• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

ASSOS SCHWEIZ: OMDREJNING AF CYCLING

Revolution beskriver ændringen af ??status quo. Efter at intet er som det var engang. Toni Maier Moussa, har en schweizisk cyklist gjort netop det: Han ændrede eksisterende bæredygtige. I 1976 har han sit firma ASSOS grundlagt i Winterthur. På markedet, gik han med en ny ramme for racercykler. Han blev lavet af kulstof. Let og stabilt på samme tid. Dette blev fulgt op i et par måneder, den første aerodynamiske Cow Horn Race bar samt en drop-formet rør sæt. han tidligere havde prøvet i vindtunnelen både, han var den første der havde denne idé. Han indførte også de første cykelshorts lavet af Lycra hende - hun gjorde bukserne lavet af bomuld og akryl tidligere brugt af en anden til den dag forældet. Revolution kubik.

ALTID TÆT, HURTIGERE

ASSOS ikke stoppe selv i kølvandet på at udvikle cykelsporten. To år efter sin grundlæggelse i 1978, selskabet allerede præsenterede den første anatomisk skåret Timetrailsuit i et cykelløb. Han klamrede sig som en anden hud på kroppen. Hurtigt fulgt med den aerodynamiske V indfattede og muligheden for sublimation efter sponsorer til cykling trøjer mere rentable innovationer i cykling. Selv efter at selskabet THE RESIDENCE til San Pietro di Stabio i Ticino, krævede den stigende efterspørgsel over tid mere og mere produktionskapacitet, forblev ASSOS innovation.

1995 har udviklet en lagdeling system til at cykle tøj. Det skal ikke bare være den trøje, ikke bare jakken, ikke kun bukserne. Alt skal være perfekt afstemt, således at cyklister kan tage på alle udfordringer. Den næste revolution lykkedes i 2001 i samarbejde med Elastic Interface. Til dato, den daværende indledt samarbejde forbedrer pasform af dine cykelshorts. Den elastiske indstik giver en perfekt pasform og mindre friktion point og den ideelle tilpasning til dine bevægelser. Designet hun er cykling for enhver form: for lange afstande, for hård træning, til kvinder eller mænd.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1976

 • Grundlægger: Toni Maier Moussa

 • Headquarters: San Pietro di Stabio (Ticino), Schweiz

 • Antal Medarbejdere: 51-200

 • Årsalg: om EUR 171 milliarder

 • Websted: assos.com

 • Sports: Cykel

3 GODE BEGRUNDELSE TIL ASSOS

 • Bevaring: ASSOS producerer kraftfulde og høj kvalitet polyester garn fra genbrugte plastflasker.

 • Til Hobby & Professionel Sport: Uanset om passionerede hobby cyklister eller fordele af BMC Racing Team: ASSOS giver den bedste kvalitet.

 • Teknologi: Siden grundlæggelsen ASSOS ændret markedet igen med specialudviklede materialer.

ASSOS CYKELTØJ AT KELLER SPORTS

Du leder efter den ideelle sportstøj til cykling? I Assos Shop på Keller Sports Du vil helt sikkert finde det! Vi tilbyder dig en bred vifte af funktionelle sokker, cykeltrøjer, undertøj, cykel jakker, cykling shorts, cykel caps, handsker og arm og Knielingen for skiftende temperaturer. Den brede vifte af Assos er perfekt til hver cykeltur. Hvad enten varmt eller koldt, vådt eller tørt.

ASSOS CLOTHING: SAMARBEJDE MED DE BEDSTE

Siden 2014 ASSOS partner i Mercedes AMG Petronas Formula One Team. Det var året, hvor Silver Arrows er begyndt Formel 1 til domineren: Siden 2014 kender toppen af ??motorsport er ingen andre verdensmestre mere. ASSOS fokuserer opmærksomheden primært på de særlige behov hos piloter under løbet og gør det som i produktionen af ??sin Funkitionskleidung ingen kompromiser produceret i Europa, for at sikre altid den bedste kvalitet. I Assos mærke butik på KELLER SPORTS finder du cykel funktionelle undertøj, cykeltrøjer, cykel sokker, cykling shorts og windbreakers for cyklister - alle ASSOS Schweiz.

PÅ CYKEL ÆNDRE VERDEN

ASSOS understøtter holdet Dimension Data til Qhubeka - en velgørende organisation fra Sydafrika, der forsøger at gøre med Fährrädern forskellen. Trængende get cykler, så de kommer nemt til de steder, der kan ændre deres liv positivt og bæredygtigt: skolen, sygehuset, på arbejdspladsen. Instituttet har også uddelt takket være støtte fra Assos allerede 90.000 cykler.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.