Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

  • 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
296, 274, 285

ASICS TENNISTØJ - FIND DIN KJOLE

Tennisbukser og shorts til mænd, polo shirts, tenniskjoler og tenniskjoler til kvinder er hovedparten af ASICS' tennistøj. Skoene tilbydes som allroundsko eller som specielle modeller til ler- eller hardcourt, og for at opnå en højere bærekomfort er det værd at tilføje matchende tennissokker. Tennishætter, tennisjakker og svedbånd er også en del af mærkets sortiment, som er lette og behagelige at have på og bliver behageligt udstyr selv efter mange timers kampe. Hvis du ønsker at stole på ASICS' erfaring og kvalitet for at opnå større succes i tennis, vil vores online shop gerne hjælpe dig med et stort produktudvalg og venlig rådgivning. Mænd har lige så billig adgang som kvinder og børn og kan nyde godt af de nyeste kollektioner fra den japanske producent samt etablerede mærkevarer. Vores sporty og moderigtige udvalg til mænd og kvinder omfatter også andre mærkeproducenter, som gerne vil ledsage dig i tennis og andre sportsgrene. Det bliver nemt for dig at bestille online til en rimelig pris med de ekstra oplysninger om alle Keller Sports artikler!

ASICS TENNISSKJORTER OG -SHORTS

Sko og tøj fra ASICS Tennis er en garanti for din succes. Moderne materialer med de ideelle slidegenskaber bringer det bedste frem i enhver atlet. Høj stabilitet i sko, tekstiler med maksimal funktionalitet er blot nogle af nøgleordene for produkterne fra ASICS' afdeling. Men også med hensyn til stil har ASICS tennis en masse at byde på: For her finder du tennisudstyr, der altid er på tidens puls, selv med valget af farver og mønstre!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.