Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
297

BABOLAT - HØJRE STRENGE TIL ASHE, SAMPRAS OG BORG

Ingen Babolat, ingen tennis. Ganske ligningen er ikke korrekt - var strengt Tennis opfinder Walter Clopton Wingfield en år hurtigere end Pierre Babolat. Ikke desto mindre er franskmanden i 1875 i Lyon satte en følelse grundlaget for tennis: Han opfandt strenge lavet af naturlige tarm. Banebrydende ens arbejde og genialitet. Når vundet i de kommende årtier legender som Suzanne Lenglen, Arthur Ashe, Bjørn Borg eller Pete Sampras Grand Slams, Babolat strenge introducerede den første kontakt mellem filt bold og ketcher siden. Branden havde så langt, men puden i tankerne. Med Elascord de første syntetiske strygere blev sat i 1955, før Babolat multifilament - en streng, der bragte mere boldkontrol og komfort, kunsten ketcher opstrengning hævet igen til et nyt niveau.

BABOLAT ARTIKEL: TO LINJER, EN LEGENDE

De første årtier af branden historie var udelukkende domineret af den strenge udvikling. Indtil Babolat 1986 sidste skridt i retning af portefølje ekspansion valgte. Elastocross kom på markedet og ændrede den type ketcher snor evigt. Systemet bringer strengene direkte efter slag tilbage på plads, hvilket igen øger deres levetid. En revolution. 1994 præsenterede Babolat endelig sit første ketsjer. Dette blev efterfulgt af bolde, sko, tasker. Selv Badminton materiale blev tilsat. Så den ikoniske dobbelt linje, de to brede striber, der pryder ketsjer snor af de bedste tennisspillere i årtier, meget mere end blot en angivelse af oprindelsen af ??strygere og racquetball. Babolat produkter har deres kvalitet nu selv en slags legendarisk status. En status, hvorfra du kan få en idé dig på Keller Sports takket Babolat Store Babolat og salg.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1875
 • Grundlægger: Pierre Babolat
 • Headquarters: Lyon (Frankrig)
 • Antal Medarbejdere: Omkring 630
 • Årsalg: omkring 16 millioner euro
 • Websted: de.babolat.com/
 • Sports:

3 GODE BEGRUNDELSE TIL BABOLAT

 • Teknologi: Babolat provisioner undersøgelser og udvikler proprietære teknologier til at opfylde kravene fra tennis.
 • Faglige Input: Babolat tennis pioner, har altid arbejdet med legender og drage fordel af deres ekspertise.
 • Til Hobby & Professionel Sport: innovative materialer fra Babolat fordel har altid været professionelle og rekreative spillere.

BABOLAT BUTIK I KÆLDEREN SPORTS

Babolat leveregel er, mitzugeben dig den bedst mulige udstyr til dit spil. Til dette brand, for eksempel udviklet woofer system, der forlænger den kontakt mellem strenge og bold, således at kontrol stigninger. Eller Cortex Technology, hvis særlige bat struktur også forbedret boldkontrol. Babolat tilbud i sko er baseret på sin side udtrykkeligt til anmodning fra tennis og badmintons til hurtige retningsskift, på grund af pludselige stop. Dæmpning og støtte er derfor ekstremt høj - Keller Sport får du alle disse Babolat produkter online. Som Babolat forhandler vi bærer både ketsjere og sko, både Tennis tasker og bolde, tennis strygere og greb. Den funktionelle tennis tøj af det franske mærke, lange træningsbukser, shorts og nederdele, plus matchende skjorter kan du også finde i vores butik Babolat.

NADAL. THIEM. MUGURUZA - DET BEDSTE AF KETSJERE

Den tennisbane som en legeplads. For dig. For Babolat. I mere end et århundrede, ilden udstyrer de mest succesfulde mandlige og kvindelige spillere i verden med den bedst mulige materiale. Og det vil det fortsat være så hurtigt. Hans afsluttet normalt ret strejftog i French Open løber gennem Rafael Nadal altid med sin Babolat ketsjer i hånden. Østrigs bedste, Dominic Thiem, og franskmanden Jo-Wilfried Tsonga til at spille med den dobbelte linje på flasken. I kvindernes Garbine Muguruza vandt med din Babolat ketcher allerede French Open og Wimbledon. Den tidligere verdens nummer et Caroline Wozniacki og størrelser Julia Görges og Karolina Pliskova tillid den franske brand. Bedste selskab for dit spil.

BABOLAT PRODUKTER: UNDERSØGELSER VEDRØRENDE MERE STOP PÅ RET

Som tennissporten er lige på fødderne af særlige krav, Babolat bruger sine årtiers erfaring til at give dig den rigtige sko med Retten. Med dækfabrikanten Michelin brand udviklet en særlig gummiblanding, der øger greb og holdbarhed i forbindelse med en bestemt profil. For at bestemme, hvor belastningen på foden i tennis er særlig høj, Babolat var også provisioner undersøgelser. Resultatet var at behandle branden i deres unikke LSS-system. Dette giver skoen en slags ydre skelet, der giver foden på tre afgørende punkter særlige stop. Dette vil til gengæld kommer som de innovative dæmpning systemer af sko i de hyppige ændringer af retning på banen til at bære.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.