• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

FRA MILANO I VERDEN - SÅDAN CASTELLI CYCLING LEVERANDØREN ER BLEVET

Hvad er en af ??de mest innovative virksomheder til høj kvalitet cykling tøj i dag, var engang en lille skrædder butik til sports-tekstiler i Milano. Vittore Gianni åbnede sin butik i 1876. Snart blev han syning kits til de legendariske fodboldklubber AC Milan og Juventus. Han leverede også Milano Ballet med sine varer. derefter fra 1910 gjorde han første gang til særlige funktionelle tøj til den berømte cykelrytter Alfredo Binda, de fem gange Giro d'Italia og tre vandt i sin karriere vej verden titel.

Det var starten på noget stort. 1935 endelig Amando Castelli steg ind i virksomheden, faderen til den navnebror Maurizio Castelli, før han helt tog det 1939:e Han bekræftede i de følgende årtier, bindingen til cykling og udstyret flere og flere fagfolk med avancerede Castelli trøjer og -Radhosen ud. Til dato, denne unikke for deres kvalitet, innovativ teknologi og tidløst italiensk design er kendt.

CASTELLI: ITALIENSK INNOVATION TIL CYKLING

Cyklister og cykelfans kender ham: den hvide skorpion i en rød cirkel siden halvfjerdserne år som logo på premium-produkter emblazoned Castelli Cycling. Det blev indført, virksomheden navngivet som Maurizio Castelli efter hans efternavn. I dag er den skorpion for hidtil uset innovation i virksomheden, som har domineret sporten cykeltøj og ændret som ingen anden. Aerodynamisk Lycra shorts spandex, den første funktionelle termisk tøj til vinter ridning, Y Progetto polstring, den første kollektion for kvinder i cykling: alle opfindelser gjort af Castelli. For lycra shorts Castelli i 1979 selv modtog den eftertragtede "Corriere dello Sport Discobolo". Hvad enten professionelle eller amatører cyklister: »re ved hjælp af cykeltrøjer, cykling shorts, kasketter og handsker fra Castelli shop du altid up to date.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1876

 • Grundlægger: Vittore Gianni

 • Headquarters: Fonzaso (Italien)

 • Antal Medarbejdere: Ingen Detaljer

 • Årsalg: ingen detaljer

 • Websted: castelli-cycling.com

 • Sports: Cykel

3 GODE BEGRUNDELSE TIL CASTELLI

 • Teknologi: Castelli er den største drivkraft for innovation i cykling tøj. Adskillige priser bevise dette.

 • Faglige Input: Top teknologi og italiensk design - Castelli kombinerer både det højeste niveau.

 • Til Hobby & Professionel Sport: Castelli opgraderet generationer afguder cykling og er populær blandt seriøse amatører.

ALT FOR PROFI OG HOBBY ATLETER - CASTELLI PRODUKTER KELLER SPORTS

Uanset om professionelle eller amatør cykelryttere: Når Keller Sport, tilbyder vi den funktionelle tøj til kvinder og mænd. Udover cykling trøjer og bukser, vi som handlende Castelli også tilbehør såsom hætter og handsker af den traditionelle italienske selskab i området. Teknologi, komfort og design - det er de kernekompetencer Castelli. er populær som "espresso" jersey stof fra det nye, ekstra blød Punto materiale. Det har en lynlås foran og en ny pose design, der især passer stramt, men er stadig rummelige. Til længere ture også omfatte carrier-shorts "PREMIO 2" er med sin bløde og fleksible Forza materiale og lycra for en let kompression uden ubehagelige spændinger.

ALLESTEDSNÆRVÆRENDE AT TOUR DE FRANCE OG GIRO D'ITALIA

I det store cykelløb, enten i Tour de France eller Giro d'Italia, han er på en permanent udstilling: den hvide skorpion i den røde cirkel. Han er den karakteristiske mærke Castelli mærke. Den enorme magt innovation af producenten gør trøjer og bukser til cykling fagfolk til blonder leverandør og dermed sikre for TV tilstedeværelse af logoet. Siden 2017 Castelli er også den officielle outfitter af de tidligere Sky hold til den scene Stjerner Geraint Thomas og Chris Froome, som går fra foråret 2019 under det nye navn Team Ineos i starten. Også forskellige top triatleter som to-tiden Hawaii vinder Patrick Lang bære skorpion på hans bryst - han bærer foretrak at PR Speed ??Suit af Castelli.

IMOD STRØMMEN - HOW CASTELLI FARVE I CYCLING ANLAGT

Castelli har ændret utallige innovationer cykel racing afgørende. Professionelle og amatører sværger trøjer, bukser og tilbehør til det italienske mærke. Men også visuelt at cykle uden Castelli ville ikke i dag, hvad det er. Giro d'Italia i 1981 sendt Maurizio Castelli en håndfuld fagfolk i turkis lycra shorts i starten - i en tid, hvor blev officielt ordineret som sorte bukser. Den forbund straffet selskabet på grund af den hemmelige operation, men den første prangende farveeffekt i cykling viste en vedvarende effekt.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.