Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
1687

MED SORT ROLL: TOG LIKE "HOLDET"

Jürgen Dürr vidste ikke engang ordet fascia da han så træne det tyske landshold i 2006 med en hvid roll. Coach Jürgen Klinsmann, enheden havde bragt fra USA, spillerne arbejdede flittigt deres muskler med det. Dürr informeret, vedrørte enheden og så et behov for forbedring. Han var utilfreds med udseendet og kvalitet og opfundet med en kollega skimmel beslutningstagere rollen nye: afholdt i stilfuld sort og lavet af lugtfri, meget stabilt skum polypropylen. The Black Roll blev født og blev gjort fra starten i Tyskland. Så vellykket, at nu også kan producere på Blackroll det amerikanske selskab. Og fodboldhold er nu udstyret med fitness-udstyr og mindre værktøj Physio Blackroll. Inden for dette samarbejde med DFB Blackroll der er endda en separat Ydelse Kit med ordene "Holdet".

I RULLER - BLACK IN ROLL STORE

I tæt samarbejde med atleter, forskere, læger og fysioterapeuter, virksomheden Blackroll arbejder siden starten arbejder på at udvikle sundhedsfremmende produkter. Med Blackroll, hvilket kan øge elasticiteten i muskler og fascia og dermed forbedre velvære, scorede en sensationel debut. Hurtig som selv-massage rulle har etableret sig på markedet, er den uundværlige gym. Men det stoppede ikke ved simpel Faszienrolle - holdet ledet af grundlæggeren Dürr udvidet produktportefølje støt.

I mellemtiden er der i tillæg til standard Blackroll selv dem med forskellige former, diametre og grader af hårdhed. Flere og flere produkter, så at behandle mere målrettet til specifikke muskelgrupper. For eksempel, Black Roll Ball for ryg, nakke og arme. Selv Duoball løsner spændinger og kan reducere arvæv, når de anvendes regelmæssigt selv. Men den ubestridte højdepunkt den seneste udvikling er et Blackroll vibrerende kerne. Gennem vibrationer massage intensitet klassiske Blackroll er forbedret og endnu engang styrket cirkulation - meget passende, det går under navnet "booster".

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 2007
 • Grundlægger: Jürgen Dürr
 • Headquarters: Bottighofen (Schweiz)
 • Antal Medarbejdere: 24
 • Årsalg: ikke specificeret
 • Websted: blackroll.com
 • Sports: Fitness

3 GODE BEGRUNDELSE TIL BLACKROLL

 • Til Hobby & Professionel Sport: Da anvendelsen af ??Blackroll er enkel og effektiv, anbefales til professionelle og amatører.
 • Awards: 2009 Black Roll modtaget fysio pris Thieme Verlag til "Købstilbuddet med den største fordel for målgruppen."
 • Bevaring: Blackroll produkter kan genbruges fri for kemikalier og 100 procent.

BLACK ROLL PRODUKTER KELLER SPORTS

Ud over de forskellige variationer af Blackroll herunder vibrerende Blackroll Booster kan du finde i kælderen Sports Shop, de andre uddannelse enheder ved Black Roll: Rul den sorte kugle, den Duoball, Twister og også den indvinding Kit "Holdet". Hertil kommer, at Blackroll hold udviklet i de senere år, og det Posture kropsholdning coach og den høje kvalitet, holdbare øvelse bands - også i vores Blackroll butik for at finde. Til dette tilbyder vi også Blackroll træningsmåtte. De skridsikre mat sikrer praksis yoga for mere sikkerhed og komfort under dit. Faktisk, yoga og øvelser med Blackroll produkter supplerer hinanden perfekt, da begge giver mobilitet, smertelindring, afslapning, god kropsholdning og trivsel i sport og hverdag. Alle Blackroll beskæftiger du finder i kælderen Sports Store.

PERFORMANCE ATLETER TRUST THE BLACK ROLL

Da de positive virkninger af funktionel træning er lige så forskellige Black Roll, tillid til hende mange professionelle sportsfolk. Uanset om hurtigere regenerering, den generelle forbedring i ydelse eller funktionel træning, herunder særlige øvelser for Blackroll. Således Telekom Baskets Bonn, den tyske bane cykling hold, Claudia Pechstein og Lindsey Vonn arbejde ved siden af ??den nationale fodboldhold, blandt andet med produkter fra Black Roll. Alt, hvad de stige i takt med Blackroll deres fleksibilitet, balance, mobilitet og styrke gennem intens selv-massage.

Den øverste prioritet for virksomheden Blackroll men det er at yde et bidrag til din sundhed. Det handler ikke kun om selv-massage og træning med Blackroll, men også for miljøet. Alle produkter er officielt testet "Made in Germany", herunder AGR blåstempling (undtagen "Blackroll Block") fremragende og DIN standard certificering. Dette sikrer, at de er fri for skadelige kemikalier genanvendelige og 100%.

FASCINERENDE FASCIA

I sports medicin en revolutionerende nytænkning fandt sted i de seneste år. Fascia flyttede med deres funktion for den menneskelige anatomi og biomekanik, betydelig opmærksomhed - både i konkurrencesport, samt amatører. Fascia er de bindevæv strukturer over de omkringliggende som hvide, næsten gennemsigtige shell muskler og organer. Er samspillet mellem forstyrret fascie og muskler, kan det forårsage smerte. I dette tilfælde kan lide at tale om "bundet fascia", som er blandt de mest almindelige årsager til muskel eller rygsmerter. Med en særlig fascia uddannelse for selv-massage er velegnet til Black Roll, gjorde fascia kan være glat igen, og smerten aftager.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.