Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

  • 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
297, 274, 288

TOP PRODUKTER HOS KELLER SPORTS UDVALGT AF TOP PROFESSIONELLE

Sko er produkter af højteknologi og underkastes detaljerede tests igen og igen. Keller Sports trækker også på praktisk erfaring: Vi arbejder sammen med eksperter, som regelmæssigt underkaster sportsprodukterne i vores butik kvalitetskontrol. På denne måde kan vi sikre, at vi kan præsentere dig for tennissko, der lever op til de højeste standarder. Med andre ord er det kun produkter, der giver dig mulighed for at ramme et es hver gang, der finder vej til vores udvalg af Babolat-tennissko!

INNOVATION OG AVANTGARDE - BABOLAT TENNISSKO GIVER DIG DÆMPNING OG STABILITET

Tennisskoene fra Babolat har altid overbevist tennisspillere med deres høje dæmpningsegenskaber - uanset spillerens præstationsniveau eller formål. Med deres innovative materialer er skoene simpelthen en topløsning for enhver spiller, når det drejer sig om at yde optimal støtte til leddene på den ene side og forebygge skader på den anden side. Du kan fokusere på dit slag eller fodarbejde og lade Babolat tennissko tage sig af resten. Og det gælder især for sideskridtet: Stabilitetssystemer på siderne giver Babolat tennisskoene en støtte, der ligger over gennemsnittet. Her skiller især "Exact Pro System" sig ud, med hvilket du kan opnå et højt hastighedsniveau, fordi den laterale push-off finder perfekt støtte. Det er klart, at du med skoene fra webshoppen kan opnå maksimal dynamik med høj grebsstyrke og en exceptionel glideevne på ethvert underlag.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.