• 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

Derfor har du brug for ASICS løbesko

Dit tøj kan støtte din løbetur. De varmer eller køler dig ned. Det kan endda stimulere dine muskler. Det hjælper. Den vigtigste del af dit løbeudstyr er dog dine løbesko. Ved hjælp af den rigtige opsætning understøtter de din løbestil og forhindrer endda forkert belastning og forebygger dermed skader - og det er her, ASICS løbesko kommer ind i billedet. De beskytter dine led med intensiv dæmpning og giver en naturlig, jordnær løbefornemmelse og stabiliserer foden. Uanset model og opsætning er det særlig vigtigt, at alt er koordineret.

At de forskellige teknologier interagerer optimalt for at lade dig glide så afslappet og flydende som muligt over veje, stier og grus. Det er præcis det, som ASICS har arbejdet på med sine løbesko i årtier. Intensivt. Fordi ASICS løbesko altid er skabt i samarbejde med topatleter og forskere. Mærket har endda åbnet sit eget innovationslaboratorium. ASICS tilpasser løbeskoene præcist til forskellige løbetyper, overflader og løbeformer og har også udviklet sin legendariske GEL-dæmpning.

Fordele ved ASICS løbesko

Din løbebelastning og løbestil, det underlag, du løber på, dine visuelle krav - alt dette er afgørende for, hvilken løbesko du skal købe. ASICS løbesko tilbyder dig ikke kun forskellige modeller, der kombinerer alle disse aspekter optimalt. Nej, samtidig opfylder mærket andre vigtige faktorer på vejen til din helt egen personlige løbesko i umiddelbar nærhed af det optimale:

  • Forskellig dæmpning: I alt tilbyder ASICS løbesko dig tre forskellige dæmpningsopsætninger, der tilpasser hver enkelt løber nøjagtigt til din stil og dit underlag. Du får lidt støtte med "Cushioning"-løbere, mens "Maximum Support"-systemerne giver lidt mere, "Structured Cushioning" maksimal dæmpning.
  • Erfaring: ASICS har udviklet løbesko i omkring 70 år og er derfor dybt forankret i løbesporten. Det er derfor, at nogle af verdens bedste atleter stoler på mærket fra Japan.
  • Forskellige opsætninger: Løber du et maraton? Eller bare for at slappe af efter arbejde? Er du på vej ud i naturen? Eller bruger du stierne i byparken, måske endda løbebåndet i fitnesscentret? ASICS løbesko fås til ethvert underlag og til ethvert formål.
  • Bæredygtighed: ASICS har et mål. I 2030 ønsker virksomheden også at have fundet bæredygtige alternativer til de materialer, der i dag almindeligvis anvendes til løbesko. Men allerede i dag er flere og flere mellemsåler på ASICS-løbesko fremstillet af cellulose-nanofibre, som kan udvindes af forskellige plantebiofibre.
  • Innovative overmaterialer: Støtter uden at stramme foden ind. Det er den fine kunst at udvikle løbere. ASICS løbesko er derfor fremstillet af bløde, åndbare materialer, der også giver den nødvendige støtte. Derudover tilbyder mærket løbesko-modeller med vandtæt, åndbar Gore-Tex-membran.
  • Udseendet: ASICS løbesko fokuserer klart på funktionen, men negligerer ikke det visuelle. Der findes enkle, ensfarvede modeller, men også løbesko med neonfarvede accenter, farverige modeller eller løbesko i naturlige farver. Samtidig tilbyder det traditionelle mærke flere farvevarianter til mange af sine modeller. På den måde kan du tilpasse din ASICS-løber til dine idéer, både teknisk og visuelt.

Særlige egenskaber ved ASICS løbesko

For at forstå ASICS' passion for løbesko skal du bare se på Kobe. Her etablerede mærket et forskningsinstitut i 1980'erne, hvor forskere og topatleter arbejder på at perfektionere løbeskoene. For at tilpasse det hele så præcist som muligt til kroppen koncentrerer alle involverede sig intensivt om det naturlige bevægelsesforløb under løbeturen og om den menneskelige anatomi. På den måde skabes der hele tiden nye innovationer, herunder videreudvikling af den legendariske GEL-dæmpning. fuzeGEL kombinerer f.eks. de fremragende dæmpningsegenskaber fra moderteknologien med lav vægt og fremragende reaktionsevne. FlyteFoam reducerer vægten af traditionelle mellemsåler til ASICS løbesko med 55 procent. Derudover tilbyder mærket pasforme, der er specielt tilpasset bredere fødder, samt grippy gummi og profiler til ydersålen. Og selvfølgelig skelner ASICS også mellem de særlige anatomiske egenskaber ved løbesko til mænd og kvinder. Så du får forskellige teknologier til et meget mere behageligt løb, komprimeret i alle ASICS løbesko-modeller.

Populære ASICS løbesko-serier

Med sin GEL Nimbus-serie tilbyder ASICS førsteklasses løbesko, der er designet til at opfylde kravene fra langdistanceløbere. Den intense, men reaktive GEL-dæmpning er skånsom for led og muskler, mens overdelen giver åndbarhed og støtte på samme tid. Mærkets GUIDESOLE-sko er også innovative. Deres sål er let afrundet, hvilket forhindrer, at anklen bøjer for meget, når du løber. Dette mindsker belastningen på bevægeapparatet. Hvis du leder efter en løbesko til landevejen, tilbyder GEL-Kayano populære funktioner som stabilitet, dæmpning og en åndbar overdel i mesh. På stien kan du vælge modeller fra Sonoma eller Trabuco-serien, helst med Gore-Tex-membran.

ASICS løbeskoforretning: Løbesko, der er skræddersyet perfekt til dig

Nimbus. Kayano. Sonoma. ASICS løbeskoforretningen hos Keller Sports tilbyder dig et stort udvalg af ASICS løbesko til mænd og kvinder - og naturligvis mærkets mest populære serier. Takket være de forskellige farvevarianter kan du vælge præcis den ASICS-løbesko, der opfylder dine forventninger både teknisk og visuelt, og derefter bestille den nemt og bekvemt online. Uden nogen risiko. Hos Keller Sports kan du returnere dine ASICS løbesko inden for 14 dage, hvis de ikke passer dig. Du skal blot sikre dig, at alle etiketter stadig er påført løberen, at den er i sin originale emballage, og at den ikke er brugt. Derudover giver vores udsalg dig regelmæssigt mulighed for at finde de bedste tilbud på ASICS løbesko.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.