemtrængeligt mesh-materiale tilpasser sig perfekt til din individuelle fodanatomi. En særlig egenskab, som Gel-Nimbus deler med andre ASICS sportssko, er gel-dæmpningen i bag- og forfodsområdet. Gelindlægssålen absorberer stød perfekt. Gel-Kayano er ideel til løb på landevejen. Det giver en stor stabilitet og beskyttelse og sikrer dermed et let og harmonisk trinmønster. Gel-Pulse-modellen anbefales til mellemlange afstande. Gel-Lyte er en let sportssko til fritiden.

HVAD DU BØR VIDE OM ASICS LØBESKO

Løbetøjsmodellerne fra det japanske mærke er præcist tilpasset de anatomiske behov og tager også hensyn til løbernes særlige kendetegn. Valget af sko bør være baseret på overfladens beskaffenhed og længden af de strækninger, der skal tilbagelægges.

ASICS-modellerne er kendetegnet ved en række positive egenskaber:

 • fremragende pasform
 • god dæmpning
 • fremragende støtte
 • lav vægt
 • åndbar
 • fugtregulerende
 • optimal acceleration
 • sko til forskellige typer løb

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.