• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

CRAFT: DEN NYE DISCOVER

Svenskeren Anders Bengtsson havde en idé. I første omgang vag, men i det mindste så beton, at han havde ét mål for øje: Han ønskede at udvikle teknisk undertøj til atleter, som afgiver fugt hurtigt til ydersiden og lov til at fordampe. Vaskeri, som regulerede kropstemperatur optimal. Polyester han strikke sin drøm, testet igen og igen, at det nye tøj vejes efter træning se, om hans idé arbejdede. I 1973 gennembruddet. Han dannede materiale og dets patenterede strikning teknik i én enhed - kom ud den ideelle funktionelle undertøj til udholdenhedssport. Endelig sammen med Sten-Sture Johansson grundlagde han mærket Craft i det sydlige Sverige, mere præcist i Borås 1976:e En by, der allerede var kendt for deres handel og deres iværksætterånd alligevel.

CRAFT SPORTSWEAR - FOR PROFESSIONELLE OG HOBBY SPORTSFOLK

Med en atlet sponsorering af en særlig slags, det var Craft i begyndelsen af ??firserne så formået at gøre et navn på verdensplan: Virksomheden havde ikke taget mindre end Ingemar Stenmark kontrakt. Den svenske idol par excellence, en af ??de, hvis ikke den bedste alpine skiløber nogensinde. I de Ski VM i Schladming i 1982 vandt Stenmark guld i slalom og sølv i storslalom - og Håndværk bar. Kun det bedste der bør være. Uanset om verdensmestre Stenmark tid, eller for amatører i dag. Endelig var og Håndværk altid interesseret i at arbejde med de bedste atleter, så du vil drage fordel af den viden om fagfolk.

Blandt andet tvillingerne Sven og Lars Bender støtte virksomheden at tilpasse sig holdet tøj for Håndværk optimalt til forholdene i fodbold. Men kernen i Craft danner langrend, cykling og løb i dag. Atleter af disse sportsgrene vinde i de funktionelle håndværk produkter, mange VM-titler og olympiske medaljer. Ved Winter Games i Sochi Craft var faktisk den anden mest succesfulde leverandør. På trods af alle disse resultater i det faglige område svenskerne miste græsrødderne, men aldrig ude af syne. Så Craft er nu hovedsponsor Vasaloppet, den største langrend konkurrence i verden. Hvert år kører der de bedste atleter i verden, sammen med titusinder af mennesker løbere. De har alle får den perfekte støtte for Håndværk.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1977

 • Grundlægger: Anders Bengtsson

 • Headquarters: Borås

 • Antal Medarbejdere: Omkring 2500 (Gruppe New Wave Group)

 • Årsalg: Hele koncernen, omkring 500 millioner euro (New Wave)

 • Websted: craft-sports.de

 • Sports: Løb, Cykel, Vintersport

3 GODE BEGRUNDELSE TIL CRAFT

 • Bevaring: Craft fremstillet uden brug af kemikalier, som er på stoffer underlagt begrænsninger List.

 • Faglige Input: Til produktion af tekniske funktionelle materialer Craft arbejder tæt sammen med professionelle sportsfolk.

 • Teknologi: Med hjælp fra laserskårne tech teknologi giver Craft Bike pads med en perfekt pasform her.

CRAFT FUNCTION WASH KELLER SPORTS

Keller Sports tilbyder et udvalg af kunsthåndværk: Højteknologisk funktionel undertøj til cykling, til løb og selvfølgelig - hvordan kunne det være anderledes i en skandinavisk virksomhed - for vintersport. Altid med den optimale fugtighed ledelse i alle tænkelige vejrforhold. For de varme dage får du holde hovedet koldt, for moderate temperaturer og være aktiv i de kolde dage holde varmen. Din sport, dit tøj: Tag udfordringen og den består.

ET PRODUKT AF SVED OG PAIN

Craft Sports skriver om sig selv: "Vi er et produkt af sved og smerte, af vind og regn, for at falde og stige, og euforien oplevet Når skubber udholdenhed grænser." Det bør ikke uanset om ved OL, hjemme, i skoven eller på farten: Målet med Craft Sports er altid den optimale ydeevne sin sportstøj og atlet. "Som til vores funktionelle sportstøj blev endelig gjort til konkurrencen."

ANSVARET FOR ANDRE VIL - RUNNING FORBINDELSER

Craft Sports står også for ansvar. Et eksempel er den ngo kører Forbindelser, Craft støttes aktivt. Løb Relations hjælper unge løbere og deres familier i slumkvarterer i Kenya. Ved at yde finansiel støtte og mere uddannelse kan forbedres ved også i deres sport, hvis det var muligt at undslippe samt fattigdom.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.