• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

DET DAINESE TRAIL: SIKKERHED

En tur til England bringer selskabets grundlægger Lino Dainese i slutningen af ??1960'erne at designe beskyttelsesbeklædning til motorcyklister. Med venner, de så 20-årige rejser Storbritannien på en Vespa retning. På denne tur får han sin debut med kraftige motorcykler i touch og det falder på: Driverne bære deres sikkerhed læder dragter. Tilbage i Italien, begynder han selv at designe motorcykel beklædning og råvarer. 1972 Dainese grundlagde sin eponyme selskab og direkte tager fart. To år senere lukker han den første leverandør kontrakt med en af ??verdens driver (den tyske verdensmester Dieter Braun) og udvikler sin motorcykel tøj med elastiske indsatser til komfort på.

I 1979, den næste sikkerhed innovation følger: Dainese lancerer verdens første rygbeskytter på markedet, som snart vil blive produceret til amatør chauffører. Mid-1990 flytte logisk mere sport i fokus for italienerne. Med etableringen af ??det indre afdeling "Nej Impact" den know-how, der skal overføres fra motorcyklen område på mountainbike og vintersport område, især på ski sport: På World Ski Championships ryg beskyttere er første gang brugt i vintersport 1994:e Selv i de nye sportsgrene Dainese erstattet på samarbejde med topatleter (herunder MTB verdensmester Shaun Palmer) og efterfulgt af yderligere innovationer og firsts: den første airbag til motorcyklister præsenteres i samarbejde med verdens ski mester Lasse Kjus Dainese udviklede hans første ski hjelm.

DAINESE PRODUKTER: DJÆVELEN ER I DESIGN

Uanset om rygbeskytter, airbags eller hjelm og uanset sporten: Logoet ligger ved siden af ??ordene resistente design element for Dainese. Den stiliserede djævel hoved symboliserer en "hastighed dæmon", og er dynamisk og oprør symboliserer. Fra begyndelsen, og den iøjnefaldende design udseendet af samlingerne for at få opmærksomhed fabrikater. I en tid, hvor den sorte farve af de typiske motorcykel tøj var, allerede de første modeller fra den nordlige del af Italien farverige læderbukser til langrend og vej cyklister. Den dristige-trendy farvespil er synligt koncept, selv en tatovering samling kommer i kølvandet endnu på markedet. I dag er en særskilt konfigurator er tilgængelig, giver kunden mulighed for at sige i udformningen af ??sin stationcar på hjemmesiden for producenten. To elementer er, men igen, der altid: Devil hoved og Dainese bogstaver.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1972
 • Grundlægger: Lino Dainese
 • Headquarters: Molvena (Italien)
 • Antal Medarbejdere: K. A.
 • Årsalg: 187 millioner euro (2017)
 • Websted: dainese.com
 • Sports: Vintersport

3 GODE BEGRUNDELSE TIL DAINESE

 • Faglige Input: Dainese fortsætter med at arbejde med fagfolk - for optimale produkter i forskellige sportsgrene.
 • Til Hobby & Professionel Sport: Bagsiden beskyttere Dainese beskytte, du er på Hahnenkamm racer og glæde ved skiløb.
 • Awards: Dainese er gentagne gange blevet tildelt Le Fonti pris og Red Dot Design Award.

DAINESE VAGTER VED KELLER SPORTS

Selvom Dainese startede som producent af innovative sikkerhedsløsninger til motorcyklister, gjort takket være målrettet videnoverførsel i sekvensen, men også for mere sikkerhed i andre sportsgrene. Især i hurtig og dynamisk skiløb sikkerhed har længe været forsømt, som grundlæggeren Lino Dainese var en skamplet for byen. Med sine produkter, han bringer også topatleter og amatører at stå på ski eller snowboard ned sikkert: Derfor, i Dainese onlinebutik på KELLER SPORTS kan du finde de nyeste ryg beskyttere og Protector veste for optimal beskyttelse under skiløb og boarding - og mange andre Dainese tilbud til begyndere og fagfolk.

INGEN BEGRÆNSNINGER PÅ FARTEN: MED DAINESE-EKSPERTISE TIL THE LAST ALLE

Motorcykel Racing, alpint skiløb, cykling og selv i rummet - hvor beskyttere er altid brug for, produkterne af italienerne er ikke langt væk. Den mest berømte omfatte Dainese atleter utvivlsomt Valentino Rossi, med ni VM-titler en af ??de mest succesfulde motorcykel piloter historie, og dobbelt olympisk mester Matthias Mayer (Alpin ski). Dainese samarbejder til vand med Emirates Team New Zealand.

Den verdensberømte New Zealand sejler hold var udstyret blandt andet 2017 med sin sejr i Americas Cup med sikkerhedsprodukter fra Dainese. Sea-Guard er verdens første sikkerhedsudstyr, der er designet specielt til sejlere, og det blev første gang brugt. Desuden velkendte astronauter Andreas Mogensen fra Danmark og Thomas Pesquet fra Frankrig i deres respektive missioner i rummet på den ekspertise, italienerne og kom sikkert tilbage til Jorden.

DAINESE STORE: EGEN FORSKNING LABORATORY OG DAINESE PROFESSIONELLE

For at imødekomme efterspørgslen fra kunderne og give dem den bedst mulige beskyttelse af deres sport, Dainese investeret kraftigt i forskning og erfaring med eksterne virksomheder til at bringe ind i huset. Blandt andet italienerne køre siden 1990'erne med D-Tec deres egen teknologi center for forskning og udvikling. Hertil kommer, Dainese arbejder med Massachusetts Institute of Technology og NASA, det udvikler innovative løsninger såsom beskytteren Flexagon teknologi. Og med købet af den italienske hjelm producent var AGV Lino Dainese endelig i stand til endelig at realisere sin drøm om "beskyttelse fra top til tå."

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.