Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

CMP OUTDOOR JAKKER - ITALIENSK CHIC BY CAMPAGNOLO

Mærkeproducenten blev grundlagt i Vicenza i 1933 og blev først og fremmest kendt for sit sortiment af professionelle cykler og komponenter. Da optimal beklædning er afgørende for cyklister på længere udendørs ture, tilføjede Campagnolo hurtigt sine egne kollektioner til sortimentet, som også omfatter funktionelle jakker. Uden for cykelscenen er jakkerne til kvinder og mænd også værdsat takket være deres førsteklasses kvalitet og varmefyldte materialer, som gør det muligt at komme sikkert igennem kulde, sne og regn. Som du selv kan opdage online, er jakkerne inspireret af det eksklusive og stilfulde design i typisk italiensk mode.

FUNKTIONELLE JAKKER FRA CMP TIL UDENDØRS BRUG

Mange af mærkets jakker er baseret på polyamid som det indre og ydre materiale, mens naturlige dun bliver den unikke varmebuffer i det sporty og elegante overtøj. Sammen isolerer materialekombinationen optimalt, mens den ekstremt lette vægt af stoffet giver en behagelig komfort. Campagnolo inkorporerer praktiske ekstraudstyr som f.eks. en skjult hætte eller rummelige yderlommer i mange kollektioner for at øge komforten yderligere på cykelture eller vintervandreture. Mindre isolerede jakker fra det italienske mærke er også velegnede som elegant regnbeskyttelse i forårs- og sommermånederne og bliver praktiske ledsagere i enhver rejsebagage.

KØBE CMP UDENDØRS JAKKER ONLINE

Keller Sports er bekendt med behovene hos atleter og andre fritidsaktivister og tilbyder dig et bredt udvalg af outdoor jakker fra Campagnolo i denne kategori. De gode tilbud til stor værdi appellerer til både mænd og kvinder og passer til dine præferencer for beskyttende overtøj fra dun til softshelljakker. Når du køber online, er du sikret en attraktiv ordrepris på alle jakker af mærket Campagnolo, suppleret med outdoor-sortimentet af høj kvalitet fra andre producenter. Lær selv Keller Sports online shop med sit sporty udvalg at kende og vælg italiensk mærkevarekvalitet!