Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
1699

DACHSTEIN SKO - UNIKKE STEPS

Ved at træde tilbage som den østrigske bjerg og vandreture sko specialister fra Dachstein til et næsten hundrede år lange historie, har uden tvivl en masse erfaring inden for sit felt. Så produceret Dachstein dag vandrestøvler, som selv den blinde bjergbestiger Andy Holzer velkendte. Så du også kan være en reel bjergbestigere i fremtiden, tager vi dig med på en Dachstein-tidsrejser.

DACHSTEIN TILBUD - NO SKO NO OPERATION

Historien om vandring, mountain og fritidssko Dachstein begynder i 1925 i Oberösterreich. Molln, en rolig købstad med blot 3.500 indbyggere, åbnede skomager Anton Lintner dengang en lille skomager værksted, kaldte sine sko fra nu på det højeste med 2.995 meter højdepunkt i området. Var endnu ikke tænker fritidsaktiviteter eller endda til amatørsport i bjergene, tingene så 20 år senere en anden historie. Lintner søn var blevet overtaget butikken af ??sin far, en frisk brise i bagagen og hurtigt med den industrielle produktion begyndte travesko til at tage kort tid derefter ski støvler i programmet.

Så tidligt som i 1958 Dachstein produceret omkring 2.000 vandrestøvler dag i hans Mollner arbejde og fortsatte med at være bekymret om kombinationen af ??den højeste kunsten skofremstilling og innovation i udviklingen af ??nye modeller. har vundet den industrielle produktion af shell skistøvler, hvor ikke kun utallige efterfølgende amatør skiløbere gled, men også mange ski racer olympiske medaljer og VM-titler IT: så i et nyt kapitel i sin historie i 1970 lancerede Dachstein. Den efterfølgende opfindelsen af ??det centrale adgangspunkt til skistøvler og brugen af ??den nye PU-sål teknologi, der lagde grunden til nutidens vandrestøvler, stadig vidner til virksomhedens filosofi Dachstein til altid være bekymret om funktionalitet og undgå stilstand.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1925
 • Grundlægger: Anton Lintner
 • Headquarters: Bergheim / Salzburg, Østrig
 • Antal Medarbejdere: 11
 • Årsalg: mere end 7 millioner EUR
 • Websted: dachsteinschuhe.com
 • Sports: Outdoor

3 GODE BEGRUNDELSE TIL DACHSTEIN

 • Egen Produktion: For Winterkollekltion 18/19 Dachstein samarbejder med den trendy designer Lena Hoschek. Sammen bringe fem forskellige sko til kvinder på markedet.
 • Til Hobby & Professionel Sport: Dachstein fokuserer på sin kerneforretning: at udvikle udendørs brug Høj kvalitet sko til. Her gør de noget før, hvilket gør dem det bedste valg for alle - fra amatør klatrere til Everest erobrer.
 • Awards: Den "Ocean Collection" af Dachstein blev tildelt i segmentet "Urban" med en ISPO award. Den nylon til skoene er lavet af genbrugt plastik affald fra verdenshavene.

DACHSTEIN BLIND TILLID I GOD TING

Selvom skistøvler produktion i 2003 blev afsluttet og re-etableret Dachstein til forskellige navneændringer i 2013 som Dachstein Outdoor & Livsstil GmbH, men yderligere samarbejde med topatleter gjorde ingen skade. Lange nuværende sko modeller er udviklet i samarbejde med Holzer succesfulde bjergbestigere som Andy. Den blinde bjergbestiger, der allerede er Seven Summits og Everest erobret, er medvirkende til udviklingen af ??den aktuelle højtydende model "serendipity".

Denne trekking og klatring sko du er gennem den tyndere forfoden og alligevel slidstærk sål en særlig følsom respons på det respektive undergrunden. Integrerede Flex Lines støtter også naturlig fod rulle din fod og den forlænget mod tå snøring og mere stabil hæl integrere din fod med sikkert stop i skoen.

DACHSTEIN BUTIK I KÆLDEREN SPORTS

Kvalitet på bjerget og til fritid: forene foruden forskellige klassikere fra vandrestøvle område som "Mountaineer", hvor funktionalitet og tradition dygtigt, eller de lysere "Super Leggera" serie, Dachstein stigende grad arbejder i dag livsstil modeller, som du selv i et bymiljø gøre et godt indtryk. Og en du kan sætte dig selv på Dachstein stadig efterlade: Den friske og ekstraordinære udseende vil ikke ofre kvalitet til at komme, men kun materialer af høj kvalitet, såsom ægte læder, Vibram såler, vandtæt og åndbar DryDS membraner i produktionen anvendes.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.