Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

ASCIS LØBETØJ - FUNKTION PÅ HØJESTE NIVEAU

Leder du efter det rigtige outfit til dine ASICS løbesko? Så er du kommet til det rette sted, for i vores online shop med ASICS løbetøj præsenterer vi dig for et stort udvalg af moderigtigt løbetøj. På denne måde kan du koordinere dit look perfekt med dine sko. Fordel: Hvis du køber alle styles fra ét mærke, kan outfittet kombineres optimalt med hinanden, så du er topstylet til hver træning. Løbetøjet ser naturligvis ikke kun godt ud, men overbeviser også med funktionelle detaljer i udstyret.

ASCIS LØBEUDSTYR - INNOVATIVE MATERIALER

Optimal fugthåndtering er en af de vigtigste egenskaber ved løbetøj. Især under intensiv løbetræning er god ventilation kombineret med høj åndbarhed af afgørende betydning. Desuden skal materialet være let og give stor bevægelsesfrihed. Egenskaber, der er en naturlig del af vores artikler. Det samme gælder for reflekser, som sikrer, at du bliver set godt selv ved dårlig sigtbarhed. Desuden anbefales det, især i de køligere måneder, at vælge modeller, der er udstyret med den innovative Windstopper Active-teknologi. De holder ikke kun vinden ude, men er også vandafvisende. Nogle løbebukser har også en let kompressionseffekt, som støtter dine muskler og samtidig giver en bedre kropsfornemmelse. Kompressionsmaterialet hjælper dine muskler med at samle deres kræfter bedre og sikrer dermed mere træningsstyrke.De sømløse modeller fra ASICS garanterer en særlig høj bærekomfort. Det er tætsiddende toppe i et blødt materiale med meget få sømme.

ASICS LØBEKJOLE: TIL MÆND OG KVINDER

Hos Keller Sports finder du det nyeste løbetøj til et fremragende pris-ydelsesforhold. Kvinder kan vælge mellem figursyede løbe-trøjer, feminine shorts, luftige tanktops, løbe-trøjer, klassiske T-shirts eller langærmede t-shirts samt funktionelle løbebukser i forskellige længder. Lynlåsjakker, veste og hættetrøjer er også en del af det omfattende ASICS-sortiment. Samt kasketter og sokker. ASICS løbetøj fås i mange moderigtige farver og mønstre. Udvalget består af skjorter, jakker, veste og bukser. Derudover omfatter vores sortiment også praktisk tilbehør som handsker, huer, kasketter, svedbånd og sokker. Et særligt højdepunkt: "Men's Visibility Pack". Den består af en åndbar løbevest og en termotøj. Vesten er i lyse neonfarver, har mange reflekser og kan nemt trækkes over normalt sportstøj. Med dette fantastiske ekstraudstyr vil ingen overse dig - uanset hvor mørkt det er!

ASICS LØBETØJ HOS KELLER SPORTS

I vores ASICS-sortiment finder du en række forskellige modeller af høj kvalitet til din løbetræning. For at finde præcis den model, der passer til din løbestil, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaske. Den er placeret i venstre side af butikken og filtrerer det rigtige ASICS løbetøj til dig. I vores artikler i Keller Sport Guide støtter vi dig, tester nye ASICS-løbsprodukter og giver dig nyttige tips om særligt praktiske funktioner. Prøv det med det samme!