Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

ASICS LØBEJAKKER - OPTIMAL BÆREKOMFORT OG BEDSTE SYNLIGHED

Foretrækker du at løbe om morgenen eller om aftenen? Måske er du en natløber og foretrækker at løbe dine omgange i nattens ro? Uanset hvilke temperaturer der venter dig udenfor, er du med Asics løbejakker godt forberedt på alt slags vejr. Uanset om det er i minusgrader eller under et sommerligt tordenvejr, er løbejakkerne fra den erfarne japanske producent vindtætte og vandtætte, så du altid er tør og perfekt afkølet.

Selv under de værste vejrforhold forbliver du behageligt tør med modellerne fra vores Asics løbejakke-shop. I det store udvalg finder du ikke kun lette sommerløbsjakker, men også trench-løbejakker fra Asics, som med deres lange snit beskytter dig særligt godt mod regnvejr. Med en fuldt forseglet søm, vandafvisende ydermateriale og magnetlukning på kraven kan du altid trodse det våde vejr i disse Asics-løbejakker.

Asics løbejakker imponerer ikke kun med deres skræddersyede pasform, fantastiske funktioner og usædvanlige prints. Funktionaliteten i de førsteklasses løbejakker skiller sig også ud. Hætterne på Asics-løbejakkerne kan justeres individuelt, så de passer til alt slags vejr. Takket være det åndbare indermateriale giver Asics løbejakker altid den bedst mulige luftcirkulation og transporterer fugten væk til ydersiden. De praktiske lommer i jakken giver dig også plads nok til at opbevare din mobiltelefon, penge og nøgler sikkert, mens du løber. Så du kan koncentrere dig fuldt ud om din løbetur.

Asics løbejakker er særligt velegnede til natugler. Næsten alle jakker fra det japanske mærke er udstyret med reflekterende elementer. Dette garanterer, at du stadig kan ses af andre i trafikken og under dårlige lysforhold. Asics løbejakker er en af de grundlæggende ting, som enhver atletisk løber bør have i sit arsenal mod vind, vejr og mørke. Takket være deres høje kvalitet er Asics løbejakker altid det ideelle valg. Både til afslappende joggingløb og til anstrengende distanceløb.