Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

CAMPAGNOLO - ITALIENSK CHIC MED HØJESTE FUNKTIONALITET

Mærkeproducenten blev grundlagt i Vicenza i 1933 og blev først og fremmest kendt for sit sortiment af professionelle cykler og komponenter. Da optimal beklædning er afgørende for cyklister på lange ture udendørs, tilføjede Campagnolo snart sine egne kollektioner til sortimentet. Fokus i produktsortimentet er på jakker. Uden for cykelscenen er jakkerne til kvinder og mænd også værdsat takket være deres førsteklasses kvalitet og varmefyldte materialer, som gør det muligt at komme sikkert igennem kulde, sne og regn. Som du selv kan opdage online, er jakkerne inspireret af det eksklusive og stilfulde design af typisk italiensk mode.

OPLEVE DE FUNKTIONELLE FORDELE VED JAKKER TIL UDENDØRS BRUG

Mange af mærkets jakker er baseret på polyamid som det indre og ydre materiale, mens naturlige dun bliver den unikke varmebuffer i det sporty og elegante overtøj. Sammen isolerer materialekombinationen optimalt, mens den ekstremt lette vægt af stoffet giver en behagelig komfort. Campagnolo inkorporerer praktiske ekstraudstyr som f.eks. en skjult hætte eller rummelige yderlommer i mange kollektioner for at øge komforten yderligere på cykelture eller vintervandreture. Mindre isolerede jakker fra det italienske mærke er også velegnede som elegant regnbeskyttelse i forårs- og sommermånederne og er en praktisk følgesvend i enhver rejsebagage.

BESTIL OUTDOOR TØJ ONLINE TIL LAVE PRISER

Keller Sports er bekendt med de behov, som sportsfolk og andre rekreativt aktive mennesker har, og tilbyder dig et bredt udvalg af outdoorbeklædning fra Campagnolo i denne kategori. De billige tilbud appellerer til både mænd og kvinder og opfylder dine præferencer for beskyttende friluftstøj fra dunjakker til baselayers. Når du køber online, er du sikret en attraktiv ordrepris på alle Campagnolo produkter, suppleret med et outdoor sortiment af høj kvalitet fra andre producenter. Lær vores online shop at kende med sit sporty udvalg og vælg italiensk mærkevarekvalitet!