• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

CEP: GENNEMBRUD INNOVATION KAMUFLERES SOM EN KRÆNKELSE

ISPO München, 2017. Innovation forklæder sig som en fornærmelse. "Jeg har lige omkring styre uden støttestrømper" besvare mange løbere, når de ser de nye strømper af CEP. Fordelene ved kompression under sport var atleter og handlende på det tidspunkt næppe kendt. Virksomheden medi til det bedre. Siden 1951 havde virksomheden produceret i Bayreuth kvalitet medicinsk kompression produkter og måneder tidligere taget en beslutning: Den indsamlede gennem årtier lægelig ekspertise bør tillade nu også sportens verden sundere, mere intense udflugter på sporet, vejen i bjergene.

Så medi ni måneder justeret længe hans medicinske strikkemaskiner nyt, tilpasse dem til behovene i sporten. Målet? at skabe sokker, på den ene side sikre polstring af sports sokker, på den anden side, presset profil medicinsk kompression. For at gøre denne opgave udelte opmærksomhed fremad, etableret et datterselskab meditere. CEP blev født. Dette blev efterfulgt af en intensiv test med topatleter, trods alt, de første modeller for løbere og skiløbere. lovet et produkt, der er nye højder i ydelse og regenerering. Den nødvendige ekspertise. Innovation. Alt var der. Hvad manglede var adgang. CEP kom fra medicin, havde ingen kontakt med sportssektoren. Først.

EN TRIATHLON RECORD AS STREJKER FOR AT STORE CEP

Ironman Frankfurt, 2007. Timo Bracht svæver næsten på tværs af sporet, den tynde målområde giver strålende ud af vejen. Den næsten 4 km i vand. 180 kilometer på cyklen. Den maraton i slutningen. Alt dette har håndteret hurtigere i Frankfurt indtil da ingen andre end Bracht. Mere interessant er hans hvide knæstrømper. CEP er der. Tre bogstaver, en vished. Compression bare betyder ikke kun støtte i alderdommen. Kompression hjælper også til toppræstationer i sport. Det reducerer muskel vibrationer, således at benene længere beskytter mod træthed. Det stimulerer leddene, stimulerer omsætning, hjælper således til større stabilitet og hurtigere regenerering.

Hvad CEP kunne stadig vanskeligt at formidle på ISPO, pludselig støder interesserede observatører. Timo Bracht succes tjente som en katalysator CEP. Den næste dag, bliver de strømper udsolgt på de fleste detailhandlere, og CEP har fundet sin adgang til sektoren sport. Så virksomheden driver. For at forlade mere indtryk, det placerer sig til maraton og triatlon begivenheder. Det virker. Aktiv laktat nedbrydning? Muskelkater- og beslaglæggelse profylakse? Havde det ikke blevet videnskabeligt bekræftet, ville det have lydt for godt til at være sandt. men det er sandt. I dag CEP hjælper dig både, mens den kører og på ski til at opretholde snowboard, cykel eller vandreture, din præstation og endda stige. Høj ydeevne takket være "støttestrømper".

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 2007
 • Grundlægger: medi (selskab for medicinsk kompression produkter)
 • Headquarters: Bayreuth
 • Antal Medarbejdere: 1850 (Hoved Virksomhedernes Medi)
 • Årsalg: omkring 370 millioner euro (hoved virksomhedernes medi)
 • Websted: cepsports.com
 • Sports: Løb, Cykel, Outdoor, Vintersport

3 GODE BEGRUNDELSE TIL CEP

 • Egen Produktion: "High-tech lavet i Tyskland. CEP kombinerer udvalgte materialer med høje produktionsstandarder.
 • Faglige Input: For at tilpasse sine sokker præcist til behovene hos sportsfolk, er CEP arbejder tæt sammen med topatleter.
 • Til Hobby & Professionel Sport: Marathon. Triathlon. Feierabend køre. CEP kompressionsstrømper hjælpe overalt i udholdenhed.

CEP SOKKER OG KOMPRESSIONSGEAR AT KELLER SPORTS

Hvad enten du foretrækker knæstrømper, ærmer, strømper, korte sokker eller usynlige sneaker sokker på Keller Sports har vi den bedste kompression CEP produkter lageret. Derudover er der specielle modeller til koldt og varme temperaturer, all-round sokker og isolerende termiske variationer. Selv kompression bukser og -Regntøj CEP har nu i sit repertoire. Deres opgave: let tryk for at stimulere ryggen og så hjælpe dig til bedre kropsholdning. I CEP mærke shop på Keller Sports CEP aktiviteter såsom strømper eller komprimering skjorter og bukser kan finde.

ATLET INPUT FOR BEDSTE STØTTE FÆLLES MUSKULATUR OG

Kompressionsstrømper af CEP er skabt til det ekstreme - men ikke kun. De arbejder i maraton og triatlon samt for en lang flyvning eller en afslappet gåtur. For at sikre dette, CEP anvendes 10 km højteknologiske garn til en cirkulær strikning innovativ fremgangsmåde, som muliggør et konstant tryk kurve for hver strømpe. Derudover hver maske i 7-garn struktur understøtter vores enestående kompression tråd. Udover den rigtige teknik, det skal også den nødvendige ekspertise. Siden starten, den helt arbejder derfor tæt sammen med topatleter, kan de teste deres produkter under ekstreme forhold. Og i slutningen Du vil nyde godt hvis freeskiers Sven Kueenle, basketball spillere fra Bundesligaen klub medi Bayreuth eller bjergbestiger og base jumper Stephan Siegrist deres input kan indarbejdes i udviklingen af ??komprimering tøjet af CEP.

27 TESTSCENARIER FOR FOREBYGGELSE, YDELSE OG REGENERERING

Forebyggelse sande præstationer, sand regenerering. Det er CEP. Perfekt pasform og korrekt placeret trykpunkter stabilisere kroppen, hjælpe med at forhindre skader og vabler. Forebyggelse. Stimulation forbedrer omsætning, styrker under stabilisering sener og ledbånd. Takket være innovative materialer kursus for tørre fødder. Performance. Endelig er den øgede blodgennemstrømning accelererer også heller genopretning efter løbet, ski tur eller vandre. Regeneration. For at denne trio også spillet sammen på noget tidspunkt, CEP udsætter sine produkter til lige 27 forskellige, til tider meget komplekse testscenarier.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.