Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
1707

AF KREATURER PÅ HIMALAYAN INSPIRERET

3.000, 4.000, 5.000 meter. Hvor lige været lagt klart blåt på bjergtoppe, pludselig trækker på tykke skyer. Wind fløjter. Sne falder. Kun lejlighedsvis, så så tæt, at han kan lide små nåle redigeret hud. Ikke desto mindre Yak, dette bæst af byrden ser fra Himalaya, ikke inddrages i det fjerne. Stoisk trodser elementerne det med sin tykke pels, indhaling forsyninger og udstyr længere op ad bjerget. Vind? Sne? Kold? Den Yak er godt forberedt? og tjente Tae Sun Kang 1973 derfor en rollemodel, da han grundlagde i Garment District of Seoul BLACKYAK og den tilhørende oplader Dongjin Mountain. Han ønskede bjergbestigere "giver alt, hvad de har brug for at realisere deres bjergbestigning mål." Teknisk avanceret udstyr havde Sun Kang i tankerne. Udstyr, der gør lige så godt under Himalaya ekspedition som i bjergbestigning, skiløb eller skiløb i Alperne. Tænkte gjort.

I FORBINDELSE MED DET ØNSKE OM UAFHÆNGIGHED

Med grundlæggelsen af ??hans lille butik "Dongjin Mountain" i Seoul i 1973 satte den sydkoreanske bjergbestiger Tae Sun Kang grundlaget for succeshistorien BLACKYAKs. Kort efter åbningen af ??butikken var en ekstra ambition: ønsket i deres eget land til at etablere en udendørs mærke til at frigøre sig fra udenlandske producenter, hvorved der opnås den absolutte frihed. Tae Sun Kang drømte ikke kun frihed på de mest spektakulære bjerge i verden, men også fra enhver frihed i økonomisk henseende. Han erkendte potentialet i markedet og sin erklæring fortsatte: Selv om de fleste af de 50 millioner indbyggere i Sydkoreas liv i byerne, landet, bag USA og forud for Tyskland, nu den næststørste udendørs marked i verden.

MATERIALE SÅ PÅLIDELIGE, SOM YAK

Men de produkter BLACKYAKs var ikke kun designet til let ture, er udendørs jakker, bukser isolation, funktionelle skjorter og mange flere design af meget funktionelle materialer kan modstå alle vejrforhold. En yak - et bjerg okse, hvilket primært i Himalaya derhjemme - anses for at være pålidelige, sikker på benene og kraftfuld lastdyr og forbliver en uundværlig del af enhver vellykket Himalaya ekspedition. Blandt erfarne klatrere det betragtes som den Sherpa Sherpa. På grund af Tae Sun Kang har Yak valgt at navnebror og firmalogo.

Det symboliserer obligation med bjergene, natur og klatrere. Alle succesfulde Himalaya ekspeditioner, herunder bestigning af alle fjorten 8000 af Oh Eun-solen, er vidnesbyrd om den ekspertise og innovation af BLACKYAK. Dengang som nu BLACKYAK er derfor blandt professionelle bjergbestigere indbegrebet af høj kvalitet, teknisk udstyr til udendørs aktiviteter af alle slags, såsom Touring, skiløb og vandreture.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1973
 • Grundlægger: Tae Sun Kang
 • Headquarters: Geumcheon-gu, Seoul, Sydkorea
 • Antal Medarbejdere: 500
 • Årsalg: EUR 600 mio
 • Websted: global.blackyak.com/de
 • Sports: Outdoor

3 GODE BEGRUNDELSE TIL BLACK YAK

 • Fairness: Efter den alvorlige jordskælv i Tibet BLACKYAK doneret penge og udstyr og lobbyet for på længere sigt at hjælpe ofrene.
 • Awards: I årene 2016 og 2017, samlinger af BLACKYAK vandt i alt 16 ISPO Awards, ti af dem endda i guld.
 • Faglige Input: Før BLACKYAK produkter gå på salg, atleterne i de helt nye dele til test i løbet af deres ekspeditioner ind i de høje bjerge under de mest ekstreme forhold.

FREMRAGENDE KVALITET, LAVET I KOREA

Efter BLACKYAK allerede i 1980 en koreansk ekspedition til Nanga Parbat, "King of the Mountains" sponsorerede erhvervede mærket i 1994, GORE-TEX licens: bekræftelse direkte fra Olympus af udendørs materialer. Cope. Filosofien er at ville skabe noget unikt håb at bruge innovative materialer gør nysgerrig. At holde forbindelsen, men altid karakteren af ??trangen til at lære af hendes mådehold og tolerance, overbevist. Kom så endda stil et renere, men alligevel afslappet udseende tilføjet, er den måde endelig fladtrykt topmødet.

Derfor BLACKYAK 2016 tog den længe ventede skridt til Europa med sin egen samling. Åndbar, let stretch stof, vejrbestandigt membran, jakker, bukser, Cordura stof, Primaloft eller GORE-TEX i sidste ende gå for evigt. Erstrecht når højteknologiske materialer bruges så skødesløst elegant som BLACKYACK. Athleisure søgte. Athleisure fundet.

BLACKYAK LETS CHANCEN BASE CAMP BACK

Nu kan materialet uanset hvor innovativ, være design stadig så elegant. Er der en mangel på behandling, mangler i bjergene hurtigt sjovt. Derfor, gå til BLACKYAK kvalitet og chancen aldrig sammen. Samlingerne af den sydkoreanske mærke er fremstillet, hvor teknisk avanceret præmie sportstøj er en af ??dem som udholdenhed for topmødet forsøg. Har du køber BLACKYACK produkter, har altid gjort dit nye udendørs del i high-tech producent KTC i Kina. Højeste kvalitet. Højeste standard - selv for de ansatte. Fordi KTC er et stolt medlem af Fair Labor Association.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.