• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

CMP: MARKEDET OG FAMILIE

Den mellemstor virksomhed CMP har sine rødder i den sydlige udkant af Alperne i Italien. Af deres by, Bassano di Grappa, de ser de italienske alper. Hver begynder søger i det fjerne en påmindelse, hvilken magt og hvad en naturens skønhed. Den italienske sportstøj mærke CMP Campagnolo kan se tilbage på en 50-årige historie. Grundlaget for virksomheden deponerede Maria Disegna og deres sønner Andrea, Mario, Antonio Silvano og Giorgio. Gennem deres passion og engagement mærket en af ??de førende traditionelle selskaber kunne vokse i tøj til udendørs sport og skiløb.

Ideelle betingelser til at designe robuste sport mode og til test for funktionaliteten. Udflugterne i Campagnolo familien blev et fyrtårn, der fortæller tilbageblik af en familie, der altid gik om deres arbejde med lidenskab og engagement - og så var grundlaget for udviklingen af ??de mest innovative tøjfirma i sport. I 1960, brødrene grundlagde virksomheden Fratelli Campagnolo. Selv da de væsentlige værdier, naturen og livet var til kærlighed i fri luft.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1965
 • Grundlægger: Maria Disegna, Giorgio Campagnolo (Fratelli Campagnolo)
 • Headquarters: Vicenza (Veneto), Italien
 • Antal Medarbejdere: Mere End 200
 • Årsalg: EUR 150 mio
 • Websted: cmp.campagnolo.it
 • Sports: Outdoor, Vintersport

3 GODE BEGRUNDELSE TIL CMP

 • Multi-Funktionalitet: CMP kombinerer funktionel udendørs egnethed med et sporty design.
 • Bevaring: I over 20 år, fleece for CMP med Øko-Tex Standard, eksempelvis certificeret.
 • Fairness: CMP har krævende standarder, der kræves til: Ved valg af leverandører af råvarer, kvalitet og sikkerhed, såvel som alle produktionstrin.

DET "CAMPY" -STIL CMP PRODUKTER

Uændret CMP du vil hjælpe i dag til at acceptere udfordringer og nå nye mål igen og igen. Med CMP lever og elsker du en aktiv livsstil. Stilen? Kaldes af fans kærligt tilnavnet "Campy". Typisk italiensk, med livsbekræftende farver og en mode, som du selv kan ses overalt. Serien kan være i sportstøj, intet at ønske: CMP udfører en bred vifte af aktuelle tendenser og stilarter til kvinder, mænd og børn - uanset om et par dage med familien i bjergene eller om sommeren på stranden. Den Campagnolo fleece er en af ??de særlige forhold i brand, fordi det er selv-produceret af CMP. Der er fleece i forskellige typer og designs til enhver hud og Wämetyp og for hver aktivitet. Her, CMP Arctic Fleece og højtragende fleece er nuttede varm, stretch ydeevne fleece er imidlertid elastisk og lys.

De grid-tech fleece overbeviser med høj åndbarhed og den Knit-tech fleece er fuldt varmeisolerende. Mærket selv henviser til ham som "historisk baggrund af virksomheden." Al slags vejr en løsning, altid er af højeste kvalitet: Stretch ydeevne, der er let og elastisk; Grid teknologi, især tynd på grund af dens gitterstruktur og åndbar; Loft at dig selv for varme ved høje temperaturer under frysepunktet. dog er CMP ClimaProtect anvendes i de områder af ski og udendørs. Den blev designet af CMP selv, danner en særlig termisk stof overtræk. Det gør stoffet åndbar, sikker og komfortabel på samme tid. CMP ClimaProtect giver en behagelig krop klima i hver bevægelse i det udendørs område.

CMP TIL DIN BERGTOUR

Fjeldture, vandreture, trekking og terrænløb er krævende. Her er det vigtigt at bære den rigtige sko. CMP giver bjergbestigning og trekking især skridsikkert fodtøj, der holder foden fast med hver bevægelse. Ekstremt vigtigt for vandreture i bjergene område er også dæmpningen ved hver ydelse. For varme, den ClimaProtect teknologien giver. For at køre entusiaster holder CMP letvægts, åndbare sko klar. Skoene kan være både på grusveje og bjergstier som anvendes til Lodrette Races. Stabilitet og manøvredygtighed nået mærket med den maksimale trækkraft på sålen. De løbesko er udstyret med Campagnolo CMP med ClimaProtect teknologi.

CMP - REAL PEOPLE

CMP ikke annoncere med italiensk superstjerne, selv om de kunne. Der er for eksempel, Ivan Geronazzo. I løbet af dagen er han vinmager. Om aftenen, når druerne er flydende, trækker han sit spor løbesko med CMP og kører i bjergene i Prosecco, ligesom 30 kilometer. Nogle gange kommer han i køreklar tøj CMP til arbejde. Han løber nu i det italienske landshold. CMP. Rigtige mennesker. Rigtige produkter.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.