Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
2053

CHROME - TOUGH POSER MED MAKSIMAL ANERKENDELSE

Cyklen tjente som kreativitet accelerator af Chrome grundlægger, stadig forbeholdt der ingen eneret blandt produkterne af brand. I 1995, i Boulder / Colorado et par unge designere samledes til den praktiske tilfælde at fortolke for sig selv, de dybest set havde cyklen i tankerne. Der bør de nye poser kunne let transporteres. Men ikke kun der. Selv uden tandhjul, kæder og dæk tasker og rygsække bør gøre livet lettere for vej jungle. Som grundlag for dette tjente nylon i industrielle stivelse og lastbil presenninger, der opfyldte og kravene fra militæret. Stabilitet, robusthed var afgørende; det også mangel på penge ændrede sig ikke.

Sendebud det nye brand havde brug for en stabil spænde. Intet problem, med en smule kreativitet, det endda blev kendetegnende: i stedet for kommercielle spænder let at montere designere spænder ud af bilen, og dermed skabe den størst mulige anerkendelse. Umiskendelig Chrome produkter kunne næppe være mere imponerende en virksomheds historie kan begynde knap - og forblev det indtryk. Nyheden om denne stil fuldbyrde den højeste kvalitet til sport og fritid tasker, i bedste forstand athleisure-livsstil, spredning hurtigt. Branden udvidede snart kontinentale grænser til Japan.

INGEN CHROME PRODUKTER UDEN FORDELE

Vilkårlighed sæt Chrome-produkter fra nogen. Som for den amerikanske Fire fremstiller, altid har høj brugsværdi. Dette kræver bestemmelse og en klar plan. Begge vinder Chrome gennem intensiv test og arbejder tæt sammen med professionelle, der ved præcis, hvad det selv ankommer til Fashion rygsække, tasker, nu. Mangler en Chrome produkt i slutningen af ??betydning og fordele, er også dens cyklus til ophør. Udgangspunktet for branden var der engang sporet cykel.

Hertil byen. Der kommer til Chrome alle sammen. Branden forstås som en særskilt urban livsstil. Cykling på hårdt asfalt. Kreativitet levende. Skating. Når Chrome forhandler du får produkter, der ledsager dig hver dag gennem gaderne - både på cyklen og på tavlen eller til fods.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1995
 • Grundlægger: -
 • Headquarters: Portland, USA
 • Antal Medarbejdere: 70
 • Årsalg: -
 • Websted: chromeindustries.com/
 • Sports: Outdoor

3 GODE BEGRUNDELSE TIL CHROME

 • Lang Levetid: Chrome produkter er lavet af robustesten materialer og har en levetid garanti.
 • Bevaring: Brug beslutninger. Chrome kun produceret nyttige produkter og være opmærksom på forbruget af ressourcer.
 • Faglige Input: Både design og den professionelle team tester nye produkter før de går til Chrome-forhandler.

CHROME STORE PÅ KELLER SPORT

Afgørende for by- stilistisk enhed er selvfølgelig udseendet foruden smarte funktioner og robusthed. Ikke for sporty. Ikke for fin. Chrome har de athleisure tanker godt forstået - og sæt ham lige med subtile, rent design rundt. De tjener som grundlag for smarte sluttede, praktiske rygsække, som du ønsker, på vej til arbejde, deltage i mødet eller cafeen. derfor ergonomiske rygsæk luftfartsselskaber er også en del af den grundlæggende udstyr såsom polstrede laptop tasker, smart placeret ekstra lommer til tegnebøger, flaske, smart telefon eller nøgler og vandafvisende, holdbare materialer.

Alle garanterer en lang levetid. Nogle modeller som Urban har også faner udenfor, hvor du også kan vedhæfte noget. De bedste produkter, innovative ideer, kort sagt, Chrome online du får på Keller Sports. I vores Chrome gemme dig både smarte rygsække amerikansk brand fund og minimalistiske poser.

PRAKTISK UDSTYR TIL CITY BIKE

På cykel intet bør blande sig, dingle, træk konstant på dig. Dette princip er hver Chrome Sale baseret. Alt skal være fast, opbevares bekvemt, at være på alle tidspunkter beskyttet mod elementerne. Chrome produkter er designet til at de-stress i hovedet, så passer lige så godt ind i hverdagen. Især da nogle modeller har også udendørs netværk, hvor du kan bære din hjelm eller vådt tøj. Hvor godt det hele passer i byen og på cyklen, afslører et kig på Chrome Pro hold, teste de nye kreationer selv. De motorcyklister Mässan Fluker og Jo Celso inkluderet samt skatere, cyklister og snowboardere John Cardiel.

DET "VI" BESLUTTER I CHROME

Meningsfuld, langvarig udstyr. For byen. Dette giver Chrome. Endelig, folk ikke brug for flere ting. "De har brug for bedre ting, der forbruger færre ressourcer." Derfor Chrome sørger for, at deres produkter virkelig forfølge en følelse, sætter nye kreationer test af deres eget hold og fagfolk. For branden er ikke afgørende, at deres produkter er lavet. Frem for alt er det er opmærksom på, hvordan de er fremstillet.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.