Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
1722

AF CIGARETTER PÅ PISTERNE

Det hele begyndte i 1923. Parret Mario og Irma Colombo havde en vision, drømmen om uafhængighed. Sammen annoncerede deres faste ansættelse, at fundet den "Manifattura Mario Colombo". Et lille firma, der havde specialiseret sig i fremstilling af støvler og mænds hatte. Tøj, der nød stor popularitet i tyverne. Men snart, mere kortfattet at finde den noget voluminøse Firmanavn bedt et nyt Mario. Sammen med nogle venner skrev han ideer på en cigaret, før den aktuelle mærkenavn blev klart. De tre første bogstaver i den sidste og de tre første bogstaver i fornavn: Colmar blev født. Colmar voksede hurtigt gjort sig med sine produkter af høj kvalitet også uden for Italien et navn. I 1936 havde virksomheden over 100 medarbejdere og solgt sine produkter, blandt andet til Persien og Egypten.

Efter den fascistiske regime var blevet invaderet af Benito Mussolini i Etiopien, og det er Folkeforbundet med eksportforbud, blev den blomstrende virksomhed står over for sin første større krise. Indtil fætter Edoardo Sala, der førte en bomuld mølle, gjorde en afgørende forslag. at sætte i tillæg til arbejdstøj i tillæg til de tidligere producerede gamacher og hatte. Dens specielt udviklet bomuld kaldet "Massawa 10" udmærker sig ved deres behandling med kemiske midler, som ikke kun forhindret svind og tab af kvalitet, når vask, men oven i købet enormt det viste sne-kompatible. Og så udstyret Colmar Leo Gasperl, den første rekordindehaver i hastighed skiløb med en speciel Skimantel mindede form af en vinge kulør. Colmar og de Vintersport: En kærlighed, der bør fremover ikke gå ud.

VED SNE: COLMAR

Med Colmar Sport, den italienske etiket fra Monza sportstøj til skisport og udendørs eventyr, komfort og stil leverer raffineret forenet. Næsten 100 års erfaring og ekspertise i vintersport er en garanti for dynejakker og ski tøj med stil og høj komfort. Udformningen af ??de samlinger af Colmar for mænd og kvinder er subtile, moderne og sofistikeret. Italiensk elegance, Colmar dygtigt sender på sin funktionelle sportstøj. Virksomheden er baseret i Monza udviklede sin skitøj i årtier, og sammen med professionelle sportsfolk. Derfor er sportstøj teknisk modne og velegnet til både begyndere og professionelle. Med de fashionable ski jakker laver du off-piste en god figur. Efter Anden Verdenskrig Colmar udstyret den italienske skiforbund med sin top produkter. Samarbejdet varede flere årtier, det spredes under hvilke medaljer ved VM og Olympiske Vinterlege for Colmar-atleter. Også fordi Colmar konstant feilte i tæt samråd med landingsbanen stjerner af sine materialer.

Producenten af ??Monza til OL er udviklet af 1952, den første ægte aerodynamisk nylon skijakke lavet af elastisk tyl, skiløber Zeno Colo oprindeligt meget top hejst på podiet, og senere blev en bestseller blandt amatør skiløbere. i tilfælde af sne, Colmar - så sloganet "In caso di neve, Colmar" udviklet som et resultat. En klar indikation af, at Colmar er den perfekte ledsager til skråninger og generelt i sneen. Den store boom oplevede Colmar men i slutningen af ??firserne, hvor en vis Alberto Tomba henrykte skiløb verden. "La Bomba", som italienerne kaldte, formet en hel æra med sin uforlignelige stil og er stadig betragtes som en af ??de bedste ski racere gennem tiderne. På det tidspunkt, at selskabet også ændret sit logo. Den klassiske røde cirkel, der havde omringet firmanavn i mange år, blev erstattet af en stiliseret snefnug, som blev efterfulgt af ordet Colmar - logoet skal så angive i rækkefølge på kernekompetencen i selskabet.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1923
 • Grundlægger: Mario Colombo
 • Headquarters: Monza, Italien
 • Antal Medarbejdere: Mere End 250
 • Årsalg: mere end 100 millioner euro
 • Websted: colmar.it
 • Sports: Outdoor, Vintersport

3 GODE BEGRUNDELSE TIL COLMAR

 • Awards: 2018 Colmar blev anerkendt for sin innovative skijakke "Technologic" med ISPO Award i segmentet ski.
 • Faglige Input: Colmar udstyrer mange år skiløbere fra verdenseliten som Tina Weirather eller Alexis Pinturault.
 • Bevaring: Adskillige Colmar produkter fremstillet af fornyelige ressourcer.

TOP PRODUKTER COLMAR IN KELLER SPORTS

Hos Keller Sport kan du finde et bredt udvalg af ski og udendørs artikler i Colmar mærke. Her har du valget mellem de ekstravagante design af den "Colmar ved Orton" -serien eller klassikere, såsom fremragende Technologic ski jakke. Men ikke kun professionelle og amatører skiløbere vil finde det på Colmar. Selv høj kvalitet T-shirts og jakker strække af italienerne, vi har i vente.

SAG SNE, KOLD OG VÅD TIL AT KÆMPE PÅ

Hovedvægten i Colmar er stadig på ski. Uanset hvad du har brug for din næste tur, de italienske producent kan tilbyde dig den perfekte produkt. Med oplevelsen af ??næsten 100 år, Colmar er i din ski jakke og ski bukser i åndbart og holdbare materialer, kan mestre loggen hver afstamning. Men ikke kun om vinteren, kan du sætte dig selv at stole på den høje kvalitet tøj fra Colmar. Efter alt, italienerne tilbyde udover skiløb artikler også har et stort udvalg af tøj til udendørs aktiviteter, som du er forberedt ovenfor, og til enhver lejlighed hele året. Selv med sine udendørs artikler Colmar er afhængig af materialer fra vedvarende kilder, der tilbyder trekking eller vandreture bevægelsesfrihed og åndbarhed og er også vandafvisende - real all-rounder op.

COLMAR ORIGINALS - VINTAGE LOOK I ET NYT BLIK

2009 Colmar har koncentreret sig om sine årtiers tradition og bragt deres egen livsstil linje under navnet Colmar originaler på markedet. I denne elegante kollektion Colmar vintage modeller angreb i de foregående år og fortolker denne moderne og yderst funktionel. Også til stede: Den gamle logo, som giver det ekstra urban, trendy, men sport-orienterede linje og den næsten hundrede år lange historie af virksomhedens udtrykker.

COLMAR - SPORTSWEAR FREMSTILLET I ITALIEN

Som før, er det vigtigste fokus i den italienske producent på den funktionelle skitøj. Uanset om du er på udkig efter en kvalitet ski jakke eller skibukser for alpint skiløb eller din Freeride, Colmar Sport tilbyder kvalitet. Den Colmar jakker selskabet tester i vindtunnelen og er baseret på åndbare og holdbare materialer. Ergonomisk snit komfortable skitøj Colmar sidder perfekt med hver bevægelse. Det beskytter dig pålideligt mod sne, kulde og vådt. Ikke kun om vinteren går med dig den italienske funktionelle tøj. Med Colmar Outdoor du erhverve en linje af fashionable og sporty tøj til alle udendørs aktiviteter hele året. De bukser og jakker er strækbare, vandafvisende og åndbar. Italienerne lægger vægt på komfortable, lette stoffer. Bøjede knæ dele i bukserne til strækstoffer og elastiske manchetter giver dig bevægelsesfrihed, du har brug for, når vandreture eller trekking.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.