Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
1542

CAMELBAK: EN INFUSION TASKE I EN SOK LAGDE FUNDAMENTET

Dens oprindelse Camelbak havde i den kvælende varme i Texas. I august 1988 viste termometeret næsten 40 grader, når en ung paramediciner navngivet Michael Eidson gjort hans vej til den "Hotter 'N Hell Hundred" løb. Det var en 100-mile cykelløb tværs North Texas. Selv før Eidson havde plaget spørgsmålet: Hvordan skal han være i stand til at absorbere vand nok under løbet?

Hans svar var at ændre verden af ??mange udendørs sport for evigt: Da pladsen var begrænset til kroppen for vandflasker, tog opfindsomme racere fordel af en infusionspose fra hospitalet, arbejde i det, og fyld den i en gammel sok. Designet han fastgøres midlertidigt med sikkerhedsnåle på hans skjorte og forbandt posen med et kirurgisk slange. Dette satte han så på ryggen, at han kunne ubesværet som at drikke fra et sugerør - forretningsidéen blev født - mange Camelbak produkter følges.

NORDIC SKI LØBERE OP TIL NAVY SEALS - CAMELBAK RYGSÆKKE ER OVERALT

Til denne brainstorm det amerikanske selskab, som er baseret i Californien Petaluma udviklet sin forretningsmodel. På grund af den enorme magt innovation blev hurtigt markedsleder inden for hydrering til professionelle og motionister. Efter gennembruddet i begyndelsen af ??1990'erne i mountainbike scene er i dag nordisk ski løbere til Navy Seal Soldater til kunder Camelbak.

Kort sagt, stort set alle mennesker, der elsker udendørs rejse. I øjeblikket er der mere end hundrede forskellige versioner af Camelbak drikke bobler. optimerer alle for professionel Gebracuh fjernede de henviser stadig til den oprindelige kombination af infusionsposer, sokker og kirurgiske slanger

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1988
 • Grundlægger: Michael Eidson
 • Headquarters: Petaluma, USA
 • Antal Medarbejdere: 130
 • Årsalg: $ 160 million (2015)
 • Websted: camelbak.com
 • Sports: Outdoor, Løb, Cykel

3 GODE BEGRUNDELSE TIL CAMELBAK

 • Teknologi: Camelbak Hydration Pack udviklede den første verden overhovedet.
 • Lang Levetid: Selv amerikanske soldater brugte Camelbak hydrering systemer i deres operationer i Mellemøsten
 • Bevaring: Camelbak i nogen tid arbejdet for bæredygtig udnyttelse af vandressourcerne.

PERFEKT HYDRATION I CAMAELBAK STORE PÅ KELLER SPORT

Som Camelbak forhandler tilbud Keller Sports Få præmie hydrering systemer Camelbak online. Ud over hydrering blærer, selskabet også specialiseret sig i produktion af høj kvalitet vandflaske til udendørs sportsentusiaster og trekking-entusiaster. Så vi har Camelbak Store på Keller Sport, for eksempel den praktiske Camelbak Chute Mag lager. I denne flaske en magnet holder låget fra dit ansigt, mens du drikker. hurtig drikke også er ergonomisk formet mundstykke tillader - et must, hvis du ønsker at spare tid.

Dobbeltvæggen vakuumisolering holder drikkevarer varme seks timer eller 24 timer alle kolde. Materialet er også, holdbart BPA / BPS / BPF-fri, hundrede procent smagløs og tåler maskinopvask. den Chute Mag er således en pålidelig, vandflaske - uanset om vandreture, sport eller kontor - som også scoringer stål design rustfrit endnu med en tiltalende. Derudover kan du finde praktiske rygsække Nano Vest eller den ultra-løbebåndet - alle udstyret med innovativ væskesystem - i vores Camelbak salg.

CAMELBAK PRODUKTER ER ISÆR POPULÆRE I EKSTREMSPORT

På verdensplan markedsandel Camelbak på udendørs vandflasker på omkring 30 procent. De hydrering blærer og drikke Vesten er så høj som 80 procent. Især i ekstremsport segment Camelbak produkter er populære, fordi det er særligt vigtigt her for at tage konstant hydreret og forhindre et potentielt tab af ydeevne. Så det er næppe overraskende, at mange top atleter har tillid til de ældre Camelbak produkter - tro mod virksomhedens motto "Got din Bak". Så omfatte berømte mountainbikere såsom Rémy Métailler eller Jill Kintner, ligesom sporet runner Sebastien Camus eller Xavier Thevenard til brand ambassadører i Cambelbak.

CAMELBAK STØTTER BÆREDYGTIGE PROJEKTER OG NON-PROFIT ORGANISATIONER

Desuden været Camelbak engageret i nogen tid om bæredygtig anvendelse af vand. Sammen med den non-profit organisation Water.org for eksempel, blev skabt en uddannelse i Nordamerika, den fjerde og femte gradere uddanner omkring håndteringen af ??denne vigtige ressource. Hertil kommer, Camelbak s opnå også medlem af bevarelse Alliance, som har gjort sig den opgave at truede naturområder og støtter Sonoma County Trails Rådet, en frivillig organisation med det mål at skabe offentlige stier.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.