Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

  • 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
296, 273, 282

LØBETILBEHØR TIL TRÆNING OG KONKURRENCE

For at du ikke behøver at undvære musik som ledsager på dine løbeture, kan du tilføje en MP3-lomme fra vores butik med Asics-løbetilbehør til dit løbeudstyr. Her kan du opbevare din mobilenhed komfortabelt og stødsikkert. Så vil du også lykkes i det lange løb med den nødvendige portion lethed. Dine yndlingsspor, der får dig til at føle dig godt tilpas, er kun et klik væk med Asics løbetilbehør! Materialeegenskaberne i Asics' tasker med løbetilbehør er altid designet til at modstå vind og vejr samt påvirkninger fra fugt. Derfor behøver du ikke at bekymre dig, når himlen lukker sig, og din træningstur fører dig gennem en let sommerregn. Med lommerne i Asics' løbetilbehør er du altid forbundet! Du kan drage fordel af en idé, der er lige så enkel som den er vellykket: Du kan opbevare en vandflaske på hoften her. På den måde har du altid den nødvendige forfriskning med dig og kan samtidig koncentrere dig om dine træningssucceser. Du kan nemt forbedre dine værdier, fordi du ikke behøver at afbryde løbeturen for tidligt og kan tilpasse løbedistancen til dit aktuelle træningsniveau - forudsætningen for løbende forbedring fra løb til løb og fra træningspas til træningspas. Asiscs løbetilbehør gør det muligt for dig hos Keller Sports!

TILBEHØR TIL LØB HOS KELLER SPORTS

Den helt store løsning kan du finde med rygsække. Men det bedste er: Rygsække til løbere fra Asics løbetilbehør tilbyder ikke kun masser af plads til alt det nødvendige udstyr, de er også rigtige letvægtere: Rygsækkene vejer særlig lidt på grund af deres udvalgte materiale og opfylder derfor perfekt dine behov, når du løber. Her finder løbere og udstyr hinanden! Rygsække følger også med dig på længere løbeture. Dette er også tilfældet med Asics-rygsække på grund af deres ergonomiske form, som gør det muligt for tasken at tilpasse sig perfekt til atletens krop. To grunde til, at løbeudstyret fra Asics også støtter dig optimalt på længere løbeture og fremmer din succes under træningen. En anden fordel ved fluevægten er antallet af rum. På den måde kan du altid gemme dine vigtigste redskaber sikkert væk. Intet vil gå over gevind, og dine mobile enheder er også beskyttet mod vejret. Juster de brede skulderstropper for at opnå den mest behagelige pasform, og så er du klar til at tage ud på stien.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.